Dualarim seninle canim.3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
Insallah yetisir sen de cok duskunsun kocise:)forumca tek yurek olduk dua ediyoruz sizin icin3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
İnanmıyorum ya, şu an resmen canlı canlı doğumunu takip ediyoruz :) Canım benim Allah bir avazda kurtarsın,eşin de yetişir inşallah.Hemencik kolayca al bebikini kucağına , sütün de hemen gelsin inşallah.3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
Ah cnm ya hayirlisiyla al kokla vebisini bak hemizi heyecan yaptirdin:) cikttimi esin yola karda var yetisir ama cnm3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
Bnm yine döndü galiba başı yularda hissediyorum of 18 ine kdr bu sıkıntı var Şimdi de. Eşimle de kavga ettim sokaklarda yürüyorum deli kadınlar gibi (tabir @esoba ya aittir )
kendimi atmadım dışarı hava almaya 14/4 oldu tansiyon korktum hava alim dedim öbür türlüsü daha kötüCanım ne yapıyorsun dışarda evine git yaw
3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
Bu anlattıkların bende de var, doktora nst ye girim diyorum gerek yok diyor vallahi ben de bıktım napcamızı şaşırdıkAyy cok heyecanlandım senin adina haftan iyi sagsalim kolayca kavusun inşallah. Beklemek cok sıkıcıymis gerçekten
beni de nst bağladılar yine bu sefer en minimum düzey hep 40larda ya oncekine göre daha da yukselmis pik yerler 60larda ya da 60i geciyor. Ben de farkediyorum artik kasilmalari zorlayici degil sadece basinc var gibi gogus altinda bi sertkesme yukselme seklinde oluyor. Bakalim takipteyiz inşallah hakkımızda hayırlısı olur bekler kuzum daha
Ben de çocuklardan önce sinirlendim mi yürüyüş yapardım gece gündüz farketmez.çocuklar olunca balkondan öte geçemez oldum.ama sen yinede eve don hamis hamis dolaşma.usutursun maazalahBnm yine döndü galiba başı yularda hissediyorum of 18 ine kdr bu sıkıntı var Şimdi de. Eşimle de kavga ettim sokaklarda yürüyorum deli kadınlar gibi (tabir @esoba ya aittir )
Bu anlattıkların bende de var, doktora nst ye girim diyorum gerek yok diyor vallahi ben de bıktım napcamızı şaşırdık
etmedim gercekten , salak gibi oldum bgn. Eve gidince uzaniim de takip edimAraliklarin nasil benim ikisi arasi 5 ya da 10dk gibi duzenli diye takip ediyo
Annemin evi yakın olsa ona giderdim .. Eve gidesim hiç yok mecbur gidicem ama oturdum şimdilik bi banka sizi okuyorumBen de çocuklardan önce sinirlendim mi yürüyüş yapardım gece gündüz farketmez.çocuklar olunca balkondan öte geçemez oldum.ama sen yinede eve don hamis hamis dolaşma.usutursun maazalah
Hayirdir neye sinirlendin bu kadarEn son sinirlendiğimde
kendimi atmadım dışarı hava almaya 14/4 oldu tansiyon korktum hava alim dedim öbür türlüsü daha kötü
Aralık takip
etmedim gercekten , salak gibi oldum bgn. Eve gidince uzaniim de takip edim
Seni neden kuzdırdı ya kocannn? Bu erkekleri anlamıyorum ya. Boşver cnm hava soğuk kar var sen evinde yat dinlen? İstanbuldaydın sen dimi? Annenlerde aynı şehirde mi?Annemin evi yakın olsa ona giderdim .. Eve gidesim hiç yok mecbur gidicem ama oturdum şimdilik bi banka sizi okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?