2015 Şubat Anneleri

Kaburgam ah ah. Midem de yaniyor.
Uzun kar tatili sonrasi cok fena pazt sendromuna girdim. Neyse sadece iki hafta kaldi

Tatlı canım. Ye canım canının istediğini nolcak :)

yok kiz kadin dogumcuyla jinekolog ayni sey
kalp dr una ne zaman gittimm : )))))))

gecen hafta persembe anestesizstle randevum vardi, her hamileye bi kere mecbur o kontrol
cuma ultrason randevum vardi, kadin ultrason dr u ama sadece jinekoloji için deil reçetede vucudun neresi yaziyorsa oraay bakar : ))) çocuk dogurtamaz

sali gunude hastanede JINEKologla randevum var o açikliga falan bakar
sancim oldugunda gittigimde o an gorevli ebe kim ise o ilgilenir benimle, sorun olursa sorumlu dr herkimse o gelir bakar ..
ebe degisince nobet degismis oluyor anliyorum sabahin oldugunu : )))

ha 4 cm açiklik olunca Allah ne evrdiyse kim nobetçiyse o anestezsit gelicek igne yapmaya periduraliçin

Bu aralar sanki gidici yim=) içimde bole dogurcakmisim gbi bir his, sana da oluyor mu
Dün gece ben ciddi ciddi düşündüm doğurcam diye
Benim düşüncem bebek iki hafta ilerde çıkıyor. Ben 37 haftalığım.2 hafta koyarsak 39 ediyor yani ne kadar doğru hesap bilmiyorum ama doğması ihtimal.
Ee yani.artık beklenen durum. Korkmak yok.

Sayfaları okuyarak ilerliyorum söyleyen oldu mu bilmiyorum Ma 7. AnnemiZ doğurdu istanbl olması lazim

Baskı bende de çok cnm , devamlı da cisim var
senin sipanin kafasi nerde kii
benimki dogum kanalinda galiba çok asagida dedi dr, asagida kafayi sokacak sadece dogum kaanli var baska nereye sokacak demi : ))

sana oyle geliyodur kiii banada oyle geliyor yani doguracakmisim gibi :)))
dr randevun ne zaman senin ?

Kaburgam ah ah. Midem de yaniyor.
Uzun kar tatili sonrasi cok fena pazt sendromuna girdim. Neyse sadece iki hafta kaldi
bende açim kizzz
yemek yeyince midem yaniyor diye yemedim
bu seferde açlikdan fena oluyorum
bu saatden sonrada yiyemem hisey prensibim deil :))))
napacaksam artikk

Arkadaşım aradı az önce, 1 Şubat demiş doktoru 16 ocakta doğurmus hazırlıklı ol dedi. Ne yapsam yine de hep bişey eksik sanki =) doktor da 30 ocakta itibaren bekliyoruz dediydi

Son düzenleme:
18 inde canım, bnm kuzu da asagida , firt die çıkmayacak göre saçma bi his bence içimdeki aslinda

Yaw ne doğurması çıkardınız gece gece tövbe yarabbimm Dursun daha bebecikler ne zararı var. Zamanınızda var daha. Hem ben daha doğuramam. Aldım tarihimi, çikilatalarımda hazır değil Allahım sen onlara bakma, bebişlerimiz zamanında gelsin. Gece gece ne dediklerini bilmiyorlar veleddallin aminnnn.

Arkadaşım aradı az önce, 1 Şubat demiş doktoru 16 ocakta doğurdu hazırlıklı ol dedi. Ne yapsam yine de hep bişey eksik sanki =) doktor da 30 ocakta itibaren bekliyoruz dediydi
Valla sana korkma diyorum ama kalbim güm güm.
Zamanını bilmemek korkutuyor.
Şu kıl tüy işlerinede sinir oluyorum.
Sürekli temizle kaş bıyık bile bitmiyor

yok yok firt diye çikmaz o sadece turk fimlerinde oluyor : )))))
keske çiksa o kaadr kolay ama imkansiz gibi bisey

Valla sana korkma diyorum ama kalbim güm güm.
Zamanını bilmemek korkutuyor.
Şu kıl tüy işlerinede sinir oluyorum.
Sürekli temizle kaş bıyık bile bitmiyor

Saçmalıyorum haklısınız, otursun bence de yeri rahat .

Hay senin amcanada teyzenede.
Nasıl reklammış mahvetti teli,interneti.
İlk kez int. Donduğunu gördüm deli oldum bugün.
Yavaş cihazlara sinir olurum.

Kızlar yarından sonra yine soğuk hava dalgası geliyormuş.Bugün disardaydik ben de ne kadar sevinmistim havalar artik biraz olsun isinacak diye çünkü bu kadar soğuk çok fazla geliyor.bebekler de soğuk havalara kaldı ilk zamanlar sağlık ocağı bırakmaz yakamizi su asiydi bu asiydı derken..Allahtan oğlum evde aklim bi de onda kalmicak öğretmeni bacağından ameliyat olacakmış erken tatile girdiler.
Somestrda planı olanlar için guzel.ya biz nereye gidek

Dmi en çok bizim ihtiyacimiz var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…