2015 Şubat Anneleri

Krizan krizantemcik
Sıf sana Bakmak İçin Girdim Ve Sabah Sabah Ağlattın Beni Nasıl Mutlu Oldum Yavruna Kavuşmana Rabbim Bir Ömür Analı Babalı Sağlıklı Bereketli Büyütmeyi Nasip Etsin Gözün Aydın Canım Benim Darısı Burdaki Herkesin Başına inş.

canım korkma ondan bizim de 4 hafta önceki kontrolde genişleme gözüktü; dr anlık bir şey de olabilir takip edelim dedi. internettekileri okuyunca benim de kafam allak bullak oldu, 2 hafta nasıl geçti anlamadım. annem de bir şey olmayacak içini ferah tut, sen çok sıkıldın beklerken ondandır falan, dedi hep ama. 2 hafta sonraki kontrolde normal göründü anlık bir şeymiş, sorun yok; dedi.

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bugün pek keyfim yerinde değil dün gece aşırı stres yaşadım ve korktum kalbim ağzımdaydı resmen. Bi ara dalmışım gece uyandım bebeğim sakin normalde gece epey hareketli. Ne yaptıysam hareket yok sağdan sıkıştırdım soldan sıkıştırdım sallıyorum yürüyorum yok gittim banyoda hüngür hüngür ağladımmm eşimi uyandırmadım bide adamcağız stres olmasın diye baya uğraştım ama çok korktum sonra bir kaç hareket oldu sonrasında iyice hareketlendi ama tarif edemem yaşadığımı. O yüzden hala gecenin stresi üzerimde kocamada anlatmadım Allahım bir daha böyle korkular yaşatmasın. Bundan sonra doğurmaktan gerçekten korkmuyorum yeterki yavrum sağlıklı olsun. İnşAllah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavru kuşlarımızı .

Canımm gözün aydın ya çok sevindim gece rüyamda seni gördüm çok mutluydun eşinde yanındaydı. Allah analı babalı büyütsün güzel kızını :)

Bir yelek başladım Ör ör bitmiyor yaw. Bir de büyük oldu sanırım. Daha bunu bitirip patik ve banyo lifi örücem.

tebrik ederim, inşallah kolay atlatırsın zor süreçleri, bebeğin sarılık olmaz, bol bol emzir emiyorsa ve sütün geliyorsa bebişini.

Sarilik oldu atlatti ama hala cikarmiyolar kafayi yicem adam gibi bisey diyende yok durdukca ben hasta olcam bu gidisle sutumde gider bi gece bensiz kaldi gece mamaya alismis emmiyo gunduz emiyo
ÇOK gecmıs olsun cnm ama stres yapmamaya calış ben ıkı gece kaldım nst kotu cıkıyodu ben bunalıma grıp stres yapınca herseyy ıkı katı kotu cıkmaya başladı doktrda şaşırdı.olumlu düşün ki olumlu olsun ben eve geldım bı gece kafamı boşalttım ertesi gun gttık guzel cıktı duzelir inşllah

Cnm benimki emiyo ama mamaya alistirmislar neyseki smdi konustum doktorla sarilik bitmis ben cikmak istedigimi soyledim cikicaz evde daha iyi besler buyuturum ben onu

İnşallah öyle bi durumdur canım.. Zaten çok sıkıntılı bi hamilelik yaşıyorum eşim yüzünden,böyle şeyler de hepten direncimi kırıyo.. Geçen haftaki kontrolde 2 haftada 100 gr almış göründü,dün 1 haftada 250 gr almış ama bu durum çıktı işte.. Kontrole gitmeye korkar oldum.. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah..

Cnm benimki emiyo ama mamaya alistirmislar neyseki smdi konustum doktorla sarilik bitmis ben cikmak istedigimi soyledim cikicaz evde daha iyi besler buyuturum ben onu

ne güzel benim bir haftaya yakın emmedi, emmediği için sütümde çok az geldi, zorlu bir süreç içini ferah tut. bir kaç ay sonra unutacağız bu zorlu günleri.

ne güzel benim bir haftaya yakın emmedi, emmediği için sütümde çok az geldi, zorlu bir süreç içini ferah tut. bir kaç ay sonra unutacağız bu zorlu günleri.
Amin ins evde olmam daha iyi burda stres yapiorum eve gecince ben bol bol emzirirm oglumu emmedigi zaman sagar oyle verirm

Canım niye ağladığını anlayamadım. Çok hareketli diye mi ağladın?

C

Çok şükür geldi eşimde gözünü ayirmiyor ya bebekten sonunda ailem tamamlandı :) çok mutluyuz :)
gözünüz aydın canm allah analı babalı buyutsun darısı başımıza ıcımı rahatlattıın kolay gecmıs sanırım bnde epıdural ıstyorum

Canım niye ağladığını anlayamadım. Çok hareketli diye mi ağladın?
Yok cnm dedim ya önce ne yapsam hareketlenmedi normalde gece öyle değil bide bir kaç dürtünce hareketlenir ama gece uzun bi süre uğraştım hareket etsin diye sonunda korkudan ağladım inan hala etkisindeyim çok etkilendim çok

Hadi ya kacki senin cnm be im 3 du en son 50 icim daha hizli duser belki

Öyle kafana göre içme canım hormon hapı bunlar Allah korusun. Dr ne derse öyle kullan. Benim önceden Hashimato tiroidi teşhisi vardı o yüzden zaten yüz mcg kullanıyodum şimdi yüzyirmibeş kullanıyorum 1.5 civarıydı sanırım tsh, her ay ölçtürüyorum.

Evet bende temizlige basladim.cnm az kaldi allahtan ben em sin 32 haftalikken gittigmde 2 kiloydu cnm cuma gidicm tekrar bildiririm

Sabah hareket var mı? Ben de korkuyorum yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…