2015 Şubat Anneleri

bende temizlikçi çağıracağım dedim annem kızdı ne diye çağıracaksın ben gelir yaparım 1 günlük işi var evin dedi
eh iyi madem sen bilirsin dedim
ama biliyorum bir günde bitmeyeceğini
2 gün durdu bugün gitti
işler yarım kaldı
dün diyor bu kadar tahmin etmiyordum
her aradığında süpürge yapma diye bağırırken tahmin edemedinmi dedim
bana herkes sen hastanedeyken 2 günde biter temizlik dedi 20 kişi toplansanız yetişmezdi dedim
işte yine yarısı kaldı
ama sorsan herkes ne var senin evinde diyor

Ben genelde insanların Sözlerine çok takarım. O yüzden hiçkimseyle görüşmüyorum. Uzak tuttum kendimi. Böylece ileri geri laflardan da uzak kalıyorum böylesi daha rahat.

bende cuma akşamı mecburen görüşeceğim acaba gitmesemmi diyorum şimdi yine boş yere gerileceğim

Valla bir şey olmuyor. Ben bazen sıkıyorum mıncıklıyorum.süt var mı diye.
Bir şey olmuyor.
Kremi bugün sürcem.

Yav sen biraz önce ağrı sancı demişsin sonra dolap boşaltılacak.diyorsun.
Otur yerinde dolapların içide pis kalıversin.

Telefondan Alıntı yaparken zor oluyo valla Ağrı var ama korkunun ecele faydası yok artık takmıyom ya doğurursam doğururum
Takmamak da psikolojiyi rahatlatıyor bi yerde :) geçen bi yerde okudum kadın panikten sürekli doğum moduna Girio , doktoru demiş ki bebek doğmak istemiyor sen doğurmak istiyorsun . SOnra düşündüm cok zorlanıyorum artık belki de ben kendimi Düşünüp bilmeden bu moda giriyorum ( çocukluğuma inmedim neyse ki : )

selam hanimlar
nasilsiniz , herkes iyidir ins bebislerle
acayip uykum varr ,butun gun uyukladim durdum
çouklar uyusada yatsam diycem ama erken yatincada gece uykum kaçiyor oturuyorum oyle : (((

Mecbur görüşeceğin zaman gitmeden kendini hazırla hiçbir sözü takmıycam de hatta karşında konuşurlarsa içinden şarkı söyle dinleme hiç.

Yav sen biraz önce ağrı sancı demişsin sonra dolap boşaltılacak.diyorsun.
Otur yerinde dolapların içide pis kalıversin.

Dolabın içine kim bakar ki? Gelen misafir çok mu oluyor acaba. Ben bahardan bahara dolap temizlerim niye herkes sürekli dolap siliyo

Sorsak bi de bebeğimi düşünüyorum der ama bence de kendimi düşünüyor o hanımlar.

bana unibaby i geçen yıl doğum yapan bir doktor tavsiye etti
kendisi onu kullanıyormuş
bende bakım setini unibaby aldım

Aynen en katkisizi oymus bi doktor yakinimiz da demisti ben de herseyini unibaby aldim ozellikle yenidogan kopuk sampuani cok iyi

Dolabın içine kim bakar ki? Gelen misafir çok mu oluyor acaba. Ben bahardan bahara dolap temizlerim niye herkes sürekli dolap siliyo
Bende anlamadım biz mi pasaklıyız.
Bende mayısta hamile olduğumu bilmeden boya yaptıktan sonra silmiştim. Temiz duruyor. Elbet biraz toz olmuştur ama öyle yağ pis yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…