aynen. O stresi bebegimize geciriyoruz. Birseyvolacak olsa engel olamayiz ki. Allaha emanetler. Benimkinin baya baya uykus saatleri var sessiz sakin oluyormuz ıcın bende senden farksızım..resmen zorla yıyorum..onu yerken kendımı saman yıyen ınek gıbı hıssedıyorumoyle bır surat ıfadem oluyor kuru cekırdeklı sıyah uzum ye hergun yarım kase kadar ,o senı rahat rahat vc ye çıkarır..dusun ben hergun 1 lt sut 2 muz patates yıyorum ama maasallah dıyeyım bazen 2 3 oluyor..
yahu kızım varya normal degılsınız heee..bebeler 24 saat kıpırdamak zorundamı..benım hıc oyle gece uyanınca sabah kalkınca falan hareket dinlemek aklıma gelmiyor..oda uyuyor ayrıca ne dürtükluyonuz yavrularıkıpırdamış ıste ..yattın oglene kadar o sen uyurken kıpırdamıştır cok kere..karnı doyunca kıpırdamış ıste..vallahı sunı sancı gorevı goruyornuz hem kendınızı hem mılletı strese sokuyonuz..relax olun bebegım
hvuc suyu iyi geliyor. Benim.bir ara azdi dr zarari yok dene dedi. Sıkmasi zor salatasini yiyorum ben de. Kan akisina baktilar mi renkli usg deHavuc suyu deği
lde hergun bir havuc yıyıyorum havucta A vıtamını var ya gebelikte cok tuketmek sakıncalıymıs
Kızlar iyiyim yarış vermedi , eve donüyorum
Mavılı kırmızılı mı dedıgın usg sureklı kalp rıtmını fln dınledıler ayrıntılıya gonderdı doktor orda baktılar ama kan akışına baktılarmı acaba kalbını fln ınceledı baya bır sureaynen. O stresi bebegimize geciriyoruz. Birseyvolacak olsa engel olamayiz ki. Allaha emanetler. Benimkinin baya baya uykus saatleri var sessiz sakin oluyor
hvuc suyu iyi geliyor. Benim.bir ara azdi dr zarari yok dene dedi. Sıkmasi zor salatasini yiyorum ben de. Kan akisina baktilar mi renkli usg de
100 puanlık soru geldi:))aksama ne yıcezz
e hadı gozun aydın..kosa kosa gıt eve dolanma soğukta..normal dogurcan sen ınanıyom ben2.675 gr olmuş kızlar bebekpaşa:) aklıma geldikçe yazıyorum wallahi ferahladım doğum Kanalı'na Girdiği için sancımış dedi doktor
Geçmiş olsunKızlar iyiyim yarış vermedi , eve donüyorum
Bildir canım. 3 aralıkta 1300 dü benimkide.Evet bende temizlige basladim.cnm az kaldi allahtan ben em sin 32 haftalikken gittigmde 2 kiloydu cnm cuma gidicm tekrar bildiririm
2.675 gr olmuş kızlar bebekpaşa:) aklıma geldikçe yazıyorum wallahi ferahladım doğum Kanalı'na Girdiği için sancımış dedi doktor
Bende atkıyı bitiremedim desem uyuşuk dermisiniz acaba bana?. Çok uzun sürdü hevesim kaçtı sankiBir yelek başladım Ör ör bitmiyor yaw. Bir de büyük oldu sanırım. Daha bunu bitirip patik ve banyo lifi örücem.
bende de çıktı bugün..doktorum bol su iç..dedi ve ampisid diye bir antibiyotik verdi ..beş gün içeceğim...bu sürede demir hapını kullanma dedi..bir de monurol diye bir ilaç verdislm kizla bende idrar yolu enfeksiyonu çiktiilaç yazdi doktor başkasinda da var mi ??
Wallahi hem de nasıl saol canmhadi atlattın , paşanda büyümüş için rahatlamıştır
Son ay tam 6 kez Donmuş arkadasın bebeği , hiç olumsuz düşünme cok saol bu aradae hadı gozun aydın..kosa kosa gıt eve dolanma soğukta..normal dogurcan sen ınanıyom ben..bı ben doguramıcam normal normal
Tam içinden geçenleri yazmışsın Allah tüm hamileleri korusun :) hepimiz iyi olalım inşallah ArkadaşlarımYaaa çok sevindim nasıl mutlu olmuşsundur, biraz kilo alsa doğmasını sorun etmem diyordun psikolojik olarak sancında olmaz artık :) Aynı rahatlıktan huzurdan istiyorum bana ne =) bütün hamileler mutlu olsun mottomuz bu
banyo lifini şu sakallı ip dedikleri varya ondan ör, ben ondan ördüm çok yumuşak oldu , ımmm tam bebeklik : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?