Hepimiz dogurcazBu aralar sanki gidici yim=) içimde bole dogurcakmisim gbi bir his, sana da oluyor mu
Korkuyorum ya ondan heralde, bi de hareket edemiyorum her yerimde bi acıma hali@cheris dogacagi kanisina nerden vardin kiz
Bi yolunu bulacaklar dmi=) Kendimi kurbanı bekleyen koyun gibi hissediyorum bgn çok saçmaymHepimiz dogurcazp
Durmaz artik bu bebeler az kaldi cikacaklar sirayla
Tatlı canım. Ye canım canının istediğini nolcak :)tatlı mı tuzlu mu hmur işimi acaba ysmfth canı ne ister
bnmde tatlı bişi istiyor yarın gidip yesem mi acaba die düşünüyorum daha geceden
son 1 ayda iştahım yüzde yüz açıldı iyiki ilk zmnlarda böyle değildim yoksa 8 ayda 8 kilo almayı geç 8 ayda 28 kilo almış olurdum
yok kiz kadin dogumcuyla jinekolog ayni seyDöndü. Son gittiğimde de yönünü söylemedi.ters olsa belirtirdi.
Ben eskiden çok az hissediyordum ne zaman bacaklar üst kısıma çıktı şimdi karnım dalgalı hep.demek eskiden bacaklar aşagıda diye hissedemiyordum.
18 de temizlik yaptırcam 25 i geç olur diye düşündüm.
Şimdi temizliği neden araya soktup.acaba.
Ya sizin doktorlardan anlamadım,sen jinekolog a ayrı,kadın doğumcuya ayrı gidiyorsun.
Yok kalp dr gidicem diyorsun.
Değişik sisteminiz.
Dün gece ben ciddi ciddi düşündüm doğurcam diyeBu aralar sanki gidici yim=) içimde bole dogurcakmisim gbi bir his, sana da oluyor mu
şuana kadar hala 7. anne çıkmadı canım sayımız 6da kaldı.
iyi yapmışsınız, istnbul siz gelince bak dediğim gibi size gülümsedi güneşliydi gördün mü
korktuğun gibi olmadı boşa stres yaptın sağsalim vardın eğitime bile gittin sıra şimdi vakti gelince sağlıkla doğurmaya geldi
senin sipanin kafasi nerde kiiBaskı bende de çok cnm , devamlı da cisim var
bende açim kizzzKaburgam ah ah. Midem de yaniyor.
Uzun kar tatili sonrasi cok fena pazt sendromuna girdim. Neyse sadece iki hafta kaldi
Arkadaşım aradı az önce, 1 Şubat demiş doktoru 16 ocakta doğurmus hazırlıklı ol dedi. Ne yapsam yine de hep bişey eksik sanki =) doktor da 30 ocakta itibaren bekliyoruz dediydiDün gece ben ciddi ciddi düşündüm doğurcam diye
Benim düşüncem bebek iki hafta ilerde çıkıyor. Ben 37 haftalığım.2 hafta koyarsak 39 ediyor yani ne kadar doğru hesap bilmiyorum ama doğması ihtimal.
Ee yani.artık beklenen durum. Korkmak yok.
18 inde canım, bnm kuzu da asagida , firt die çıkmayacak göre saçma bi his bence içimdeki aslindasenin sipanin kafasi nerde kii
benimki dogum kanalinda galiba çok asagida dedi dr, asagida kafayi sokacak sadece dogum kaanli var baska nereye sokacak demi : ))
sana oyle geliyodur kiii banada oyle geliyor yani doguracakmisim gibi :)))
dr randevun ne zaman senin ?
yok yok firt diye çikmaz o sadece turk fimlerinde oluyor : )))))18 inde canım, bnm kuzu da asagida , firt die çıkmayacak göre saçma bi his bence içimdeki aslinda
Valla sana korkma diyorum ama kalbim güm güm.Arkadaşım aradı az önce, 1 Şubat demiş doktoru 16 ocakta doğurdu hazırlıklı ol dedi. Ne yapsam yine de hep bişey eksik sanki =) doktor da 30 ocakta itibaren bekliyoruz dediydi
yok yok firt diye çikmaz o sadece turk fimlerinde oluyor : )))))
keske çiksa o kaadr kolay ama imkansiz gibi bisey
Yaw ne doğurması çıkardınız gece gece tövbe yarabbimmDursun daha bebecikler ne zararı var. Zamanınızda var daha. Hem ben daha doğuramam. Aldım tarihimi, çikilatalarımda hazır değil Allahım sen onlara bakma, bebişlerimiz zamanında gelsin. Gece gece ne dediklerini bilmiyorlar veleddallin aminnnn.
Valla sana korkma diyorum ama kalbim güm güm.
Zamanını bilmemek korkutuyor.
Şu kıl tüy işlerinede sinir oluyorum.
Sürekli temizle kaş bıyık bile bitmiyor
Dmi en çok bizim ihtiyacimiz var aslındaKızlar yarından sonra yine soğuk hava dalgası geliyormuş.Bugün disardaydik ben de ne kadar sevinmistim havalar artik biraz olsun isinacak diye çünkü bu kadar soğuk çok fazla geliyor.bebekler de soğuk havalara kaldı ilk zamanlar sağlık ocağı bırakmaz yakamizi su asiydi bu asiydı derken..Allahtan oğlum evde aklim bi de onda kalmicak öğretmeni bacağından ameliyat olacakmış erken tatile girdiler.
Somestrda planı olanlar için guzel.ya biz nereye gidek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?