Valla hiç psikolojik falan değil baya sancım oluyor psikolojik olarak böyle kıvranamayız heralde. Ama sıkıntıda yapmıyoruz çünkü başımıza gelecekleri biliyoruz hazırlıklıyız artık her ihtimaleKizlar acaba birbirimizden mi etkileniyoruz okudukca hep ayni belirtileri sirayla gosterebiliyoruz :)) psikolojik bir durum olabilir varmis boyle bisey gecen bi kitapta okumustum :))
aynen oyle..psıkolojık olarak sancılarıbaslatıp fızıksel olarak doğuruyor bu kadınlar
Valla hiç psikolojik falan değil baya sancım oluyor psikolojik olarak böyle kıvranamayız heralde. Ama sıkıntıda yapmıyoruz çünkü başımıza gelecekleri biliyoruz hazırlıklıyız artık her ihtimale
yani heran herşey olabilir nst'ye de pek güvenilmiyor orada görünmeyen sancılar doğum sancısı olabiliyor
ben 2 aydır mahvoluyorum o çatı ağrısından..normal doğum istiyorum o yüzden yürüyüş yapayım,hareket edeyim diyorum ama 10 dk geçmiyor kilitleniyorum..sonra da ağrılar şiddetleniyor,dinlenmek de çok işe yaramıyor..Allah yardımcımız olsun =)Günaydın kızlar, bu Ağrı 2 gündür geçmedi bende resmen vajinam Aşağıya düşecek gibi kasıklarımda da ağrım geçmedi hala gitcem bugün doktora hem tahlillerimi alcam hemde sorcam bunu kontrol etsin baksın gerçi normal bunlar takılma dicek eminim
ee ne olcakmıs sımdı.. sezomu olcan
Sen dogurcaksin anlasildi niyeti aldin. En hec bir haftaya, o kadar beklerse tabi
korkma kızz herkesinde aynı olacak değil..bende fenaa oyleyım sız böyle dedıkce korkuyorum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin ama böylede kıskandırılmaz ki ayol...Kizlar merhaba oglusumla sarildik yatiyoruz cok guzel duyguymus rabbim hepinize bir an once kavustursun
Anlarım canım benim eşimin de ayın 25 ine kadar iş seyehatleri var ben de açıkcası burda doğuranlar oldukça tırsıyorum. Senin tahmini doğum zamanında benimki çok yakın. O yüzden sorup durdum. 26 sonda alıcaksa Dr ben ne yaparım diye senaryolar yazdım dainşallah sağlıkla zamanında kavuşuruz Bebişlere.
Kızlar benim sancılar olunca doktor korktu galiba iğneyi bu haftadan sonra bırakıcam yani 36. Hafta bitiminde bırakıyorum doğum falan olursa diye dedi herhalde ama benimde içim rahat değil erken bırakmak istemiyorum ama doktoru da dinlemek zorundayım bilmiyorum iğneyi bıraktıktan sonra zaman benim için daha zor geçecek sanırım çünkü kafama takılacak. Off çok karışık
canim senin ilk dogum. Seseryan olcak bile olsan sona kadar beklemek risk olmaz. iKinci sezeryanlarda bekleyip sancilanma riskini almak istemiyorlar dr.lar. Yani bnce o da dogru degil ama yazdigin arkadasla senin durumun farkli bu yuzden
yok kanama durur onu sıkıntı yapma,bende kullanıyorum kan sulandırıcı,12. haftamda rahim dikişi yapıldı epiduralle,1 gün öncesi coraspinle,iğneyi kes dedi,o yeterli oldu, operasyon sonrası 1-2 gün kanamam olmuştu,doğumdada olacakmış...
Yani Dr benden yün istese tahmini doğum zamanına kadar beklemek istiyorum desem sorun olmaz di mi? Sen de sonuna kadar iğneni kullanmıştın di mi?
Hem makaleler hem okuldaki ast üst Politikaları hem kadrolar ufff birsürü şey var hele bir de hocan emekli olunca senin yanında kimse de kalmıyor kurtlar Sofrası mübarek
Ingilterede meb bursu ile master yapip anadolunun bir universitesinde sana hic bir sey katamayan insanlarin asistanim bana kahve yap dedigi bir ortamdaydim. Akademik anlamda korelmistim. Zorunlu gorevimi hafifletip asik oldugum adamin pesine Isvicreye geldim. Cok da mutluyum. Istifa ettigime hic pisman olmadim. Bebis biraz buyusun burada kariyerime devam edecegim:) insallahHem makaleler hem okuldaki ast üst Politikaları hem kadrolar ufff birsürü şey var hele bir de hocan emekli olunca senin yanında kimse de kalmıyor kurtlar Sofrası mübarek
Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin her ikinizde sağlıcakla ve mutlu bitirin doğum serüvenini :) peki ultrasona almıyor mu doktor dönüp dönmediğine ne zaman bakılacak bende bugün sana döndürmek için pozisyonlar yazacaktım ama sanırım yetişemedim :)
dedin dedin sonunda doğumu başlattın :) hayırlısı olsun hakkında Allah yardımcın olsun
olabilir belki de onun yan etkisidir canım kan ilacı içen ark daha iyi bilirler her ishal doğum belirtisi değildir herhalde....Bende de ishal var bir haftadır kan ilacını yan etkisi diye düşünüyorum inş doğru bir düşüncedir doktorum cumartesi kde izinli
psikolojik olabilir mi acabaBenim de aynı şekilde bak 1 saat aralıklarla 15-20 dakka sürüyor duşa girdim geçmedi ama bekliyorum çünkü bazen tam doktora gidicem pat diye geçiyor o yüzden gitmeyi düşünmüyorum
Aynı ortamda yaşayan ya da çalışan kadınların regl tarihleri birbirlerinden etkilenir ve aynı tarihlere denk gelebilirmiş zaman içerisinde.Bu dediğiniz de olabilir aslında.aynen oyle..psıkolojık olarak sancılarıbaslatıp fızıksel olarak doğuruyor bu kadınlar
Cok guzel bir karar vermissin bence..seni korelten insanlara kahve yapacagina,kocanla yavrunla mutlu olursun daha iyi..nasilsa is,kariyer olur:)Ingilterede meb bursu ile master yapip anadolunun bir universitesinde sana hic bir sey katamayan insanlarin asistanim bana kahve yap dedigi bir ortamdaydim. Akademik anlamda korelmistim. Zorunlu gorevimi hafifletip asik oldugum adamin pesine Isvicreye geldim. Cok da mutluyum. Istifa ettigime hic pisman olmadim. Bebis biraz buyusun burada kariyerime devam edecegim:) insallah
Uff bende..kendi yatak odama dolap siparis ettim,ta onumuzdeki haftasonuna gelecek..esyalari derleyip toparlayacak..bebek odasini hazirlayabilecegim bu sayede..ama simdi 36.haftada dogumlar olunca bende panik oluyorum cocugumun odasi hazir degil henuz diyebencede psikolojik etkilenio olabiliriz. normalde ben 6 subattan sonra temızlık falan yapcaktım. burdakı erkencılerı gordukce ay ben baslıyım sımdıden erken gelır vs. duygusuna kapıldım.
bencede psikolojik etkilenio olabiliriz. normalde ben 6 subattan sonra temızlık falan yapcaktım. burdakı erkencılerı gordukce ay ben baslıyım sımdıden erken gelır vs. duygusuna kapıldım.
yani heran herşey olabilir nst'ye de pek güvenilmiyor orada görünmeyen sancılar doğum sancısı olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?