o işaret dursun mümkünse 1 kaç hafta daha bacım
K.valide biraz önce yeniden aradı.
Yavrum sanki amek su içine sinmedi istersen emek naz olsun.
Hey Allahım. İmdaaattt demek istiyorum.
Yok canım bende çatır çatır çalışıyorum bir şey olmaz.Haha ama okuldakiler kovcak beni az kaldi. Kan ilaci kullanamiyorum rengim soldu morarmissin dediler bugun.
Evet yaa bende tirstim simdi, ben kesisiz dikissiz bir dogum hayal ediyordumIlk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha öncebaşka bizden ne saklıyorsunuz?
Iste bizinkiler beklemiyor dedigim bu. Biz de burda mutlaka kesi oluyor zorunlu diye kendimizi avutuyoruz. Size gelsem dogurmaya olmaz mi10 cm açilma olunca dogum basliyor benim bildigim
ama benim oglumda ebe baslatmadi dogumu hemen
bebek tam asagida deil biraz bekleyelim kolay olsun dogumun dedi
1 saat bekledik, 4 kg çocuk pirt diye çikdi kesi olmadan
yani sizde doguma yardimci olan kiside bitiyor i$ birazda
Hmm anladım canım inşallah gerek kalmaz10 cm açilma olunca dogum basliyor benim bildigim
ilaci niye kullanamiyorsun ?biri diyor kizin anne git evde dinlen diyor sana. Heh dedim izne ayrilsam dr gunluk yuru diyecek. Hem yuriyorum hem izin aktariyorum. Biri cok biyudun diyor. Biri gobegin erkek gibi duruyor diyor. Yorum malzemesi oldum ama az kaldi haftaya son. Basta hem.iyi denk gelmis izin aktarma acisindan diyorlardi simdi de git calisma diyorlar. Agzi olan konusuyor.
Rengim soldu ama o dogru. Dogum sonrasi iyice solarim oglanda da olmustu. Ama ilac kullanamiyorum pff
philips canım. yıllar önce braun un kullanmıştım o da iyiydi. ama ben philips ten daha memnunum.
Tatlım şimdi eşim yazdı, TR de yok hiçbir şey bebekle alakalı diye.Ben de anca makyaj malzemesi,parfüm diye bakınırken hiç dikkat etmemişim ki bebekle ilgili bir şey satılıyor mu freeshop da diyeÇok saçma aslında bebek ile ilgili hiçbir şey satılmaması.
gelll dogurrr tabi lafimi olurrr : )Iste bizinkiler beklemiyor dedigim bu. Biz de burda mutlaka kesi oluyor zorunlu diye kendimizi avutuyoruz. Size gelsem dogurmaya olmaz mi
Ben iki üç haftadır pijamaya. Sokamıyorum.ayağımı dizden kırıp kaldıramıyorum.Ya cahilligimi maruz gorun kizlar da bu gogusleri uyarma mevzusu nedir ya ben anlamadimnoluyo yani dogum mu basliyo memeyle ugrasinca :/ benim uclari cok kasiniyo bazen deli gibi kasitiyorum :/ su kremden ben de almaliyim sanirim sorayim bi.
Bugun hic iyi degilim gece de uyuyamadim bi yandan yanimdaki horladi bi yandan karnimdaki tekmeledi bi yandan mesanem kendini hep hatirlatti ay agrilar zaten cabasi. Bugun elde ayagimi kaldirip pijamaya sokamadim kasık agrisindan noldu bana anlamadim ki daha aon haftalara da gelmeden
10 cm açilma olunca dogum basliyor benim bildigim
baya gaz vermis tarladan doguma diyeYok canım bende çatır çatır çalışıyorum bir şey olmaz.
Bugün atlet alayım dedim işyerinin orda esnaftan . Adam dedi kaç gün var dedim 10 gün falan, benim annemde tarladan doğuma gitti iyi yapıyonda çalışıyorsun dedi.
Gaza geldim fenaa.
canim bedenimiz bu isi biliyor. Sen bilinclisin de. Hersey yolunda gidicek ins. Donecek bebeginbiraz önce ağladım ama hala rahatlamadım kendimi çıkmazda hissediyorum ve acayip korkuyorum doğuma az kaldı ama benim güvenebildiğim bir doktorum yok ortada kaldım ve düşünmekten sıyırdım kızım doğum pozisyonunda değil ama offfff düşünmekte istemiyorum gidip paşa paşa sezeryan olayım da diyemiyorum Allahım yardım et
kabiz oluyorum nefes alamiyorum sonra. Toto aciyor elden gidecek. Cok direndim ama ya catlak olcak fln daha beterilaci niye kullanamiyorsun ?
herşey doktora bağlı kendini geliştiren araştıran özenli bir doktora denk gelirseniz kesi olmaz ben kesi ile ilgili bir yazı paylaşmaya çalıştım ama başarılı olamamıştım. benim görümcem ilk bebeğinde sarıkamışta kesisiz doğum yapmış 2. bebeğinde istanbulda hemde 2500 gr oğlunu doğururken kesi yapıldıEvet yaa bende tirstim simdi, ben kesisiz dikissiz bir dogum hayal ediyordum
Yok yani uyarılmıyor demek istedim.
iki dogum yaptin 4 er kilo ve kesisiz normal.dogurdun. Sanci da yasamadin. Epidural oldun bir de. O konuda da iyilerdir zaten.geliyorum bekle benii : ))gelll dogurrr tabi lafimi olurrr : )
ama kizimda oyle bisey olmadi , beklemedik ilk dogumda yani,ikinma suresi baya uzun surmustu
oglumda 2. ikinmaya kafasi çikdi 3. ye kendi çikdi : ))))
saglik personelinin onemi buyuk
yok canim kesi olayi bizim dr.lardan oluyor. Beklemek yerine kesiyorlar. Bazi ulkelerde kendi yirtilirsa dikmeyi tercih ediyorlar. Ve evet son ikinmaar yavas olmali ama bizde sabirsiz davraniyorlar
ergo ya da boba al kanguruda. Turkiyede de bulabilirsin bunlari
allah kavustrsun canim. Esin gitmese iyi ama belki bir ay beklicek bos yere. Yetisir ins doguma. Cok takma annenleri de napalim yalnizliktan iyidirEsimi gönderdim buruldu icimana ocagi da olsa olmuyor insallah tekrar gelesiye kuzum bekler babasıni destegini varligini cok istiyorum dogumda rabbim yalniz koymasin. Insamin kendi duzeni gibisi yok. Bizimkilerin entresan takintilari var hayata bakisimiz o kadar farkli ki kendimi diken ustunde hissetmye basladim bile. bazi seylere disimi sıkmaya erken basladim sabirda zorlncak donem de degil arkadas
Ergobaby ya da boba. Bobanin yaninda baby var mi hatirlayamadim. Netten baksan gorursun modelleri. Ithal zaten ikisi de. Kraft fln hic dusunme saglikli degil modelleriErgo ya da bobo tamam canım.
19-20 ocakta git kuafore git yaptir daha uzun gitsin. Kozmik bakim diye bir blog var nette bakabilirsin ordan. Cok cok seyreklestiler benim.
Ama bacagi alisini begenmiyorum burdaki kuaforlerin ve birinde bi kuafor kizin milletin seyi neye benziyor diye geyik yaptigini duydum iyice sogudum. E napicam simdi kaldim ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?