2015 Şubat Anneleri

neden sezaryen istiyorsunn
Bnmki tup bebek cnm biraz zor kavustuk biz doktorum sezeryani daga uygun gördü tup bebekle kalanlar cogunlukla sezeryan tercih ediyor bnde öyle istiyorum sanirim normal doogumdan korkuyorum. ? Ama egerki bu agrilar sanci ise normal dogjm isterim bakalim musyne saatini bekliyorum

Anlıyorum canım, dediğim gibi ben 36. Haftada yaptırdım.Henüz çıkmadı,çıkarsa da alınabilecek durumda olursa aldıracağım yoksa kısa çıkarsa mecbur aynayı tutarak jilet aklıma başka bir çözüm gelmedi

yanlis olmus bu topic, hepsi ocaga yazmaliymis burda da in cinn top oynardi artik bi kaç hakem bulunrdu mart annelrinden : )))))))

O kadar cikmaz ya kisa zaman var. Aman jilet beni korkutuyo ya kesilir falan sen de tek basina yapma allah korusun

Ama cikmaz herhalde iki uc tane tuyden de bisey olmaz cikarsa ya bosveeer :)

aa tiramisu $i$tim deyince aklima geldiii : ))

ben bugun dr un tartisinda sadece 1 kg fazla geldim , ayy bi sveindirik oldumkiii : ))
dr un umrunda deil ama olsun ben kendi kendimi takip ederim

Kızlar bu arada benden bugün çok çok az yani
Bana simdi çok kahveli geliyor Nedense.. En iyisi meyve filan yemek tatlı yiye yiye sistim zaten
Al benden de o kadar.Ben de bu ara meyveye dadandım, bebeğe kilo aldırıyor dedikleri için özellikle muz tüketiyorum.

muzu her gun tuketen hanimalr kabiz olmuyonuzmu ?

bi sevemedim gitti su muzu yaaaa; 40 yil yemesem aklima gelemz zorlada yiyemiyorumkiiii : ((

O kadar cikmaz ya kisa zaman var. Aman jilet beni korkutuyo ya kesilir falan sen de tek basina yapma allah korusun

Ama cikmaz herhalde iki uc tane tuyden de bisey olmaz cikarsa ya bosveeer :)
İnşallah canım ben de çekiniyorum zaten jiletten dediğin gibi.Sen de inşallah zamanında yaptırırsın da takmazsın doğuma girerken tüyleri Bana zaten pek umrumuzda olmayacak gibi geliyor o zamanlar ama hayırlısı

Doguramicam demek için erken değil mi tatlım daha ocak anneleri topigine gir bak 40i doldurup hala ne sancı ne nisan vs olmayanlar var onlar napsinlarr

Orası öyle elbette. Ama benimde 38 bitiyor yarın. Yani bende Ocak annesiyim benimle olanlar doğuruyor. Ben biraz da acımızı unutalım , kızım bize Uğur getirsin diye istiyorum biran önce.

arkadaşlar ben kafayı yicek gibi oluyorum kimseyede anlatamıyorum. aklıma hep geçmişte eşimin ailesiyle yaşadıklarım geliyor durup durup ağlıyorum. mutsuzluktan ölcek gibiyim. doğumdada aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum ki gidişat onu gösteriyor. bu nasıl bir saçmalık kendine gel diyorum sonra daha bu düşüncelerden sıyrılamadan bir daha derinlere dalmış buluyorum kendimi. oooffff ooooffff lohusayken napıcam ben lanet olsun...

bugun yarın dogurucakmıssın gıbı bır hıs var ıcımde
benımde oba baş harflerim es de eşimin.
one kız senın ısım OBAMA falan mı oba ıle başlayan kız ısmı bulamadım ahahaha
nıce bu kadar acele edıyorsun kı dogumu baslatmak ıcın..37 nın ıcındesın suan..daha bekle derım ben..ben senden az farkla gerıdeyım hergun gece sukur Allahım bugünde doğmadı dıye dualar edıyorum
sperm bankasini denedinmi
ahahaha sperm bankası hemı..hıc gulesım yoktu

hhahhahaha dogurana kadar devam o zaman
dozaji hakkinda bi bilgim yok vallaaaaaaa
ben denemek istemistim ama banka mudurunden onay çikmamisti oncekilerde

Internet'ten araştırdım gece , 20 dk sonra kasılmalarınız başlamadıysa yarını bekleyin demiş doktor
Bende akşamı bekliyorum yani
Neden çıkmadı ? Korkmuşmuydu ?

iyi günler kızlar ben geç uyuyunca sabah 11.30 da uyandım 12-12.30 arası kahvaltı yaptım ama oğluşum hiç hareket etmedi normalde gece bn yatınca çok hareket ederdi dün gecede sakindi. Sabah uyandım bişi hissetmedim. Yemektn snra eder dedim ama yok etmedi bnde ağlamaya başladım saat 13.30 gibi bir çikolata yedim soluma yattım 14.00 e kadar 3 ufak hareket etti 2 tane sert hareket yaptı ama bnm için şuan rahat değil die sağlık ocağına gidiyorum hem gel demişti gidememiştim ona gitmiş olurum hemde kalbini dinlesinler bakım napıo içerde sıpam.

Nolur dua edin bişi çıkmasın keyfinden hareket etmiyor olsun
Dün gecede zaten kötü kötü saçma rüyalar gördüm sabahına böyle olunca çok korkuyorum nolur dua edin bebeğime

Canim az da olsa hareket ediyosa korkma bence artik yeri de darlasti ondandir. Sen stres yaptikca o da gerilcek hayirli haberlerle gel insallah ama panik yapma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…