Hayir dogumun aktif donemi 4 cmden sonra imis 8 cme kadar esas sancıli surec orda kiminde hizli ilerlermis bikac saat ki Dort bes saati buluyomus kiminde de uzun bi süreç olabliomus. Son evre zaten dogum ikinma bir saate halloluyomus
Benm doktor şu ana kadar hiç oyle bişeyler yapmadı. ..ve senle aynı haftadayiz..neden ki acep?yok canim ne stresi gunluk hayatin bi parçasi benim için altdan muayane : ))))))))))
saka bi yana dogumlarla o kadr çok muayene edildimki , benim için çok basit bisey, bi arkadasim alistik artik dr un odasina girince direk soyunuyoruz diyordu , alt kismi yani
Yok hemen olmuyor.bazılarının açılması hızlı oluyor.bazısının bi iki günü buluyor.degisiyorBir de hemen doğum oluyor mu iki cm açılma olunca acaba? Büyük olasılıkla açılmalardaki sancıyı hissetmemesi için epidural takılmıştır.
geliyordaa ben bu sefer korkuyorum
ultrson yapan dr basi çok asagida dikkat et dedi korkuttu beni((
ben yurt disindayim canim burada duzen boyleBenm doktor şu ana kadar hiç oyle bişeyler yapmadı. ..ve senle aynı haftadayiz..neden ki acep?
Yok hemen olmuyor.bazılarının açılması hızlı oluyor.bazısının bi iki günü buluyor.degisiyor
Gittim geldim nst falan filan çok sürdü, ordan işe gittim yazamadım.
Çok şükür bir problem yok.
Daha 3 haftan var diyor kadın başka bir şey demiyor.
Kafan rahatladı madem 3 hafta var.
Neden acele ediyorsun diyor.
3.600 gr 50 cm.
Yine tombul yine tombul ne yapayım.
Sadece sebze ye ve magnezyum dahil bütün vitaninleri kes dedi.
Proteinde yeme diyor.
Ot mu yiyecem sabah.
Dr diyorki Böyle diyorum ama kadının birini doğurtmuştum kadın zayıflıktan zafiyet geçiriyordu ama bebek 4200 doğdu diyor.
evet is yapma,alisverise gitme, agir tasima, falan dediDikkat et derken neler yapabilirmissin ki.yatıp dinlenmen mi gerekiyor acaba.
sancisi varmiki nst deO zaman büyük olasılıkla suni sancı da vericekler epidurali taktıklarına göre. Allah yardımcısı olsun inşallah.
Çok şükür yarın 36 bitiyo 37 ye başlıyoruz..içimi rahatlattın Allah razı olsun bisaattir kafamda kur kur paranoyak oldum
E iki cm imiş krizantemciğin acaba Dr iğneyle veya progestanla açılmayı önleyemez miydi diye düşündüm de.
sen telaş etme olmadı anamla babama haber verırım gelır götürürler senı hastaneye :)Yalnızım canım yaw o yuzden tırsıyorum ya. Annemler Eskişehir'de burası buZ durumda Allahım korusun inşallah.
2 cmle doğum başlamış olmuyor.krızantemcıgın suyu gelmeye başlamış (doğumun başladığının ısaretı bu)aynı benım ılk hamılelıgımde boyleydı..azar azar suyum geldı gıttım 1 cm açıklık var dedı yatış verdı..bır kac saat sonra da sancılar geldı ve tam 12 saat sonra doğum yapabıldım..Bir de hemen doğum oluyor mu iki cm açılma olunca acaba? Büyük olasılıkla açılmalardaki sancıyı hissetmemesi için epidural takılmıştır.
Allah kahretsın onları..n11 den besık sıparısı verdım salak kargonun yüzünden elıme gelmedı ıade ıstedım parayı yatırırlarsa gonullerı olurda yenısını alıcam netten.tabı o sırada bebek te doğmazsaAyy keşke bunu önceden okusaydım
Geçen hafta sipariş verdim hala bekliyorum. Arkadasa bebek görmeye gittik. Mecbur eliboş kaldım gelmediği icin. Beklenen kargo tarihinden de sonra mı gönderiyor yoksa
cocugun basının normalden assagıda olması tehlıkelı bısey degılkı.kızımda 7. ayın sonlarıydı sıddetlı sancım oldu gıttık kafasını kanala sokmus erken doğum rıskı yüksek dedı. cahıllıgımdenmıdır nedır hıc takmadım kafaya..40. haftada dogdu kızımkesinlikle haklisin canim, dr dan geldimden beri sancim var
yarin sabah ki dr ne diycek bakalim, insalalh içimi rahatlatacak biseyler soyler
dr un yaninda nst de yok, galiba istersem acile gitmem lazim orda çok sira oluyor çocuklari almaya yetisemem : ((
uzunluk deil kafasi çok asagida demesinden korkdum, oglumun kagidina abkdim o haftada daha kisaymiss
suyu gelmeye başlamış açılmayı onlemesı bısey kazandırmaz su saatten sonra. suyu gelmeseydı bekleyebılırdı hala..E iki cm imiş krizantemciğin acaba Dr iğneyle veya progestanla açılmayı önleyemez miydi diye düşündüm de.
Suyu da gelmeye başlamış ama. haftasıda gelmiş.erken degil artik.dogumdur muhtemelen.gidene kadar daha da geldiyse suyu..E iki cm imiş krizantemciğin acaba Dr iğneyle veya progestanla açılmayı önleyemez miydi diye düşündüm de.
Suyu da gelmeye başlamış ama. haftasıda gelmiş.erken degil artik.dogumdur muhtemelen.gidene kadar daha da geldiyse suyu..
Bazen bişey bilmemek cahil kalmak daha iyi olabiliyor. Ben de herşeyi öğrenicem bilicem diye uğraşıyorum. Rahat olmak lazım di mi. Allah Herşeyin hayırlısını versin inşallah.sen telaş etme olmadı anamla babama haber verırım gelır götürürler senı hastaneye :)
2 cmle doğum başlamış olmuyor.krızantemcıgın suyu gelmeye başlamış (doğumun başladığının ısaretı bu)aynı benım ılk hamılelıgımde boyleydı..azar azar suyum geldı gıttım 1 cm açıklık var dedı yatış verdı..bır kac saat sonra da sancılar geldı ve tam 12 saat sonra doğum yapabıldım..
Allah kahretsın onları..n11 den besık sıparısı verdım salak kargonun yüzünden elıme gelmedı ıade ıstedım parayı yatırırlarsa gonullerı olurda yenısını alıcam netten.tabı o sırada bebek te doğmazsa
cocugun basının normalden assagıda olması tehlıkelı bısey degılkı.kızımda 7. ayın sonlarıydı sıddetlı sancım oldu gıttık kafasını kanala sokmus erken doğum rıskı yüksek dedı. cahıllıgımdenmıdır nedır hıc takmadım kafaya..40. haftada dogdu kızım
suyu gelmeye başlamış açılmayı onlemesı bısey kazandırmaz su saatten sonra. suyu gelmeseydı bekleyebılırdı hala..
sancisi varmiki nst de
Masallah saglikla al yavrunu kucagina insallah....2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
isaret deilde su gelince bebek susuz kalabiliyor, dogum baslasin yada baslamasin dr kontrolunde olunulmasi lazim o yuzden onemli .. sancida nisan da hepsi ayni derece isaret yani , sancida gitmek acil deil dr a, bi kaç saaat bekleyebilirisn dr ada gitsen bekleyecksin zaten yapacak bisey yokOndan demek ki Dr her kontrolde bana kanlı su gelirse hemen ara falan diyor. Suyun gelmesi en büyük işaret o zaman.
kesınlıkle cok bılmek ıyı bırsey degıl..Bazen bişey bilmemek cahil kalmak daha iyi olabiliyor. Ben de herşeyi öğrenicem bilicem diye uğraşıyorum. Rahat olmak lazım di mi. Allah Herşeyin hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?