2015 Şubat Anneleri

bi de ben varım sizin kafadan : ))) alışveriş bitti sayılır ama yıkama işini salladıkça sallıyorum yaww : )) çantanın yarısı hazır onuda kv hazırladı, bebeğinkileri koydu o almıştı h.çıkışını falan benimkiler bekleniyor, ben bi kaldırsam totoyuu : )))

37 bin başındasın daha 37 bitecek sonra 38 bitecek iki hafta öndeysen bile yirmisinden önce değil yani.

Günaydinlar

Burda saat daha 7 ve haliyle karanlik, Kizimi uyandiriyomaya calisiyorum anne daha karanlik kapa gözlerini uyu diyo Bana. Krese gitmemek icin. Uykusuz bi gece gecirdim yine. Artik 1 sene daha uykusuz gece bizi bekliyo.

günaydın bayanlar. uzun bir kar tatilinden sonra işe gelmek ne zor geldi ya
daha calısacagım 4 hafta varken erken pes ettim galiba

he yaaa, ben dünden girdim pazartesi sendromuna alıştıydım ne güzel, bu arada günaydın : )

Âmin canım âmin.

Senin 1 ini beklemez gibi geciyo icimden nedense benimde 9 eyluldu ilk kizim 1 inde geldi sen yine tedburli ol cebremde hic 40. Haftasini dolduran gormedim bide gekisimi onde seninkinin yaptir erkenden bisey olmaz kirlenmez hemen @esoba
ben de norna dogurup da 40 tan once dogum yapan gormedim nerdeyse. Bu genetikle bebekle vs ilgili sanirim. Hazir olmali ama 38 diye sartlayinca o son gunler gecmez oluyor

Gunaydin..
Ben de pazartesi sendromundayim.
Birde gecen haftanin isleri de bu haftaya sıkısti. Ha bir de kv sendromum var. Neyseki anlayisli cikti kp gelmedi. Ama sendrom sendromdur.
Saglik ocagina gitcem bugun kilomu tartmayinca duramazlar simdi.
Guzel bir gun olsun ins. Yerler hala buz dusmeden gidip gelebilirsem okula aminn

bende anamdan çekiniyorum şu berjerler bi silinse iyi olacak , poff, (annem fazla titiz) bu mevsimde 2 haftada bir cam siler , benimkileri görse evde duramaz heralde : )))

Mersin'de son zamanlarda birkaç kez sallandınız ya ondan oldu sanırım. Geçmiş olsun canım

ben de norna dogurup da 40 tan once dogum yapan gormedim nerdeyse. Bu genetikle bebekle vs ilgili sanirim. Hazir olmali ama 38 diye sartlayinca o son gunler gecmez oluyor
Benim cevremde cnm arkadas tanidik vs bir haftasa olsa he0 erken geldi bebisler ama sanirim bebekle alakali olabikir

kız yok hediyeyi doğum olunca getirirler , ama herkesin dediği şu , gelen kıyafetler hep büyük oluyomuş yenidoğan gelmiyomuş ona göre hazırla miniğin kıyafetlerini

Canim kasintidan uyuyamadim kizimi yolladim okula kahvalti yapipnyaticam ins 3 saatde olsa

Günaydın canım okula yürümek zorunda mısın ya da sağlık o ocağına? Bir taksiyle gidip gelsen daha iyi olur. Yürümek zorundaysan da çok küçük adımlar at olur mu burası da buz hiç yürünmüyor ki. Allah yardımcın olsun. Araba yollarını açmışlar yayaya SAYGI yok kaldırımlar bir karış buz.

kız yok hediyeyi doğum olunca getirirler , ama herkesin dediği şu , gelen kıyafetler hep büyük oluyomuş yenidoğan gelmiyomuş ona göre hazırla miniğin kıyafetlerini

Annemiz babamız da getirecek ya onu dedim canım. Benim öyle kıyafet hediye getirecek pek arkadaşım yok.

Günaydın kızlar dün güneşin tadını çıkarırken şimdi yağmurlu kapalı bi hava var battaniyenin altından çıkmak istemiyorum Kalkıp pantolon ütüledim eşime sabah sabah onuda yapayım derken elimi yaktım hamilelik sakar yaptı beni hiç yapcağım şey değil Ufacık yer sızlıyor resmen doğum konuşulmuş gece @esoba canım bende senin gibi hesaplıyodum bebek Gelişimi 2 hafta önde diye doktora sordum önde bile olsa adet tarihine göre gelir dedi yani normal haftanı düşün bide normal doğum pozisyonundaysa 38. Haftada gelir dedi bana yani 20 ocaktan sonra her anmış doktora gidince sor olmazsa bugün bakalım o ne dicek

benim eşimde e bebekte beğenmişti , 200 falandı galiba dediğin gibi bişeydi , aldırmamıştım gereksiz o kadar para vermek ama madem almış unutmaya çalış , yoksa küveti her gördüğünde içine oturur

valla canim o dedigin pek ravaçta olan bisey deil burda :))
ama dogumdan sonra 3 çocuk olunca alabilirim devlet yardim eder odemesine 3 çocuk olunca bana fazla bisey kalmaz
uff temizlige gelende laf ederse nolacak :)))))))))
Bnmki etti zaten. Yok bi elin fırının üstünde olsun buzdolabını niye temizlemedin dedim temiz olsam sizi çağırmazdım. Manyak mıdır ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…