2015 Şubat Anneleri

aynen. O stresi bebegimize geciriyoruz. Birseyvolacak olsa engel olamayiz ki. Allaha emanetler. Benimkinin baya baya uykus saatleri var sessiz sakin oluyor

Havuc suyu deği

lde hergun bir havuc yıyıyorum havucta A vıtamını var ya gebelikte cok tuketmek sakıncalıymıs
hvuc suyu iyi geliyor. Benim.bir ara azdi dr zarari yok dene dedi. Sıkmasi zor salatasini yiyorum ben de. Kan akisina baktilar mi renkli usg de

Mavılı kırmızılı mı dedıgın usg sureklı kalp rıtmını fln dınledıler ayrıntılıya gonderdı doktor orda baktılar ama kan akışına baktılarmı acaba kalbını fln ınceledı baya bır sure

2.675 gr olmuş kızlar bebekpaşa:) aklıma geldikçe yazıyorum wallahi ferahladım doğum Kanalı'na Girdiği için sancımış dedi doktor
e hadı gozun aydın..kosa kosa gıt eve dolanma soğukta..normal dogurcan sen ınanıyom ben..bı ben doguramıcam normal normal

yesıl mercımegı haşlayın.kara suyunu dokun..soğanla salçayla kavurup bol yoğurtla yıyın..proteın patlaması yasasın bebeler..cnım cektı kalkım yapım

mercımegı fırına amannn ocağa koydum..hava karanlık,yıne yedıklerım sırtıma durmus gıbı bır hıs..

cok sukurbugun 37+0 ız ..rabbım hayırlısını versın..bugünde doğurmadım dıye sukredıyorum..

2.675 gr olmuş kızlar bebekpaşa:) aklıma geldikçe yazıyorum wallahi ferahladım doğum Kanalı'na Girdiği için sancımış dedi doktor

Yaaa çok sevindim nasıl mutlu olmuşsundur, biraz kilo alsa doğmasını sorun etmem diyordun psikolojik olarak sancında olmaz artık :) Aynı rahatlıktan huzurdan istiyorum bana ne =) bütün hamileler mutlu olsun mottomuz bu

slm kizla bende idrar yolu enfeksiyonu çikti ilaç yazdi doktor başkasinda da var mi ??
bende de çıktı bugün..doktorum bol su iç..dedi ve ampisid diye bir antibiyotik verdi ..beş gün içeceğim...bu sürede demir hapını kullanma dedi..bir de monurol diye bir ilaç verdi

Tam içinden geçenleri yazmışsın Allah tüm hamileleri korusun :) hepimiz iyi olalım inşallah Arkadaşlarım

banyo lifini şu sakallı ip dedikleri varya ondan ör, ben ondan ördüm çok yumuşak oldu , ımmm tam bebeklik : ))

Sakallı ip bulabilirsem alayım canım Yaşadığım yerde tuhafiye yok netten aldım o da yeni doğan hoşgeldin soft diye nako nun bir ipi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…