Biz gen olarak biraz karıştık. Ben doğu Karadeniz eşim yunanistan göçmeni. Nasıl bir yavru doğacak bilmiyorum.doğu-batı sentezi. Olacak.hımm malatya memleketin her yeri güzel orada da güzel yimekler var yöresel
Kız benimde kimse karadenizli olduğuma inanmıyor bebişlik hallerim sarı sarı maviş gözlü kaşlar yok gibi snra 3-4 yaşlarında sarı saçlar kumrala döndü gözler kahve rengi oldu ama tenim beyazdır bnm kumralım kısacası ama karadenzliye benzetmeme sebepleri burnumdan ötürü burnum düzgün minik ve kalkıktır bnm oyüzden karadenzli değilsin diyorlar yada estetik yaptırdın diyorlar sanki her karadenzli kemerli eğri büyük burunlu olmk zorundaymış gibi burnum babamızın eseri onun burnu öle güzel anneminki kemerli çok fazla olmasada var bir kemer kardeşimde bnde babiş gibi kalkık burunluyuz babiş bnm sarıın açık kahve gözlü ben kumral annem bnm ten olarak daha koyu, erkek kardeşim annem gibi esmer ben babiş gibi kumralım ama halamla amcalarım ela gözlü babam açıkkahve bizde kimsede yok renkli göz annem gibi kahveyiz koyu kahve genlerde var, eşiminde babası ela gözlü kaynım mavi-yeşil arası bişi gözleri eşimin gözlerde açık kahve onun genlerde de var bnde umut ediyorum oğluş şöyle ela gözlü olsa die
En lcw ve kanz dan aldım. Lcw de ikili takımlar,kadifeler var. Kanz da çok güzel alt üst çizgili takımlar var. Civilden de çok aldımGördüm de beğenemiyorum ki. Ikili satıyorlar mesela biri guzel ama diğeri rengi ya da deseni kötü oluyor. Sırf o diğerini satmak için yapıyorlar sanırım.
Belki Karadeniz'le bağlantılıdır onlar da =)Biz gen olarak biraz karıştık. Ben doğu Karadeniz eşim yunanistan göçmeni. Nasıl bir yavru doğacak bilmiyorum.doğu-batı sentezi. Olacak.
yok canim ne stresi gunluk hayatin bi parçasi benim için altdan muayane : ))))))))))
saka bi yana dogumlarla o kadr çok muayene edildimki , benim için çok basit bisey, bi arkadasim alistik artik dr un odasina girince direk soyunuyoruz diyordu , alt kismi yani
Banada ilk kez bugün oldu. Sızı gibi iki kez oldu ayaktaydım iki büklüm oldum sonra geçti. İdrar torbasına baskıdan oluyor benceHayırlı sohbetler arkadaslar.bazen yatıorum ya sagıma yada soluma bebegım hareket ederken bazen vajınamda da bısı hıssedıorum hafif bi iğne batması gıbı ara ara ve kısa sureli batmalar dıyebılırım bunun adı ne oluo acaba sancı mı yoksa kasılma mı
bu hamileligimde daha erkek dr gormedim ama oncekilerde denk geliyordu aradaHahahaha alemsin yaa cok guldum :)) ne guzel canim ya herhalde ucuncu senin. Artik alismaktan baska caren kalmamis zaten :))
Benim de doktorum erkek ilk kez gecen alttan muayene oldum ona gerilmedim hic. Tipta ayip olmaz o kafadayim ondan yana sikintim yok da iste insanin en hassas yeri ondan biraz geriliyoruz sanirim :)
Ne oldu Cancan?Çok halsizim iyi hissetmiyorum , umarım doğurmam bacilar
esoba seninki dönmü$müydü .. ben acayip baski hiisseediyorum,sancim da oluyorBanada ilk kez bugün oldu. Sızı gibi iki kez oldu ayaktaydım iki büklüm oldum sonra geçti. İdrar torbasına baskıdan oluyor bence
Evet karadenizlilerinde göçmen olduğu düşünülüyor.Belki Karadeniz'le bağlantılıdır onlar da =)
aslında saçma değil doğum başlayınca çatı kontrolu olması, çünkü ben sezeryan bile olsa bebeğin doğumu kndi başlatması gerektiğine inanıyorum sancılar gelsin bakılsın son anda çatıya bebeğe durum cidden eğer sağlık açısından sezeryn gerektiriyorsa ozmn yapsınlar. Öyle ameliyat gibi gün verip gel 5 inde gel 10 unda alalım helede sıkıntısı yokken 38. haftada fln almaları bana sinir bozucu ve yanlış geliyor. 40 .hafta olur beklerde hiç bir doğurma belirtisi olmaz ozmn alır bebeği sezerynla ki onda bile 42. haftaya kadr beklenebiliyor bebek sıkıntıda değilse tabi. O yüzden çatıya da doğum başlayınca bakması gayet doğru normal ve olması gerekn bişi bnce :)
Hıım belkide olabılır.bide burda okuorum kasılma fılan dıe onu nasıl anlıoruz hanı bazen karnımız sertleşio gıbı oluo ya bu kasılmamı oluo bıde uyandıgım zaman bazen vajınamda agrı gıbı bısı hıssedıorum agrı deılde hanı spor yapınca bacagın fılan agrır ya onun gıbı bı agrı oluo vajınamda uyandıgımda yadanyataktan kalkarken bu sızde de oluo muBanada ilk kez bugün oldu. Sızı gibi iki kez oldu ayaktaydım iki büklüm oldum sonra geçti. İdrar torbasına baskıdan oluyor bence
iliskiye girerken canin yanmasiyla cati cok alakasiz. Kendini kasarsan kalcadan yapilan igne nasil acir. Derin nefes al derler kendini kasma diye di mi. Bu muayeneler de oyle. Kasmazsan acimiyor. Ben oyle bir aci fln hatirlmiyorum ne cati muayenesinde ne dogumd yapilanlarda. Tabi ki hoslanmiyor insan bu muayenelerden ama mecburuz. Disciyi hic sevmem agzimin icinde dr.un parmaklari ama mecbur gidiyorum gerektiginde onun gibiKizlar bi arkadasim 38.haftada cati muayenesi olmus cok darmis catisi doktor doguramazsin deyip sezaryene gun vermis. Caninin da cok yandigini soyluyor, her iliskiye girerken de acirmis. Bunlar anlamak icin etken mi bilemiyorum ama sonuc olarak sezaryen olucak.
Bunu duyunca aklima takildi tecrubeli normal dogum yapmis anneler bilir. Ben hamile kalmadan once doktora gitmistim bi baktirayim diye. O ara aklima geldi ya catima bakabilir misiniz su an anlasilir mi ben normal dogum yapabilir miyim diye sordum. Bakti resmen boyle elini soktu iceriyi yokladi hic acimadi garip bi histi o kadar. Cok kilolu bi bebek olmazsa normal dogurursun demisti. Su anki doktorumdan baskaydi bu doktor.
Ya merak ediyorum simdi hamilelikte catima baktiginda canim yine yanmaz o zaman herhalde di mi o gunden bugune bisey degismemistir herhalde. Ay cok sacmaliyo olabilirim ama inanin hic bilmiyorum bu konuda bisey :)
Bi de normal dogmda sanci cekerken ebe gelip kac cm acilmis diye bakiyo ya o da doktor gibi cati muayenesi mi yapio? Herkes o cok can yakiyo diyo
Sanirim sanci cekerken bakiyo diye di mi?
Döndü. Son gittiğimde de yönünü söylemedi.ters olsa belirtirdi.esoba seninki dönmü$müydü .. ben acayip baski hiisseediyorum,sancim da oluyor
sali gelsede gitsem su dr a
bu hafta içinde mutlaka çantami hazirliycam çok korkuyorum valla bisey olcak diye : (((
bu hamileligimde daha erkek dr gormedim ama oncekilerde denk geliyordu arada
aaa bi sn ilk 7 haftalik hamileyken acile gittim oradaki dr erkekdionun unuttum
ben o kadar sorun etmiyorumda esime yalan soyluyorum sordugunda,bunda sormuyor oncekilerde soruyordu gittigimde kadinmiydi erkekmiydi diye : )))
Çok halsizim iyi hissetmiyorum , umarım doğurmam bacilar
iliskiye girerken canin yanmasiyla cati cok alakasiz. Kendini kasarsan kalcadan yapilan igne nasil acir. Derin nefes al derler kendini kasma diye di mi. Bu muayeneler de oyle. Kasmazsan acimiyor. Ben oyle bir aci fln hatirlmiyorum ne cati muayenesinde ne dogumd yapilanlarda. Tabi ki hoslanmiyor insan bu muayenelerden ama mecburuz. Disciyi hic sevmem agzimin icinde dr.un parmaklari ama mecbur gidiyorum gerektiginde onun gibi
Biz pek aynı şeyleri yaşıyoruz.Hıım belkide olabılır.bide burda okuorum kasılma fılan dıe onu nasıl anlıoruz hanı bazen karnımız sertleşio gıbı oluo ya bu kasılmamı oluo bıde uyandıgım zaman bazen vajınamda agrı gıbı bısı hıssedıorum agrı deılde hanı spor yapınca bacagın fılan agrır ya onun gıbı bı agrı oluo vajınamda uyandıgımda yadanyataktan kalkarken bu sızde de oluo mu
Bu aralar sanki gidici yim=) içimde bole dogurcakmisim gbi bir his, sana da oluyor muNe oldu Cancan?
Kız halsiz olunca doğuyor mu?
Yoksa doğmasın gücüm yok mu demek istedin.
Baskı bende de çok cnm , devamlı da cisim varesoba seninki dönmü$müydü .. ben acayip baski hiisseediyorum,sancim da oluyor
sali gelsede gitsem su dr a
bu hafta içinde mutlaka çantami hazirliycam çok korkuyorum valla bisey olcak diye : (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?