2015 Şubat Anneleri

insanlar niye herseye yorum ypar bilmem. Bana arasi yakin diye yuzunu burusturanlar oldu. Hele ilk erkekken bu da erkek olsa agit yakacaklardi. Kizbolunca tamam dediler senin is bitti. Herkesin hayati kendine. Oyle disarda tanimadigim.insan yorum yapsa seninki gibi susmam ben siz kendi hayatiniza karisin derim valla

ben de hic gitmedim kuafore. Oglumda ayna ie yapmistim. Ben belli tarihlerde yapiyorum cok azaldi gec cikiyor ama simdi goremiyorum. Kuafore gitsem diyorum iyi bir kuafor nilmiyorum. Ne yapsak ki

aslinda kesi olmak zorunda degil ama bizim dr.lar boyle egitilmis dusunemiyorlar aksini. Ped kullanma gazli bez vs kullan dikisler kuru kalsin ozaman cabuk iyilesir.

senin ikinci hamilelik di mi. Ikincilerde perine masaji pk ise yaramiyormus ama yurtdisinda yasayan biri yazmisti burda perine masaji yp dmis dr. Bizimkiler bilmiyor bence

Canının acıması değil önemli olan göğüslerim uyarılmaması gerekiyor o yüzden yani can yakmak sıkmak gibi değil :) anladığım kadarıyla ucuyla oynamamak gerekiyormuş yaa :)
Oynasak da birsey olmaz artik yaa. Krem surcez yani en fazla ne kadar mincirabiliriz

bebegin midesi cok kucuk oluyor ztn ilk gunler miktari takma kafana. Cenesi guclensin emmeyi ogrensin sutun de articak ins.

slm kızlar bugun muayenemız vardı 34+4 olduk masallah 12 gun de buyuk gozukuyoruz hala masallah 2700 gr 48 cm olmusuz sabırsızlanıyorum kucagıma almaya saglıkla gelsın bebıslerımız ınsallah

yok canim kesi olayi bizim dr.lardan oluyor. Beklemek yerine kesiyorlar. Bazi ulkelerde kendi yirtilirsa dikmeyi tercih ediyorlar. Ve evet son ikinmaar yavas olmali ama bizde sabirsiz davraniyorlar

ergo ya da boba al kanguruda. Turkiyede de bulabilirsin bunlari

Geçmedi canım ya. Garip olan hareketleride çok azaldı. Kocama doğurcam galiba diyorum:) yardım edecek kaçış yok:)

Yav sen biraz önce ağrı sancı demişsin sonra dolap boşaltılacak.diyorsun.
Otur yerinde dolapların içide pis kalıversin.
Hala ağrıyo canım. Haftasonuna geçer inşaAllah o zaman yapcaz. Temizlikçi çağırcam ama dolap içlerimi falan kendim hallederim. Benim doğum yaklaşma belirtim oluyo çok iş yapmak:)

ben de hic gitmedim kuafore. Oglumda ayna ie yapmistim. Ben belli tarihlerde yapiyorum cok azaldi gec cikiyor ama simdi goremiyorum. Kuafore gitsem diyorum iyi bir kuafor nilmiyorum. Ne yapsak ki
Bende ayna ile yapmıştım kızımda ama bunda eğilemiyorumki. Evet belli tarihlerde alınca azalıyomuş ama anlamıyorum ben. Gitcem utana sıkıla. Temizlenmem lazım. Oda gide bana 4-5 ay. Allahtan tüylü biri değilim hemen çıkmıyo:)

K.valide biraz önce yeniden aradı.
Yavrum sanki amek su içine sinmedi istersen emek naz olsun.
Hey Allahım. İmdaaattt demek istiyorum.

olsunda ne olsursa olsun , ayşe teklifi yakındır hazır ol : ))

Hadi bakalım hayırlısı olsun.

19-20 ocakta git kuafore git yaptir daha uzun gitsin. Kozmik bakim diye bir blog var nette bakabilirsin ordan. Cok cok seyreklestiler benim.
Ama bacagi alisini begenmiyorum burdaki kuaforlerin ve birinde bi kuafor kizin milletin seyi neye benziyor diye geyik yaptigini duydum iyice sogudum. E napicam simdi kaldim ortada

Ilk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha önce başka bizden ne saklıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…