2015 Şubat Anneleri

Kasiklarim cok agriyor,sizliyor..yatiyorum boyuna..bebegimds hareketli herssy iyi gibi...ama bu agrilar korkutuyor bni (

15 gün sonra geç olmazmı sezeryan tarihi vermek için? Bu arada maşaAllah bebişe boylu olcak heralde:)

Allahrahmet eylesin canım. Okudum Allah kabul etsin, mekanı cennet olsun inşaAllah.

Amanınnnn 7000 sayfa kehanet gerçek olmasın.
Çok korktum şimdi.

Doğumlar da ardı ardına sık oldu bu ara ondan mi acaba

Epilatörün o ucu yine de bir günlük sakal kadar bırakıyordur di mi?

yok canım yani kenar kısmı evet bırakıyor, orta kısmı var orası jiletle ilk alındığı an gibi oluyor ama jilet gibi sert çıkmıyor. sadece cımbızlı kısmıyla 2 haftada bir alıyordum bu başlıkla haftada bire düştü

Rüyada su görmek denizde yüzmek bunlar çok güzel anlamları olan rüyalar.Ama Japonya da karaya çıkmak işte orası enteresan olmuş.

[QUO="esoba, post: 38854470, member: 341682"]Amanınnnn 7000 sayfa kehanet gerçek olmasın.
Çok korktum şimdi.[/QUOTE]

Sayfanin ilk yazısını da sen yazmissin

İlerdesiniz kız.
Bilmiyorum benim annem yaşlı diye heralde okeyden falan 100 yıl uzakta.

Allah seni. Annen kaç yasında ki? Benimki 55 yasında.pek kumarbazdir kendisi
şaka bir yana babamdan boşandıktan sonra oyalansin bunalıma girmesin diye bilgisayarına okey oyunu yukledim ve öğrettim o gün bugündür oynuyor iste..

Başın sağolsun canım. Allah taksiratını affetsin. İstediğin bi fatiha olsun okuruz canım.

Canim simdi kizima Dilruba ismi aklına ne getiriyor diye sordum kurbağa dedi demek ki çocuklarda ilk akla onu getiriyor ilkokulda riskli çocuklar acımasız olabiliyorler bazen...[/QUOTE
Esine niye yük olasın.iyi kotu asıyorsa assin bırak..yüklenme kendine bu kadar.sen onlara lazımsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…