Haha ama okuldakiler kovcak beni az kaldi. Kan ilaci kullanamiyorum rengim soldu morarmissin dediler bugun.Öğretmenlerden sadece sen 37. Haftaya dayandın heralde.
Maşallah
Gecmisi oku laf yetistir ancak bitirdim. Bugun okulda cok oturdum dersten sonra islerimi yapayim diye kuyruk kemigimin agrisindan ne yapsam.bilemiyorum su an.
Sen naapiyon
heheh morarmakmi : )Haha ama okuldakiler kovcak beni az kaldi. Kan ilaci kullanamiyorum rengim soldu morarmissin dediler bugun.
Mutlakasi bizim dr.lar yapmaya merakli. Aslinda hiic zorunlu degil. Dr.la konusabilirsiniz ben konistum bu defa.Ilk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha öncebaşka bizden ne saklıyorsunuz?
K.valide biraz önce yeniden aradı.
Yavrum sanki amek su içine sinmedi istersen emek naz olsun.
Hey Allahım. İmdaaattt demek istiyorum.
Mecbur kabullenecek bilirler benim taviz vermeyeceğimi.emek i kabullenmisler aslinda iyi birsey. Benim.kv bu konuda en iyisi hic karismiyor. Allahtan.
ikra diye yazmisti ikinci isim var miydi yaninda hatirlamiyorum
kokutmasaniza litchi cimiiiiiIlk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha öncebaşka bizden ne saklıyorsunuz?
Evet emek gül süpermiş.Ahahaha cok guldum ya emek su favor ama emek gulu de bi dusun :)
Evet yani o konuda haklısın bu saatten sonra rahim açılsada Allahın izniyle bişey olmayacaktır ama ne biliyim işte sıkı dıkıya uyardılar bende söliyim dedim sonuçta kim ne derse insnmak durumundayız tecrübesizliksenin ikinci hamilelik di mi. Ikincilerde perine masaji pk ise yaramiyormus ama yurtdisinda yasayan biri yazmisti burda perine masaji yp dmis dr. Bizimkiler bilmiyor bence
Oynasak da birsey olmaz artik yaa. Krem surcez yani en fazla ne kadar mincirabiliriz
bebegin midesi cok kucuk oluyor ztn ilk gunler miktari takma kafana. Cenesi guclensin emmeyi ogrensin sutun de articak ins.
Yok emek gül olsun.... bu kadar karizma bir ismin yanina baska isim nasil dusunuyor yawwK.valide biraz önce yeniden aradı.
Yavrum sanki amek su içine sinmedi istersen emek naz olsun.
Hey Allahım. İmdaaattt demek istiyorum.
Herkeste yapılmazki. Sadece doğum zorlıycaksa kadını, ebeler acele edip tam açılmayı beklemezse, bebek iriyse falan kesi yapılır.hepiniz bi doğurun da ben size ilk kızımın doğumunu bi anlatayım:)) ama onu gördüm ne ağrım ne sızım kaldı. Kesinlikle normal doğum süper. Ama annede çok zorlanmayacaksaIlk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha öncebaşka bizden ne saklıyorsunuz?
Öyleymiş. Bende eskiler evde sürekli doğum yapıyor kesi mesi yok diyordum ama maalesef onlarda da yırtılma oluyormuş.Ilk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha öncebaşka bizden ne saklıyorsunuz?
33+0 da 2800 du ama muz yemıyordum o zaman..
Ilk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha öncebaşka bizden ne saklıyorsunuz?
Herkese atmıyorlar canım bana atmadılar ki oğlum 4.200 doğdu kendi kendine yırtıldı o da iki dikilme hallettilerIlk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha öncebaşka bizden ne saklıyorsunuz?
Haha ama okuldakiler kovcak beni az kaldi. Kan ilaci kullanamiyorum rengim soldu morarmissin dediler bugun.
Sorsaydiniz soylerdikIlk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha öncebaşka bizden ne saklıyorsunuz?
10 cm açilma olunca dogum basliyor benim bildigimGerçekten ilk doğumda kesin kesiyorlar mı ?yeterli açılma kaç cm Olmalı ?
biri diyor kizin anne git evde dinlen diyor sana. Heh dedim izne ayrilsam dr gunluk yuru diyecek. Hem yuriyorum hem izin aktariyorum. Biri cok biyudun diyor. Biri gobegin erkek gibi duruyor diyor. Yorum malzemesi oldum ama az kaldi haftaya son. Basta hem.iyi denk gelmis izin aktarma acisindan diyorlardi simdi de git calisma diyorlar. Agzi olan konusuyor.heheh morarmakmi : )
makyaj yaptim desydin : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?