Çocuk emziği tutsun diye canım anne sütüyle aynı tatmışNe işe yarıyordu nöbet şekeri?
Ben seni takip ediyorum zaten :)))Kız sen hangisisin:) ekle beni. Ysmnfthseker :)
Çocuk emziği tutsun diye canım anne sütüyle aynı tatmış
Hanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?
Benim arkadaşın adı nildan ama herkes Vildan diyor.Güzel isim buluyosun benim bulduklarım Nilda Tuana Alisa gibi isimler Hiçbirini eşim beğenmedi..
Ay yok bulamadimBülent'in anlamı ne ki? Esobanınki yağmurlu Çamurlu bir anlamı varmış.
Ben de korku Tüneli diye anlamıştım
Benim yeğenin adı nehir BerilBen de hep Beril koymak isterdim ama eşim bir türlü kabul etmiyor börülce gibi diyor ama Beril diyince börülcesi gelmez ki insanın aklına.
Anlamı ay gibi güneş gibi parlayan.
Su ismine karsi bi antipatim var niyeyse ya belki de her ismin sonuna eklendigi icin. Nur da oyle mesela :)
Aylin de guzel zehra da ikisi de guzelmis aslinda keske annesine biraksaymis babasi bazen diyorum bu kadar seyi cekiyosa anneler isim koymak da onlarin hakki valla :)
Bu nickleri yazarken bir Kısayol var mı?
sen doğru anlamışsın :) birleşince doğal olarak bu anlam çıkıyor :) doğumlar sancılar derken konu değişti bak iyi oldu bu nick olayı
Olcay Baran, bence:)O B ve a harfleriyle başlıycak :)
Sen nicin konuyu degistiriyorsun herkes senin adini merak ediyo hic ipucu da vermedinNasıl yani
Hahaha bülent Hee döndüm ben aslında.Bence bülent
Olcay Baran, bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?