Yok cnm artık korkmuyorum ne bileyim hayırlısı diyorum benimde nstde çıkmıyor açılma yok bi tek sancı var belkide doğum ysklaştı.Allah yardımcımız olsun çocuğum sağlıklı olsun yeter korkmuyorumcanım seni telaşlandırmak istemem ama 1 hafta önce kuzenim doğum yaptı o da ishaldi gün içinde sancıları oldu ama nst'de hiç çıkmadı, sonra gece saat 1'de doğuma aldılar...
Benim açılma yok cnm su da yok zaten bınlar olda doktorum takibe alacak ama evde dinleneceksin diyor. Bazılarının böyle doğum öncesi uzun süre sancıları oluyormuş sancıya sancıya doğurucaz inşAllah . :)ben 8 gündür o haldeyim 1,5 cm açılma var hergün çok acı sancılarım oluyor ama düzen yok yarım saat 1 saat yada 3 sattte bir sancıyla birlikte ishal olup midem bulanmaya başlıyor nst sancı 80 le başladı 20 lere düştü sonra 50 çıktı dr beklesin diyor ne kadar beklerse o kadar iyiymiş her seferinde doğuruyorum zannediyorum benim sancılarım çok şiddetli oluyor arada dizlerimi dövüyorum
Takvimine bak ne diyor bebeğiniz biraz tombul olabilir bunun obeziteyle alakası yok diyor :) Emek Hanımı tarif ediyor ayy ben çok severim tontiş bebekleri boğum boğum oluyorlar. Doktorum bana artık kilo söylemiyor gerek yok artık boşver deyip geçiltiyiyovardır mutlaka iş yok kafa rahat. ben hala şu anda stres altındayım.işler yetısmeyecek dıye.
benım eltım var bir tane. bir gece aynı odada uyumak zorunda kalmıştık. gece korkuyla bır uyandım. garıp bır ses. sağıma soluma bakıyorum ama fare var odada heralde dedım. daha once duymadığım garıp bir ses. uzun bir süreden sonra anladım odadaki akıllı dişlerini gıcırdatıyormuş.
hıc uyumadım tabii ve o şekilde ağzında diş kalması mucize.gercı hepsı döküldü sonradan.
Calismayinca da kariyerim nolcak calismam lazim dusunuyorum. O da zor. Insanoglumu mutlu etmek cok zor:) Ben evlendikten sonra ogrendim dislerimi gicirdattigimi esimden. Simdi stresim yok. Ama alisik olmayan icin evde oturmak zor.vardır mutlaka iş yok kafa rahat. ben hala şu anda stres altındayım.işler yetısmeyecek dıye.
benım eltım var bir tane. bir gece aynı odada uyumak zorunda kalmıştık. gece korkuyla bır uyandım. garıp bır ses. sağıma soluma bakıyorum ama fare var odada heralde dedım. daha once duymadığım garıp bir ses. uzun bir süreden sonra anladım odadaki akıllı dişlerini gıcırdatıyormuş.
hıc uyumadım tabii ve o şekilde ağzında diş kalması mucize.gercı hepsı döküldü sonradan.
İşte Tam benim sancıyı snlatmışsın şu an belim karnıma vuruyor ishalim var gibiyim ama doktora gidince bişey çıkmıyor çünkü başka bişey yok doktor kısaca çekeceksin dedi rahim hazırlık yapıyormuş ama ne kadar zaman hazırlık yapacak bilmiyoruz
ne var yanı bızde yatcaz surda bır kac haftaya ınsaallahutealaKizlar merhaba oglusumla sarildik yatiyoruz cok guzel duyguymus rabbim hepinize bir an once kavustursun
nıye bu kadar streslısın son zamanlarda..soğukkanlı gorunuyordun aslında ama son zamanlarda tutusmus bır halın var..gecenhafta sancılandığımda bende ıshaldım..ama bugun degılım ve doğurmadım halageçen birisi mide bulantısı ve ishal doğum belirtisi demişti.
çok sıkı yaşıyorum ıkısınıde.
Ben onu turevi purunol icmistim henuz dollenme zmni 4 5haftalikken ilk kez cok siddetli bi enfeksiyon olmustum ve acayip rahatlatmistiMonurol içen var mı?
Dr verdi bana şimdi okudum ekşiden içenler çok memnun kalmış.
İdrar yolu enfeksiyonunda.
Tek Kullanımlık.güzel tarafı o.
ya suyun azalmasiyla da ilgili aspirin. Oglumda 37 de biraktim ayni birakicam. Bir hafta kaldi yani.
Yeni igne yazmasa da dr. Ne derse yap gitsin. Cok yormayalim kendimizi
Hep daha iyisi olabilir makalem diye ugrasmaktan bilincaltinda stres yapiyoruz. Suan calismiyorum diye uzuldugumu sansam da stres yok demek ki esim gicirdatmiyorsun eskisi gibi diyor. Ben de o dise takilan zamazingodan kurtuldum diye sevincliyim.
Bende de ishal var bir haftadır kan ilacını yan etkisi diye düşünüyorum inş doğru bir düşüncedir doktorum cumartesi kde izinlicanım seni telaşlandırmak istemem ama 1 hafta önce kuzenim doğum yaptı o da ishaldi gün içinde sancıları oldu ama nst'de hiç çıkmadı, sonra gece saat 1'de doğuma aldılar...
Allah kurtarsin canım çok zor bi döneme girdik hayırlısıben 8 gündür o haldeyim 1,5 cm açılma var hergün çok acı sancılarım oluyor ama düzen yok yarım saat 1 saat yada 3 sattte bir sancıyla birlikte ishal olup midem bulanmaya başlıyor nst sancı 80 le başladı 20 lere düştü sonra 50 çıktı dr beklesin diyor ne kadar beklerse o kadar iyiymiş her seferinde doğuruyorum zannediyorum benim sancılarım çok şiddetli oluyor arada dizlerimi dövüyorum
geçen birisi mide bulantısı ve ishal doğum belirtisi demişti.
Benim de aynı şekilde bak 1 saat aralıklarla 15-20 dakka sürüyor duşa girdim geçmedi ama bekliyorum çünkü bazen tam doktora gidicem pat diye geçiyor o yüzden gitmeyi düşünmüyorumgeçen birisi mide bulantısı ve ishal doğum belirtisi demişti.
kan ılacı bendede aynı etkıyı gosterdı hergun 3 4 kez vcyecıkıyordum ..1 haftadır ıcmıyorum normale donduBende de ishal var bir haftadır kan ilacını yan etkisi diye düşünüyorum inş doğru bir düşüncedir doktorum cumartesi kde izinli
aynen oyle..psıkolojık olarak sancılarıbaslatıp fızıksel olarak doğuruyor bu kadınlarKizlar acaba birbirimizden mi etkileniyoruz okudukca hep ayni belirtileri sirayla gosterebiliyoruz :)) psikolojik bir durum olabilir varmis boyle bisey gecen bi kitapta okumustum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?