2015 Şubat Anneleri

ben de norna dogurup da 40 tan once dogum yapan gormedim nerdeyse. Bu genetikle bebekle vs ilgili sanirim. Hazir olmali ama 38 diye sartlayinca o son gunler gecmez oluyor

Aaa ben varım ya oğlan 36. Haftada kiz 37. Haftada

Leğene de uyar heralde. Bizi alüminyum yuvarlak leğende yıkıyorlardı adı leğen değil "teşt" bakalım bilen Var mı başka

bizim orda plastik olana denir , ama belki aliminyuma da deniyodur onu bilmiyorum

bende bi yazı okudum , bu dediğini destekler gibiydi, yazıda diyoki çatı muayenesinin 37 de falan yapılması gereksiz , ve bazen doğumu başlatabildiği için iyi değilmiş, bunu doktoruma soracam bakalım ne dicek, bana da mantıklı gelmiyor durup dururken çatıya bakılması

Sonunda benim dediğimi bir Dr da dedi. Beynimizde bile erken getirebiliriz bebişleri o yüzden sağlıkla gelsinler ram zamanlarında gelsinler inşallah.

he valla gece uyuyamadım sankı ılk defa ıse gelcem. bu sene ızın de kullanmadıgımdan yıllık ızın oldu bana

gece uyudum Allahtan yoksa kahrolurdum heralde : )) bi çocuk yapalım dedik 2 yıl izin biriktirdik aman bende geçen yıldan kullandım azcık o bu sene kullanamadım , ne iyi geldi ama iyi ki hamileymişim : ))

Annemiz babamız da getirecek ya onu dedim canım. Benim öyle kıyafet hediye getirecek pek arkadaşım yok.

aileler alırda onlarda büyük alır bence , bi de altın getirirler kıyafet fazla olmaz , battaniye fiks olur zannımca : ))

geçmişi bitirdim şükür, az gözlerimi dinlendireyim,

herkeslere günaydınlar...

Canım valla tam sıralama olarak bilmiyorum hashande doğurdu ideal doğurdu aksuaksu doğurdu.. Bu sabah mahmurlugunda aklıma bu kadarı geldi sindi kızlar yaparlar listeyi sırasıyla birazdan

Bu arada gunayydinnn anneler ve bebisleri bugün çok karanlık kasvetli bi gün yağmur havası var ama sanırım yagmiyor pencereden dahi bakmadim...

Bu arada dun tartildim tammm 70 kiloyum 36 haftada 20 kg alarak kendi capimda yine bi rekora imza attım yani.eşim de bebek dönsün diye diyorum diyor ama yürü dilan demeye başladı dun dedim şöyle bi yuruyum ellerin panda eli gibi oldu hemen acayip sisiyorum azcik yurusem hareket etsem bacaklarım da sisiyor bi de hissizlesiyor..

Bi de Bisey sorayim size: göbek deliğinin civarinda boyle ufak iğne batması hafiften elektrik çarpması gibi bi his yasayaniniz var mi? Mesela su an kizim çok hareketli zeminden beri göbeğimin oradan elektrik çarpıyor sanki ne yapıyor olabilir ki o şekilde

aileler alırda onlarda büyük alır bence , bi de altın getirirler kıyafet fazla olmaz , battaniye fiks olur zannımca : ))

Bilmiyorum burda herkes annesiyle kv siyle alışveriş yaptı. Ben yalnızım. Annem de aldım dedi bakalım nasıl şeyler almış. Kv ihtiyacın olursa söyle dedi. Hastanede giydireceğim şeyler var çok şükür. Evde de var. Bir iki gün içinde hepsini kirletecek olursak kv ye söylerim gider alır.

Pişik kremi için Önerilen o muydu? Yazmamışım da arayıp duruyordum. Deneyimli anneler mi önermişti tekrar söyleseler.

Evet ben de sudokrem kullanıyorum kızımda biraz pahalıdır ama güzel bi krem yikasan dahi çıkmıyor o yüzden bebis CIS kaka yapsa bile poposunda o surdugin tabaka kalıyor ve kolay kolay tahriş olmuyor.

ceza vercen gibi geldi bana kv deye : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…