2015 Şubat Anneleri

Kızlar geldim ben minişin halısını aldık
Yanlış dün geceden beri devam eden bi ağrım var vajinamdaki kemikler ağrıyo bildiğiniz sızlıyor neden olur bilen varmı

muzu her gun tuketen hanimalr kabiz olmuyonuzmu ?

bi sevemedim gitti su muzu yaaaa; 40 yil yemesem aklima gelemz zorlada yiyemiyorumkiiii : ((
muz ıcın bende senden farksızım..resmen zorla yıyorum..onu yerken kendımı saman yıyen ınek gıbı hıssedıyorum oyle bır surat ıfadem oluyor kuru cekırdeklı sıyah uzum ye hergun yarım kase kadar ,o senı rahat rahat vc ye çıkarır..dusun ben hergun 1 lt sut 2 muz patates yıyorum ama maasallah dıyeyım bazen 2 3 oluyor..

yahu kızım varya normal degılsınız heee..bebeler 24 saat kıpırdamak zorundamı..benım hıc oyle gece uyanınca sabah kalkınca falan hareket dinlemek aklıma gelmiyor..oda uyuyor ayrıca ne dürtükluyonuz yavruları kıpırdamış ıste ..yattın oglene kadar o sen uyurken kıpırdamıştır cok kere..karnı doyunca kıpırdamış ıste..vallahı sunı sancı gorevı goruyornuz hem kendınızı hem mılletı strese sokuyonuz..relax olun bebegım

aynen dediğin gibi kabızlık yapar diye korkuyorum çok düşmeden gıdalarla takviye yapayım diyorum , ıspanak falan çok severim , kuru üzüm falanda yiyorum zaten çok düşmeden bu ayarda bile tutsam iyidir diyorum

Merhaba hanımlar aranızda suyu azalan oldumu daha bebegım cok küçük doktor suyunda azalma var göbek cevreside 8 gun geri dedi 10 gun rapor yazdı bol bol su ıcıp dineleneceksın dedi aspirine baslattı 15 gun sonra kontole gıdıcem gelişimi geri oldugundada olurmus suda azalma beslenmeme cok dikkat ediyorum sizde böyle bir durum oldumu olduysa nasıl normale dondu bebegın gelişimi ve suyu

@InzaR tatlım boşuna endişeleniyorsun bence.Tabi ki git merak ediyorsan baktırt, ama oğluşun zaten tombik bir bebiş maşallah ee haliyle yavrucağız hareket ettiği alan darlaştıkça hareketleri de kısıtlanıyor.Hepimizin bebikler artık daha sıkışık alandalar.Kafan rahat olsun, negatif şeyler çağırma.

Bir yelek başladım Ör ör bitmiyor yaw. Bir de büyük oldu sanırım. Daha bunu bitirip patik ve banyo lifi örücem.

banyo lifini şu sakallı ip dedikleri varya ondan ör, ben ondan ördüm çok yumuşak oldu , ımmm tam bebeklik : ))

Kızlar geldim ben minişin halısını aldık
Yanlış dün geceden beri devam eden bi ağrım var vajinamdaki kemikler ağrıyo bildiğiniz sızlıyor neden olur bilen varmı
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.Aynı sıkıntı bende de var canım bir kaç gündür.Çatı ağrısı bu mu acaba?

Ben yasamadim ama boo bol havuc suyu ic bebegin suyunu en iyi o cogaltiyomus gecmia olsun

Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.Aynı sıkıntı bende de var canım bir kaç gündür.Çatı ağrısı bu mu acaba?
Bilmiyorum ki canım çocuk hareket ettikçe de daha çok acıyor sanki oraya dokunuyor inşallah bişey yoktur erken bence daha en azından 1 hafta daha dursun içimde

Ya bu agda hepimizin korkusu sanirim bende dogurmaktan cok ya hazirliksiz yakalanirsam diye korkuyorum hahaha :))

Hem son zamanlarda yapayim baya idare etsin diyorum hem de ya erken gelecegi tutarsa diye korkuyorum. Ah bu kadin olmak yaaaa!
valla benimkiler az ama doğum yapanları gördükçe telaşlanmaya başladım zaten göbekten aşağısını göremiyorum jilette yapamam Allah korusun bişey olsa ne yapıcam bilmem

anlamlarını merak ettiğim bir çok nick'ten biri bana ne oluyorsa

bu nick olayı yüzünden kaç kez pes edip buraya üye olmaktan vazgeçmiştim. öyle kim tüm fantastik filmlerdeki karakterleri denedim , yahu açtım yunan mitolojisi karakterlerini denedim bir bir hepsinden var yani burda :) o sıra okuduğum murat menteşin kitabındaki bir karaktrin adı korkut üneli -ki murat menteş okuyan varsa bilir hiçbir karakterin adı normal değildir romanlarında- onu denyim dedim oldu sonra düşündüm insanlar diyecek ne tuhaf bir tip bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…