- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Su kanlı olmak zorunda değil.ilkinde gece 2 de suyum geldi ara ara.8 de hastaneye giriş yaptım.tam o sırada kan geldi.kansız da olabilirOndan demek ki Dr her kontrolde bana kanlı su gelirse hemen ara falan diyor. Suyun gelmesi en büyük işaret o zaman.
insallah açilma devam ederSuyu gelmiş iki cm de açıklığı varmış hemen epidural takmışlar.
2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana
Masallah cnm hadi gozun aydinGittim geldim nst falan filan çok sürdü, ordan işe gittim yazamadım.
Çok şükür bir problem yok.
Daha 3 haftan var diyor kadın başka bir şey demiyor.
Kafan rahatladı madem 3 hafta var.
Neden acele ediyorsun diyor.
3.600 gr 50 cm.
Yine tombul yine tombul ne yapayım.
Sadece sebze ye ve magnezyum dahil bütün vitaninleri kes dedi.
Proteinde yeme diyor.
Ot mu yiyecem sabah.
Dr diyorki Böyle diyorum ama kadının birini doğurtmuştum kadın zayıflıktan zafiyet geçiriyordu ama bebek 4200 doğdu diyor.
benim kizin 33. haftada basi dogum kanalindaydi 1 cm açiklik vardi oda 40 haftada dogdu : ))cocugun basının normalden assagıda olması tehlıkelı bısey degılkı.kızımda 7. ayın sonlarıydı sıddetlı sancım oldu gıttık kafasını kanala sokmus erken doğum rıskı yüksek dedı. cahıllıgımdenmıdır nedır hıc takmadım kafaya..40. haftada dogdu kızım
Ondan demek ki Dr her kontrolde bana kanlı su gelirse hemen ara falan diyor. Suyun gelmesi en büyük işaret o zaman.
yok kizz ne sancisiiii epidural yaptirmis : )))))))Maasallah sana ve kuzuna8. Annemiz sen olacaksın demek Rabbim kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Bebisini 5-6 gibi kucağına alırsın tahminimce,sana bu gece uyumak yok ilerleyen saatlerde uykusuzluktan yorgun duseceksin ama sancilardan da uyuyamayacaksin, bebis olsun güzel bi uyku cekicem diye dusuneceksin,saatler sonra bebisini kucağına aldığında da bebisinin güzelliğine bakmaktan, onu koklamaktan uyumak aklına bile gelmeyecek
Bana da vuruldu 2 doz hani erken olursa kuveze girmesin diye yapiliyo. Sanci araligin fazlaysa dr iyi yapiyor rahat ol. Gittigin hastaneyi biliyorim giden arkadasim var cok memnun....Ya valla dursun erken daha geleli Iki gun oldu drla bile henüz tanstk arkadas aceleye ne gerek var. Bu ciger gelistrci igne yaplcak olursa bi olumsz tesri yok degil mi
bende sanciyla gidiyorum, 9-10 cm de ebe suuyunu patlttim diye soyluyor o zaman anliyorum, soylemese onuda anlamam herhalde :)))Ama herkeste durum farklı oluyor canimcim mesela benim doğumlarında hic suyum gelmiyor çok sancim oluyor hastaneye gidince patlatiyorlar suyumu o yuzden suyu baz alma sadece genel belirtilere bakmak lazim
Gittim geldim nst falan filan çok sürdü, ordan işe gittim yazamadım.
Çok şükür bir problem yok.
Daha 3 haftan var diyor kadın başka bir şey demiyor.
Kafan rahatladı madem 3 hafta var.
Neden acele ediyorsun diyor.
3.600 gr 50 cm.
Yine tombul yine tombul ne yapayım.
Sadece sebze ye ve magnezyum dahil bütün vitaninleri kes dedi.
Proteinde yeme diyor.
Ot mu yiyecem sabah.
Dr diyorki Böyle diyorum ama kadının birini doğurtmuştum kadın zayıflıktan zafiyet geçiriyordu ama bebek 4200 doğdu diyor.
bende sanciyla gidiyorum, 9-10 cm de ebe suuyunu patlttim diye soyluyor o zaman anliyorum, soylemese onuda anlamam herhalde :)))
canim ben peridural igne yaptiriyorum aci hisetmiyorum zaten 4 cm den sonra, dikisler falan dahilllSuyunu neden o kadar geç patlatiyorlar acaba? O zaman dogumlarin daha acısız oluyordur senin.
3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
hehe buçugudami oluyormus3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
comelme hareketi yap canim bol bol. Yuruyus de iyi gelir. Esin de sag salim yetissin ins3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
Maasallah sana ve kuzuna8. Annemiz sen olacaksın demek Rabbim kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Bebisini 5-6 gibi kucağına alırsın tahminimce,sana bu gece uyumak yok ilerleyen saatlerde uykusuzluktan yorgun duseceksin ama sancilardan da uyuyamayacaksin, bebis olsun güzel bi uyku cekicem diye dusuneceksin,saatler sonra bebisini kucağına aldığında da bebisinin güzelliğine bakmaktan, onu koklamaktan uyumak aklına bile gelmeyecek
Bnm yine döndü galiba başı yularda hissediyorum of 18 ine kdr bu sıkıntı var Şimdi de. Eşimle de kavga ettim sokaklarda yürüyorum deli kadınlar gibi (tabir @esoba ya aittir )Benim bebis de kudurdu içerde elimi atiyorum karnimin üstüne kafası geliyor hala bi doneyim dediği yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?