Canım çok tatlısınız, Allah analı babalı büyütsün.Hepimize moral verdin soğukkanlılığınla.Allah güzel yazılar yazsın yavru kuşuna :)Kendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)
Gecmis olsun benim esimde fena kapmis sifayi kizla uzak duruyoruz son zamanlatimiz aman hasta olmayalim....
Gecenlerde kizin odasindan gumbur gumbur ses geldi korktum ustune bisey dustu diye bi firladim tum gece karnim agridi sonra artik ani hareketlerden kacinmaliyiz da iste olmuyor
fazlası şeker yapıyomuş diye okudum dikkatli tüket bencegünaydın kızlar..... ya ben çok portakal yiyorum bi zararı yoktur umarım
bübchen set almıştım canım ama pek kullanmadım pişik kremini. tedavi edici değil önleyici bir krem. ben de diger kızlar gibi pişik olmadan krem sürmek istemedim. çok küçükken suyla ıslatılmış pamukla sildim, bikaç sonra çok bulaşan kakalarda hep yıkadım. 1 yaşından sonra bile ıslak mendil kullandıysam yıkardım poposunu sonrasında. bu yüzden hiç pişik yaşamadık. arada bir kızarır gibi oldu yıkama fırsatı olmadıgında, yolculuklarda fln, o zaman da pantenol sürdüm. bübchenin şampuanını ve nemlendirici sütünü sevdim ama pişik kremi öylece duruyor sanırım. pişik olduktan sonra işe yarıcak birşey değil.
idrar kültürü yapılacaktır canım. bakteri vs var mı diyeDoktor kan tahlili Aldı pıhtılaşma için bide orta idrar aldı neden alınıyor bu haftada bilen varmı ?
yok ben hiç kullanmadım. zararlı dıyen var. illa kullanacaksanız nişasta daha iyi diyen var :))Tamam canım eN iyi çözüm pamukla su o zaman. Bir de pudra kullanılıyor mu bebişlerdde?
Bide vajinal krem verdi akıntı için almadım daha hiç kullanmak istemiyorum çünkü akıntıma bakmadan yazdı direkidrar kültürü yapılacaktır canım. bakteri vs var mı diye
devlet boş yere tutmaz genelde. iyi olur inş oğluşun kısa zamandaYok devletteyim o yuzden kafayi yicem zatn
bende ilk zamanlar soğuk olacağı için poposunu yıkayamam yıkarsam üşütürüm diye ıslak kuru kullanmak için 2 tane popo bezi aldım....Tamam canım eN iyi çözüm pamukla su o zaman. Bir de pudra kullanılıyor mu bebişlerdde?
Onun şu anda lizözden falaan haberi yoktur.Canım epiduralden sonra ekstradan suni sancı falan verdiler mi? Açılma nasıl bu kadar hızlı oldu? Bir de lizözü ister misin getirebilirim hastaneye?
Sarilik oldu atlatti ama hala cikarmiyolar kafayi yicem adam gibi bisey diyende yok durdukca ben hasta olcam bu gidisle sutumde gider bi gece bensiz kaldi gece mamaya alismis emmiyo gunduz emiyo
benimde kaşınıyor karnım ve nasıl birşeyse kaşırken hissetmiyorum sanki uyuşmuş gibi....
Neyce konuşuyorsunuz bakayımOnun şu anda lizözden falaan haberi yoktur.
Sen onu sakla bornoz yerine @Kc veririz
darkdays Kiz Allah seni Nasil gittin yazdin ben yazmıştım gibi görünmüş... Evet kırmızı pancar canım.sende de mi kansızlık var.bi de bi kenara sarı leblebiyle kuru üzümü karıştırın gelip gidip yiyin.kuru uzum fazla yenmiyor sanki ama yaninda leblebi olursa tadından yenilmezzzz
Onun şu anda lizözden falaan haberi yoktur.
Sen onu sakla bornoz yerine @Kc veririz
Litchi canım msjlarin hepsini okuyamadim arada yazdığın msjin alintisini gördüm suni sancı da verildi ama açılma 6 cm olduktan sonra falan verdiler hemen vermediler lizöz için de ayrıca teşekkür ederim kuzum düşünmem yeter giymis kadar oldum :)
Neyce konuşuyorsunuz bakayım
sabah uyanınca ilk aklıma gelen buydu:)Lohusa terliklerini de yeni ısmarlamıştı yetişse bari terliklerle taçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?