Kız bitir bitir cok güzel oluyor bittikten sonra bakması :) bnm 2 kazak var akşam ananemden alıcam yakasını yapmıştı çeker koyarım sana da heves olur :)Bende atkıyı bitiremedim desem uyuşuk dermisiniz acaba bana?. Çok uzun sürdü hevesim kaçtı sanki
Kızlar bu arada benden bugün çok çok az yani
Al benden de o kadar.Ben de bu ara meyveye dadandım, bebeğe kilo aldırıyor dedikleri için özellikle muz tüketiyorum.
Yapta koy canım valla saldım kendimi nedense. Temizliğe yoğunluk verdim bu ara. Yorgunluktan yaylıyorum akşamları.Kız bitir bitir cok güzel oluyor bittikten sonra bakması :) bnm 2 kazak var akşam ananemden alıcam yakasını yapmıştı çeker koyarım sana da heves olur :)
Sakın telaş yapma canım, zaten ağrımayan yerimizin kalmaması çok normal geliyor bana.Hepsi zamanında hayırlısıyla gelecek inşallah içini ferah tut.Bilmiyorum ki canım çocuk hareket ettikçe de daha çok acıyor sanki oraya dokunuyor inşallah bişey yoktur erken bence daha en azından 1 hafta daha dursun içimde
Dinlenmeye çalış canım benim, bir günümüz bir günümüze uymuyor artık.Ben de bir gün çok enerjikse, ertesi gün pert vaziyette oluyorum.Kabızlık yapmiyorsa neden olmasın.ben portakalcıyım çok portakal yiyorum.bebege kilo aldırır mi bilmem ama canım onu istiyor iste.
Off bugün çok halsizim hiçbirşey yapmak istemiyorum yorgunum basım agriyor ellerim ayaklarim sis basim agriyor neden böyle oldum bennn
bu nick olayı yüzünden kaç kez pes edip buraya üye olmaktan vazgeçmiştim. öyle kim tüm fantastik filmlerdeki karakterleri denedim , yahu açtım yunan mitolojisi karakterlerini denedim bir birhepsinden var yani burda :) o sıra okuduğum murat menteşin kitabındaki bir karaktrin adı korkut üneli -ki murat menteş okuyan varsa bilir hiçbir karakterin adı normal değildir romanlarında- onu denyim dedim oldu sonra düşündüm insanlar diyecek ne tuhaf bir tip bu :)
Yapta koy canım valla saldım kendimi nedense. Temizliğe yoğunluk verdim bu ara. Yorgunluktan yaylıyorum akşamları.
Benim de nickimin anlamı ismimin ispanyolcası, ismim Yağmur , memnun oldum :)Ben de liçi Meyveli beyaz çay içiyodum nickini hiç düşünmedim
Hahah denedim denedim :)))
Hatta dün gece denedim :) evet kasılmam oldu , gecede sancım oldu ama sonuç ortada
Çok şükür, maşallah kuzuna.2.675 gr olmuş kızlar bebekpaşa:) aklıma geldikçe yazıyorum wallahi ferahladım doğum Kanalı'na Girdiği için sancımış dedi doktor
Bende atkıyı bitiremedim desem uyuşuk dermisiniz acaba bana?. Çok uzun sürdü hevesim kaçtı sanki
seninki yine akılda kalıyor bazen alıntı yapmadan yazmak istiyorum yok anam ilk harfleri yazıyorum bir sürü üyenin adı çıkıyor vazgeçiyorum alıntı yapıyorum.....bu nick olayı yüzünden kaç kez pes edip buraya üye olmaktan vazgeçmiştim. öyle kim tüm fantastik filmlerdeki karakterleri denedim , yahu açtım yunan mitolojisi karakterlerini denedim bir birhepsinden var yani burda :) o sıra okuduğum murat menteşin kitabındaki bir karaktrin adı korkut üneli -ki murat menteş okuyan varsa bilir hiçbir karakterin adı normal değildir romanlarında- onu denyim dedim oldu sonra düşündüm insanlar diyecek ne tuhaf bir tip bu :)
Benim de nickimin anlamı ismimin ispanyolcası, ismim Yağmur , memnun oldum :)
Veriyoki ne veriyo. 1 saatte yapacağım işi 3 saatte bitirince mahvoluyorum işte böyle. Az kaldı bi mutfağım kaldı sadece onuda haftaya yaparım inşaallah. Halılar yokandı geldi. Hangi odayı dip köşe yaptıysam oraya serdim. Bazanın altına varana kadar kitaplığın içine kadar temizledim. İyi temizlik yaptım ama yavaş yavaş. Bi gün bi odayı yaptım ertesi gün bişey yapamadım bi sonra ki gün başka odayı. Eşim temizlik yapmamı yasaklasada dayanamıyorum işte. Mutfağıda halledeyim bitti arttık.. Bebeğimin 3 kilo olduğunu duysam daha rahat olucam. Böyle çok stres yapıyorum erken doğurursam diyenooolur temizliğe kulak verme lütfen bana bak bi sekte aldım daha doğrultamadm, doktor bu haftalarda cok dikkatli olmanız gerek dedi vücut geri tepki verir yorgunluğa die
Çook saol teyzesiÇok şükür, maşallah kuzuna.
İpim ince atkıyı büyük başlamışım tunusişi yavaş ilerliyo hepsi toplanınca bana tembellik yaptıTunus işi de çabuk bitmiyor bir de ipin inceydi sanırım.
Veriyoki ne veriyo. 1 saatte yapacağım işi 3 saatte bitirince mahvoluyorum işte böyle. Az kaldı bi mutfağım kaldı sadece onuda haftaya yaparım inşaallah. Halılar yokandı geldi. Hangi odayı dip köşe yaptıysam oraya serdim. Bazanın altına varana kadar kitaplığın içine kadar temizledim. İyi temizlik yaptım ama yavaş yavaş. Bi gün bi odayı yaptım ertesi gün bişey yapamadım bi sonra ki gün başka odayı. Eşim temizlik yapmamı yasaklasada dayanamıyorum işte. Mutfağıda halledeyim bitti arttık.. Bebeğimin 3 kilo olduğunu duysam daha rahat olucam. Böyle çok stres yapıyorum erken doğurursam diye
Nasıl küçük mu , bazen cok hareketliyse vurmaktan tahriş de edebiliyormuş bi de rengi nasıl acık mı koyu muKızlar ben demin pıhtı düşürmüş olabilirim
evet mavili kirmizili dopler usg. Ilk hamileligimde suyu aZdi hep kan akisina baktilar kilosu da azdi. 40 haftayi doldurdu ama 3 kilo ancak dogdu. Simdi saglikli oglum buyudu. Dr.un dediklerini yap cok stres yapma bol.bol dinlen. Bazi gebelikler boyle oluyor istreMavılı kırmızılı mı dedıgın usg sureklı kalp rıtmını fln dınledıler ayrıntılıya gonderdı doktor orda baktılar ama kan akışına baktılarmı acaba kalbını fln ınceledı baya bır sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?