2015 Şubat Anneleri

o işaret dursun mümkünse 1 kaç hafta daha bacım

Amin amin iinşallah temennim o

K.valide biraz önce yeniden aradı.
Yavrum sanki amek su içine sinmedi istersen emek naz olsun.
Hey Allahım. İmdaaattt demek istiyorum.

ay bayiliyorum senin teyzeye tatli tatli zorluyor umutla kiyamam :)

Haha ama okuldakiler kovcak beni az kaldi. Kan ilaci kullanamiyorum rengim soldu morarmissin dediler bugun.
Yok canım bende çatır çatır çalışıyorum bir şey olmaz.
Bugün atlet alayım dedim işyerinin orda esnaftan . Adam dedi kaç gün var dedim 10 gün falan, benim annemde tarladan doğuma gitti iyi yapıyonda çalışıyorsun dedi.
Gaza geldim fenaa.

biraz önce ağladım ama hala rahatlamadım kendimi çıkmazda hissediyorum ve acayip korkuyorum doğuma az kaldı ama benim güvenebildiğim bir doktorum yok ortada kaldım ve düşünmekten sıyırdım kızım doğum pozisyonunda değil ama offfff düşünmekte istemiyorum gidip paşa paşa sezeryan olayım da diyemiyorum Allahım yardım et

Iste bizinkiler beklemiyor dedigim bu. Biz de burda mutlaka kesi oluyor zorunlu diye kendimizi avutuyoruz. Size gelsem dogurmaya olmaz mi

Hmm anladım canım inşallah gerek kalmaz

ilaci niye kullanamiyorsun ?

Evet şu bebek bakım setleri çantaları falan satılsa süper olur. Eşim çok komik yaa bebek şampuanıyla geldi meğer arkadaşına almış. Bize de alsaydın dedim. Arkadaşı ısmarlamış o da ne aldığına bakmadan almış. Bioderma diye bir marka. Sorucaz arkadaşına memnun mu diye. Bir de la Roche-posay diye bir markanın duş jelini almış onun bebekler için olup olmadığını bilmiyorum Arkadaşı da kullanıyor olabilir.

Iste bizinkiler beklemiyor dedigim bu. Biz de burda mutlaka kesi oluyor zorunlu diye kendimizi avutuyoruz. Size gelsem dogurmaya olmaz mi
gelll dogurrr tabi lafimi olurrr : )

ama kizimda oyle bisey olmadi , beklemedik ilk dogumda yani,ikinma suresi baya uzun surmustu
oglumda 2. ikinmaya kafasi çikdi 3. ye kendi çikdi : ))))

saglik personelinin onemi buyuk

Esimi gönderdim buruldu icim ana ocagi da olsa olmuyor insallah tekrar gelesiye kuzum bekler babasıni destegini varligini cok istiyorum dogumda rabbim yalniz koymasin. Insamin kendi duzeni gibisi yok. Bizimkilerin entresan takintilari var hayata bakisimiz o kadar farkli ki kendimi diken ustunde hissetmye basladim bile. bazi seylere disimi sıkmaya erken basladim sabirda zorlncak donem de degil arkadas

Ben iki üç haftadır pijamaya. Sokamıyorum.ayağımı dizden kırıp kaldıramıyorum.
Eşim varsa o giydiriyor yoksa akrobatik bir sürü hareket yapmak zorunda kalıyorum.
Korkma ama her geçen gün daha zor sankim.

baya gaz vermis tarladan doguma diye

canim bedenimiz bu isi biliyor. Sen bilinclisin de. Hersey yolunda gidicek ins. Donecek bebegin

ilaci niye kullanamiyorsun ?
kabiz oluyorum nefes alamiyorum sonra. Toto aciyor elden gidecek. Cok direndim ama ya catlak olcak fln daha beter

Evet yaa bende tirstim simdi, ben kesisiz dikissiz bir dogum hayal ediyordum
herşey doktora bağlı kendini geliştiren araştıran özenli bir doktora denk gelirseniz kesi olmaz ben kesi ile ilgili bir yazı paylaşmaya çalıştım ama başarılı olamamıştım. benim görümcem ilk bebeğinde sarıkamışta kesisiz doğum yapmış 2. bebeğinde istanbulda hemde 2500 gr oğlunu doğururken kesi yapıldı
yine eğitmen ebeden alıntı yapayım :) bebeğin kafası çıktıktan sonra omuzlar çıkarken gebeler ( ve tabii doktorlar yönlendiriyor ) ıkınıyor ve bebek hafif dönüp çıkacakken sen zorluyorsun ve kesi atmak zorunda kalınıyor aslında gebe yırtılma olabileceğini hissediyormuş o an 3 nefes 1 mum üfleme hareketi seni kesiden kurtarabilir

gelll dogurrr tabi lafimi olurrr : )

ama kizimda oyle bisey olmadi , beklemedik ilk dogumda yani,ikinma suresi baya uzun surmustu
oglumda 2. ikinmaya kafasi çikdi 3. ye kendi çikdi : ))))

saglik personelinin onemi buyuk
iki dogum yaptin 4 er kilo ve kesisiz normal.dogurdun. Sanci da yasamadin. Epidural oldun bir de. O konuda da iyilerdir zaten.geliyorum bekle benii : ))

Ergo ya da bobo tamam canım.

allah kavustrsun canim. Esin gitmese iyi ama belki bir ay beklicek bos yere. Yetisir ins doguma. Cok takma annenleri de napalim yalnizliktan iyidir

19-20 Ocak mı hmm ben de deniyeyim o zaman. Şu eldiven olayı rahat bişeymiş bakmadan bile alabiliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…