Hey yarabbm ya deprem oluyor diye uyandim uykumdan mi oyle saniyorum diye bekledim baktim hala sallaniyor ritmik bisekilde nasıl korktum annmler 11.kat bir de. Milleti de uyandrdim bi guzel korkuttum ama bakiyoz haberlere nete bisey olmamis yanlis alarm anlasilan olmasin tabi sukur de niye böyle emin biseklde deprem hissi yasadim onu çözemedim. Kız cisini kaçırmak üzereymis ama onu yakalamis oldum tesaduf yatak yorgan batmadan
Aynen ole ama bunseferde kizima verimli olamiyorum cabuk sinirleniyorum tahammulum olmuyo gunduz dayanamayip 3 saat falan uyuyorum o tek kaliyo uzuluyorum
Aynen ole ama bunseferde kizima verimli olamiyorum cabuk sinirleniyorum tahammulum olmuyo gunduz dayanamayip 3 saat falan uyuyorum o tek kaliyo uzuluyorum
Belki erkene alır doğumu dediydim.
Dün evi temizletmek için haftaya pazara birini çağırayım dedim sonra düşündüm önce dr ile görüşeyim.
Bakalım yine çok.kilo almış mı?
Ayrıca bu telefonlar elimizde duruyor ona ne yapsın. Şarj.
Belki erkene alır doğumu dediydim.
Dün evi temizletmek için haftaya pazara birini çağırayım dedim sonra düşündüm önce dr ile görüşeyim.
Bakalım yine çok.kilo almış mı?
Ayrıca bu telefonlar elimizde duruyor ona ne yapsın. Şarj.
Senin 1 ini beklemez gibi geciyo icimden nedense benimde 9 eyluldu ilk kizim 1 inde geldi sen yine tedburli ol cebremde hic 40. Haftasini dolduran gormedim bide gekisimi onde seninkinin yaptir erkenden bisey olmaz kirlenmez hemen SSond
Gunaydin kızlar... ecicansu
gece son sen vardin sabah yine sen ben kizi okula biraktim simdi yataktayim oglene ksdarsa cikmayi dusunmuyorum gunduz yatmasam zor oluyor senen kizda okula gittiyse dinlen biraz...@esoba guzel haberletle gel insallah....
Belkide. Bide bişeyin girmesiyle çıkması aynı olmayabilir. Doğum yapan arkadaşlarım doğum çok kolay sancı zor diyorlar. Belki sancıyla o anki şeyin farkına bile varmayız. Senide takipteyim :) doğum yapınca nasıl yaptığını yaz olurmu ?
tabikiiiii yazarım , bak o açıdan hiç düşünmemiştim, bizim fobimiz girmeyle alakalı İDİ çıkma olayı daha değişik bi de bebekte çıkmaya çalışıyormuş kendini itiyomuş falan anneye yardım ediyomuş inşallah kolay doğumlar olur hepimizin , ay geçti gitti Allah kimde varsa dermanını versin zor bi süreç ben yenmeye çalışırken 10 yıldan fazladır bunu yaşayan birini tanımıştım netten tabi erteledikçe sürüyor gerçekten. neyse ama takvimde sen benden öndesin belki sen doğurursun önce : ))) seni takipteyim minik kuşş : ))