- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Selini düşünürken Pelin mi olsa ki dedik biz de. En son Zeynep mi olsa diye düşündük ama hala bulamadık. Bu arada Defne yi de beğendim.
bence gokce ismi cok guzelDefneyi ben de çok beğeniyorum çok hoş bir isim. biz en sonunda Gökçe de karar kıldık. bunada burun kıvıran çok oldu ama artık kulaklarımı tıkıyorum
iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..
en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..
hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? ..
Ben de daha isme karar veremedim.nesibe diyordum sonra serra da hosuma gitti.ama babam güllü isimleri pek sever.koysammı ki diye araştırdım.bi tek gülce hoşuma gitti.Gülce nasıl.serra gülce diye düşünüyorum.fikriniz nedir.
Canım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin..iyi aksamlar hatunlar
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..
en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..
Neden olmuş bu olay Epidural den mi , Allah im çok kötü oldumBende çok tedirginleşiyorum bu aralar nasıl doğum olacak diye. Günler daha çabuk geçse keşke..
Basın saolsun canımiyi aksamlar hatunlar
Olcay Baran, bence:)
K.validem aradın sabah.
-Yavrum benim kaç.gündür kafamı kurcalıyor,herkes diyorki tek isim olmaz bebeğe. Ben diyorum emek su falan mı olsa.
Bir saat emek su ya güldüm.
Coklu alinti yapamadim o zmn normal.yarin kntrl var dr a soyleyim ekstra bi cvbi olursa yazarimHanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?
Çıkmaz di mi istemiyor demek. Bir şöyle işte bu olsun diyebileceğimiz isim bulamadık daha.
Basin sagolsun canimiyi aksamlar hatunlar
Saol canım hep okuyorum inanki salavat getiriyorum karnıma elimi koyup evde hep kuran açıyorum dinliyorum bebişim kuran sesine alıştı diebilirim hareketsiz anında kuran açınca hemen tepişmeye bile başlıyor. Gece kötü rüya gördüm ya onun etkisi çok oldu gündüz üstüne hareketsz de olunca tedirginleştin iyice.
o son kullanma trihi olmasin canim ?Kizlar alakasiz bisey ama eve gelirken bi icecek aldik uretim tarihi 14.01.2015 ama bugun daha ayin 13'übide gecen gun markette indirim yapmislar bakkalda 1 liraya satilan cekirdekleri indirimde yazip 1 liradan satiyorlar neyin kafasi bu yaaa
Basin sag olsun cnmiyi aksamlar hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?