2015 Şubat Anneleri

Ondan demek ki Dr her kontrolde bana kanlı su gelirse hemen ara falan diyor. Suyun gelmesi en büyük işaret o zaman.
Su kanlı olmak zorunda değil.ilkinde gece 2 de suyum geldi ara ara.8 de hastaneye giriş yaptım.tam o sırada kan geldi.kansız da olabilir

2 cm açılma ile beraber suyum geliyor kızlar yatışim yapıldı epiduralım takıldı normal doğum için beklemeye başladık bakalım dua edin bana

Maasallah sana ve kuzuna 8. Annemiz sen olacaksın demek Rabbim kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Bebisini 5-6 gibi kucağına alırsın tahminimce,sana bu gece uyumak yok ilerleyen saatlerde uykusuzluktan yorgun duseceksin ama sancilardan da uyuyamayacaksin, bebis olsun güzel bi uyku cekicem diye dusuneceksin,saatler sonra bebisini kucağına aldığında da bebisinin güzelliğine bakmaktan, onu koklamaktan uyumak aklına bile gelmeyecek

Masallah cnm hadi gozun aydin

benim kizin 33. haftada basi dogum kanalindaydi 1 cm açiklik vardi oda 40 haftada dogdu : ))

ama o zaman yatiyordum simdi ayni sartlara sahip deilim maalesef ..
yarin sabah dr da nst ye girmeyi basaramazsam hafta sonuna dogru acile giderim artik napayim, bu stresle dogmayacaksada dogurrum ben bu çocugu

Ondan demek ki Dr her kontrolde bana kanlı su gelirse hemen ara falan diyor. Suyun gelmesi en büyük işaret o zaman.

Ama herkeste durum farklı oluyor canimcim mesela benim doğumlarında hic suyum gelmiyor çok sancim oluyor hastaneye gidince patlatiyorlar suyumu o yuzden suyu baz alma sadece genel belirtilere bakmak lazim

yok kizz ne sancisiiii epidural yaptirmis : )))))))
prensesler gibi dogurup çikicak krizantemcik ins : )

Ya valla dursun erken daha geleli Iki gun oldu drla bile henüz tanstk arkadas aceleye ne gerek var. Bu ciger gelistrci igne yaplcak olursa bi olumsz tesri yok degil mi
Bana da vuruldu 2 doz hani erken olursa kuveze girmesin diye yapiliyo. Sanci araligin fazlaysa dr iyi yapiyor rahat ol. Gittigin hastaneyi biliyorim giden arkadasim var cok memnun....

Ama herkeste durum farklı oluyor canimcim mesela benim doğumlarında hic suyum gelmiyor çok sancim oluyor hastaneye gidince patlatiyorlar suyumu o yuzden suyu baz alma sadece genel belirtilere bakmak lazim
bende sanciyla gidiyorum, 9-10 cm de ebe suuyunu patlttim diye soyluyor o zaman anliyorum, soylemese onuda anlamam herhalde :)))

Senin bebis 3 hafta durursa o kadının bebisini de geçer kilo olarak maasallah Emek'e.

Sezeryan diye bahsetmedi mi doktorun yoksa zaten kararlastirmis miydiniz,doktorlar iri bebek görünce hemen sezeryan deyip sıyrılıveriyorlar ama.. Bi de sen ameliyatlıydin sanırım zaten ondan dolayı da öyle olması lazımdı değil mi. Aman sağlıklı olun da.
Nstye girmissin e hic demiyorsun sancim filan çıktı diye yok mu yoksa?
Bu arada sen yine cantani kivirini zivirini hazır et ultrason da doktor da herşeyi tam olarak bilemez bana boyle dediğim için kizmayin ama doğum bu ne zaman başlayacağı belli olmaz

bende sanciyla gidiyorum, 9-10 cm de ebe suuyunu patlttim diye soyluyor o zaman anliyorum, soylemese onuda anlamam herhalde :)))

Suyunu neden o kadar geç patlatiyorlar acaba? O zaman dogumlarin daha acısız oluyordur senin.

3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya

Esin nerden geliyor canım?

3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
hehe buçugudami oluyormus

dur kiz acele etme gece yarsini bulur dogum ..

saatde 1 cm diye hesapla ortalama olarak en erken oda
10 cm e ne kalmis topla çiakr bakiyim : )

Bence sabah 5-6 gibi dogurursun gibime geliyor.. İnş. Daha cabuk olur tabii

comelme hareketi yap canim bol bol. Yuruyus de iyi gelir. Esin de sag salim yetissin ins

ne güzel yazmışsın ya,ağlıycaktım nerdeyse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…