Dün gece doğurdum canım :) darisi geride kalanlarin başına :)kuşumm doğurdunmu sen yaa ben anlayamadım geçmişede bakamadım
Allah analı babalı büyütsün yaşınız uzun olsun inşalllah
giremiyorumda temizlikten
muz ıcın bende senden farksızım..resmen zorla yıyorum..onu yerken kendımı saman yıyen ınek gıbı hıssedıyorummuzu her gun tuketen hanimalr kabiz olmuyonuzmu ?
bi sevemedim gitti su muzu yaaaa; 40 yil yemesem aklima gelemz zorlada yiyemiyorumkiiii : ((
yahu kızım varya normal degılsınız heee..bebeler 24 saat kıpırdamak zorundamı..benım hıc oyle gece uyanınca sabah kalkınca falan hareket dinlemek aklıma gelmiyor..oda uyuyor ayrıca ne dürtükluyonuz yavrularıiyi günler kızlar ben geç uyuyunca sabah 11.30 da uyandım 12-12.30 arası kahvaltı yaptım ama oğluşum hiç hareket etmedi normalde gece bn yatınca çok hareket ederdi dün gecede sakindi. Sabah uyandım bişi hissetmedim. Yemektn snra eder dedim ama yok etmedi bnde ağlamaya başladım saat 13.30 gibi bir çikolata yedim soluma yattım 14.00 e kadar 3 ufak hareket etti 2 tane sert hareket yaptı ama bnm için şuan rahat değil die sağlık ocağına gidiyorum hem gel demişti gidememiştim ona gitmiş olurum hemde kalbini dinlesinler bakım napıo içerde sıpam.
Nolur dua edin bişi çıkmasın keyfinden hareket etmiyor olsun
Dün gecede zaten kötü kötü saçma rüyalar gördüm sabahına böyle olunca çok korkuyorum nolur dua edin bebeğime
Bebiş napıyo nasıl ay çok merak ediyorum nasıl bi duygu artık beklemek zor geliyoDün gece doğurdum canım :) darisi geride kalanlarin başına :)
Ben de ilaç karsitiyim daha hic demir ilacı kullanmadim sayılır eşime göstermelik olsun diye birkaç tane içtim o kadar faydası oldu nu bilmem,o ilaç bana kabızlık yapıyor ben zaten o konulardan dertliyim hamilelik ten sonra yırtık oluştu orda ameliyat olmak zorunda kaldım. Simdi kabızlık yapan herşeyden buzzz gibi sogudum diyebilirim ameliyat olunca bitmiyor tekrarlayabiliyor rahatsızlık o yüzden gıdalardan almaya çalışıyorum ben de.ama çok uzun zamandır da olcturmedim büyük ihtimal düşüktür normalde de öyle oluyor çünkü.eğer bebeğim dönmezse sezeryana alinicam mecburen ihtiyaç olursa eşimle kan gruplarimiz ayni eşim bana kanını verir.öyle niseye gerek kalmasın da tabi..yine de önlemi de almak lazım doğum bu ne olacağı belli olmaz.
Bilmiyorum ıspanak sever misin ama ispanakta da demir çok var.yemeğini sevmiyorsan börek tarzı filan yapabilirsin mesela.bir de bunların emilimi için bol bol portakal c vitamini al inşallah düzelir seninki çok düşmemiş bi arkadaşın 8di
Bence bunlar kasilma degil bebek icerde geriniyor ve bize oyle geliyor. Yine de doktora bi soralim bakalim.
Canim hayirlisi olsun en kisa surede toparlanirda kucagina alirsin insallahSlm kızlar ben 5 ocakta doğum Yaptım. Bebeğim erken Doğduğu için küvezde. Dua ediyoruz bir an önce toparlanır ve kucağımıza alırız diye hayırlısıyla.
Bir yelek başladım Ör ör bitmiyor yaw. Bir de büyük oldu sanırım. Daha bunu bitirip patik ve banyo lifi örücem.
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.Aynı sıkıntı bende de var canım bir kaç gündür.Çatı ağrısı bu mu acaba?Kızlar geldim ben minişin halısını aldık
Yanlış dün geceden beri devam eden bi ağrım var vajinamdaki kemikler ağrıyo bildiğiniz sızlıyor neden olur bilen varmı
Ben yasamadim ama boo bol havuc suyu ic bebegin suyunu en iyi o cogaltiyomus gecmia olsunMerhaba hanımlar aranızda suyu azalan oldumu daha bebegım cok küçük doktor suyunda azalma var göbek cevreside 8 gun geri dedi10 gun rapor yazdı bol bol su ıcıp dineleneceksın dedi aspirine baslattı 15 gun sonra kontole gıdıcem gelişimi geri oldugundada olurmus suda azalma beslenmeme cok dikkat ediyorum sizde böyle bir durum oldumu olduysa nasıl normale dondu bebegın gelişimi ve suyu
Bilmiyorum ki canım çocuk hareket ettikçe de daha çok acıyor sanki oraya dokunuyor inşallah bişey yoktur erken bence daha en azından 1 hafta daha dursun içimdeGüle güle kullanmak nasip olsun inşallah.Aynı sıkıntı bende de var canım bir kaç gündür.Çatı ağrısı bu mu acaba?
.Sabah hareket var mı? Ben de korkuyorum yaw.
uyanıyorlar zahir : )))
oyy kuzular
valla benimkiler az ama doğum yapanları gördükçe telaşlanmaya başladım zaten göbekten aşağısını göremiyorum jilette yapamam Allah korusun bişey olsa ne yapıcam bilmemYa bu agda hepimizin korkusu sanirimbende dogurmaktan cok ya hazirliksiz yakalanirsam diye korkuyorum hahaha :))
Hem son zamanlarda yapayim baya idare etsin diyorum hem de ya erken gelecegi tutarsa diye korkuyorum. Ah bu kadin olmak yaaaa!
lde hergun bir havuc yıyıyorum havucta A vıtamını var ya gebelikte cok tuketmek sakıncalıymısBen yasamadim ama boo bol havuc suyu ic bebegin suyunu en iyi o cogaltiyomus gecmia olsun
anlamlarını merak ettiğim bir çok nick'ten biri bana ne oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?