2015 Şubat Anneleri

Kizlar acaba birbirimizden mi etkileniyoruz okudukca hep ayni belirtileri sirayla gosterebiliyoruz :)) psikolojik bir durum olabilir varmis boyle bisey gecen bi kitapta okumustum :))
Valla hiç psikolojik falan değil baya sancım oluyor psikolojik olarak böyle kıvranamayız heralde. Ama sıkıntıda yapmıyoruz çünkü başımıza gelecekleri biliyoruz hazırlıklıyız artık her ihtimale

aynen oyle..psıkolojık olarak sancılarıbaslatıp fızıksel olarak doğuruyor bu kadınlar

Hayiiir benim daha cok vaktim var yapmayin lutfen :)))

Canim latife ettim zaten ben :) sonucta hamilelikte yasanan seyler hemen hemen ayni. Allah kolayca atlatmayi nasip etsin her birimize :)

ben 2 aydır mahvoluyorum o çatı ağrısından..normal doğum istiyorum o yüzden yürüyüş yapayım,hareket edeyim diyorum ama 10 dk geçmiyor kilitleniyorum..sonra da ağrılar şiddetleniyor,dinlenmek de çok işe yaramıyor..Allah yardımcımız olsun =)

ee ne olcakmıs sımdı.. sezomu olcan

Sen de benle ayni durumdasin değil mi canım.valla ne bileyim son ana kadar beklicez Dr doğum anında bile dönen bebekler var diyor.hatta bir bebek doğum pozisyonu almış sonradan doğum başlayınca ters dönmüş o zamana kadar normal doğum dusunuyorlarmis ama mecburen sezeryana almışlar.. Hayırlısı oymuş demek ki ama ilginç di mi

Yaa bebegin yeri de daraldi Nasil dönecek bilmiyorum ki..doktor hergun çağırıyor hastaneye yarin da cagirdi .. Sen bilirsin önceden doğum yaptığın için 1 cm açıklık fazla Bisey ifade etmiyor sonuçta önceden 2 tane doğum yaptım normalmis o.. Bu acilmayla 40 haftaya kadar durabilirim de yarına kadar dogurabilirim de doğum isi hormonlrla alakalı kimse ne olacağını bilemez ki.doktorum en azından 38 haftalık olsun büyüsün hem o zamana kadar da döner diye düşünüyor,bana kalsa 39 bile olsun,40 olmasını istemem nedense aklıma hep dogmayip kanadını yiyen bebekler geliyor..her geç dogan bebek kaka yicek diye Bisey yok ama benim aklımda da o kalmis iste

Ogluma kızımı kiyasliyorum hamileliklerini ve doğumlarını,bak aralarında 1 hafta var sure olarak baz aldığımızda oğlan 36da kiz 37de dogdu,kilo olarak aralarında 150 gr vardı gelişimleri hemen hemen aynıydı zaten hamileligimde de ama inan emmede de fark etti,oglum sarılık oldu kizim olmadı,oğlum emmedi kizim memeden ayrılmadı doğar doğmaz,oğlum ilk doğduğu zamanlar aglayamiyordu bile sesi çıkmıyordu kizim doğar doğmaz hastaneyi birbirine kattı sesiyle yani 1 hafta dersin ama arasında o kadar fark vardı ki.. Ben de dursun isterim simdi bebisim ne kadar durursa kar bizim için ama dediğim gibi bazı durumlarim var ondan dolayı ve üçüncü Doğumum olmasından dolayı ve artik eskisi gibi dinlenemedigim için Doğumum erken olabilir.kim ne derse desin 2 çocukla dinlenilmiuor arkadaş.yatilmiyor bile.küçükler ve bana ihtiyaçları var,anneannesi yardımcı oluyor ama benim gibi yapamıyor sonuçta,çocuklar yine beni arıyorlar.eşim desen yine öyle.is için de bana ihtiyacı oluyor çağırıyor gidiyorum bazı günler kafama esiyor gitmiyorum filan e bunlar da insani yoruyor...

Velhasıl,hayırlsiyla doğumu bebeğim başlatacak.bakalim o zamana kadar dönerse normal,dönmezse sezeryan olucam mecbur.Rabbim hayirlisini versin yardım etsin.hepimize inş..

Sen dogurcaksin anlasildi niyeti aldin. En hec bir haftaya, o kadar beklerse tabi

Valla fıstık yukarda da siraladim dediğim gibi niyete kalsa varsın 39 olsun.bi de Dr doğarsa kuvozde kalır mi endişesi yaşıyor nedendir bilmem bugün ultrason da ölçüm yaptı 3400 kg çıktı dedim 3 kgdi bebek yarim kiloya kadar yanılma payı olabiliyor dedi bi daha ölçtü yine 3400 çıktı
3. Doğum old. İçin 4-4,5 kiloya kadar dogurabilirsin diyor heee tamam o zaman dedim sanki o kadar kilolu olacak bebis

canim senin ilk dogum. Seseryan olcak bile olsan sona kadar beklemek risk olmaz. iKinci sezeryanlarda bekleyip sancilanma riskini almak istemiyorlar dr.lar. Yani bnce o da dogru degil ama yazdigin arkadasla senin durumun farkli bu yuzden

Yani Dr benden yün istese tahmini doğum zamanına kadar beklemek istiyorum desem sorun olmaz di mi? Sen de sonuna kadar iğneni kullanmıştın di mi?

Hem makaleler hem okuldaki ast üst Politikaları hem kadrolar ufff birsürü şey var hele bir de hocan emekli olunca senin yanında kimse de kalmıyor kurtlar Sofrası mübarek

İlki acemilik mi? Bilgisizlik mi? Toyluk mu? Bilemiyorum asker gibi ayakta geçirdim de birşey anlamadım. Rüya gibi geldi geçti. Zamanlama konusunda arkadaşın dediği doğru geldi banada ilk gebelik beklenebilir son ana kadar ki ciddi ciddi bekleyecektik hatta bir on gün daha bekleyecektik. Ama bunda ısrarla riske giremem diyor hatta şöyle bişi abisiyle rakamsal olarak aynı gün olsun diye 28'ini istedim ona bile pek gönüllü yanaşmadı. Yoksa o hafta içinde eminim başka bir işi yok çünkü aynı doktora devam eden arkadaşlarım ve alınmış randevuları var :)
İğne olayı kişiden kişiye değişiyor anladığıma göre. Mesela bir hafta önceden kestirenler de var nette okuyorum ben bir gün diyince fazla geç değilmi diye sordum yok değil dedi. Dedim ya endişeli gergin bir tipim ben.
Birde akademisyen arkadaşlarım şu anda doktora tez döneminin sonunda ve tezi bırakmak üzere olan biri var karşınızda az sonra gidip hocamla konuşacağım, sevmem kaderci olmayı herşeyin hayırlısı diyorum artık ne iş ne kariyer düşünemiyorum, her tezin tıkandığı bir yer olurmuş alternatif aranması gereken o raddedeyim ve bir alternatif üretemiyorum offffffffff ter basıyor yine ama evlatlarımın ve ailemin huzuru açısından en doğru kararın fazla zorlamamak olduğunu düşünüyorum artık.

Hem makaleler hem okuldaki ast üst Politikaları hem kadrolar ufff birsürü şey var hele bir de hocan emekli olunca senin yanında kimse de kalmıyor kurtlar Sofrası mübarek
Ingilterede meb bursu ile master yapip anadolunun bir universitesinde sana hic bir sey katamayan insanlarin asistanim bana kahve yap dedigi bir ortamdaydim. Akademik anlamda korelmistim. Zorunlu gorevimi hafifletip asik oldugum adamin pesine Isvicreye geldim. Cok da mutluyum. Istifa ettigime hic pisman olmadim. Bebis biraz buyusun burada kariyerime devam edecegim:) insallah

Bugün de baktı canım ultrasonla,ama maalesef dönmemiş. Karnimin şekli de bi garip top gibi boyle sivri bebek dönmediği için sanırım öyle duruyor bekliyoruz dönmesini sen yaz yine de pozisyonlari takipteyim tatlım

dedin dedin sonunda doğumu başlattın :) hayırlısı olsun hakkında Allah yardımcın olsun

Senle gunlerimiz ayni öyle deme canim kimin ne zamana doğuracağı belli olmaz bu şekilde 38-39 u bile tamamlayabilirim esasında rahmim bebeği taşırsa benim için sorun yok. Büyüsün bebis inş biraz daha

Bende de ishal var bir haftadır kan ilacını yan etkisi diye düşünüyorum inş doğru bir düşüncedir doktorum cumartesi kde izinli
olabilir belki de onun yan etkisidir canım kan ilacı içen ark daha iyi bilirler her ishal doğum belirtisi değildir herhalde....

bencede psikolojik etkilenio olabiliriz. normalde ben 6 subattan sonra temızlık falan yapcaktım. burdakı erkencılerı gordukce ay ben baslıyım sımdıden erken gelır vs. duygusuna kapıldım.

Cok guzel bir karar vermissin bence..seni korelten insanlara kahve yapacagina,kocanla yavrunla mutlu olursun daha iyi..nasilsa is,kariyer olur:)

bencede psikolojik etkilenio olabiliriz. normalde ben 6 subattan sonra temızlık falan yapcaktım. burdakı erkencılerı gordukce ay ben baslıyım sımdıden erken gelır vs. duygusuna kapıldım.
Uff bende..kendi yatak odama dolap siparis ettim,ta onumuzdeki haftasonuna gelecek..esyalari derleyip toparlayacak..bebek odasini hazirlayabilecegim bu sayede..ama simdi 36.haftada dogumlar olunca bende panik oluyorum cocugumun odasi hazir degil henuz diye

Sorma ben de daha 34.haftadayim ama burdakileri okuyunca telasa kapildim. Daha annemi bekliyorum bi de son iki hafta kala gelecek normal dogum olursa. O iki haftada eve temizlikci gelecek halilar yikamaya verilecek falan diye dusunurken bile korktum simdi mi mi yapsam dedim.

etkileniyoruz erken doguranlari gorunce bu bi gercek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…