2015 Şubat Anneleri

Birde deprem.getirmedin bize inşallah akdenizden.
Depremi içerdeki yapmıştır.
Koca cüsse beni bile sallıyor içerdeki bazen

Aynen ole ama bunseferde kizima verimli olamiyorum cabuk sinirleniyorum tahammulum olmuyo gunduz dayanamayip 3 saat falan uyuyorum o tek kaliyo uzuluyorum
Evet ona da yazık ama geçici bir süre. İlgilendiğin zamanlarda verimli olduktan sonra sorun olmaz sanırım.
Annen falan alsa ara sıra aslında.

Evet ona da yazık ama geçici bir süre. İlgilendiğin zamanlarda verimli olduktan sonra sorun olmaz sanırım.
Annen falan alsa ara sıra aslında.
Annem caliisyo cnm hafta sonu geliyolar sevmeye oynuyolar disari cikariuolar vs

Hadi hayirli haberlerle gel bakalim ne dicek doktorun gun falan verixekmi acep emek bebcii npy oralarda bakim:)
Belki erkene alır doğumu dediydim.
Dün evi temizletmek için haftaya pazara birini çağırayım dedim sonra düşündüm önce dr ile görüşeyim.
Bakalım yine çok.kilo almış mı?
Ayrıca bu telefonlar elimizde duruyor ona ne yapsın. Şarj.

Hakinyikamaya vermeyi dusunuyosan en erken bir haftada getiriyolar haberin oksun

Senin 1 ini beklemez gibi geciyo icimden nedense benimde 9 eyluldu ilk kizim 1 inde geldi sen yine tedburli ol cebremde hic 40. Haftasini dolduran gormedim bide gekisimi onde seninkinin yaptir erkenden bisey olmaz kirlenmez hemen S Sond

Gunaydin kızlar...
ecicansu gece son sen vardin sabah yine sen ben kizi okula biraktim simdi yataktayim oglene ksdarsa cikmayi dusunmuyorum gunduz yatmasam zor oluyor senen kizda okula gittiyse dinlen biraz...@esoba guzel haberletle gel insallah....

tabikiiiii yazarım , bak o açıdan hiç düşünmemiştim, bizim fobimiz girmeyle alakalı İDİ çıkma olayı daha değişik bi de bebekte çıkmaya çalışıyormuş kendini itiyomuş falan anneye yardım ediyomuş inşallah kolay doğumlar olur hepimizin , ay geçti gitti Allah kimde varsa dermanını versin zor bi süreç ben yenmeye çalışırken 10 yıldan fazladır bunu yaşayan birini tanımıştım netten tabi erteledikçe sürüyor gerçekten. neyse ama takvimde sen benden öndesin belki sen doğurursun önce : ))) seni takipteyim minik kuşş : ))

günaydın bayanlar. uzun bir kar tatilinden sonra işe gelmek ne zor geldi ya
daha calısacagım 4 hafta varken erken pes ettim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…