2015 Şubat Anneleri

Su,naz,ayşe
Büyük büyük nine sülbiye
Babaanne necmiye
Anneanne Lütfiye
Bunlar seçeneklerim

Ayy esobacım ne varmış ayşe isminde yav ikide bir yazıyorsun benim ilk ismim Ayşe ne varmış ne güzel işte diğer ismimde Nur bitişik değilller babam ayrı iki isim olarak yazdırmış. Çokta seviyorum adımı

ust bacak kemigini olcuyor. Sonra 7 ile carpiyor. Birkac cm yanilma ile dogru cikiyor genelde

ben hiç bilmiyordum hangi ölçüm ne anlama geliyor diye

inşallah canım sorunsuz atlatalım şu doğumları
gün yaklaştıkça korkularım artmıyor değil
ama ne bileyim yinede biran önce olsun bitsin istiyorum

Olculemiyor. Tahmin ediyorlar haftasina gore.

usg kağıdında yazıyor ama

Mecbur görüşeceğin zaman gitmeden kendini hazırla hiçbir sözü takmıycam de hatta karşında konuşurlarsa içinden şarkı söyle dinleme hiç.

öyle yapayım evet şarkı söylemek mantıklı yoksa yine dilim durmaz laf söylerim yine atarlı gebe olurum

Aynen en katkisizi oymus bi doktor yakinimiz da demisti ben de herseyini unibaby aldim ozellikle yenidogan kopuk sampuani cok iyi

bende aldım bakalım mendillerinde falan kampanyalar oluyor e bebekte ama stok yapmadım henüz

kv tarafından çok şanslıyım maşallah etlime sütlüme karışmaz hiçbiri
zaten en başta eşim izin vermez buna
ama kendi ailem maşallah çaya attığım şekere bile karışırlar

valla yutkunmak çok zor oluyor su bile içemiyorum doyasıya

Krizantemcik bebişi 2700 gram Doğdu yine de kesi yapmışlar ya

Öyleymiş. Bende eskiler evde sürekli doğum yapıyor kesi mesi yok diyordum ama maalesef onlarda da yırtılma oluyormuş.
Bende ondan diyorum.dikişim olacaksa görünür yerde olsun.

Bebişin dönmemesi de bir hayra alamet olabilir yani.

Allah kavustursun

Gercekten oyleymis canim. Ve tum bunlar bi anda 30.haftada basladi o zamana kadar superdim valla. Hani ucuncu uc aylik donem diyolar ya o cidden zor. Ikinci uc aylik donem de cidden altin gibiymis valla. Neyse ki az kaldi allah yardimcimiz olsun.

Herkese atmıyorlar canım bana atmadılar ki oğlum 4.200 doğdu kendi kendine yırtıldı o da iki dikilme hallettiler

Canım benim sen amerikadasın Türkiye'de kesiyolarmış işte. Bir de krizantemciğğin Dr u da iyi bir Dr yani ünlü biri. O bile kestiyse uff ne yapıcaz biz.

Hepimiz bincez bir uçağa yanına gelcez ona göre. Çok güzel anlatıyorsun oraları biz Burda kabus yaşıyoruz.

Eşinin uzakta olması psikolojik güç verebilir. Bebişin daha iyi gelişir zamanını bekler. O yanında olsaydı her an doğurmayı düşünebilirdin.

Hatırlamıyorum desem ya söylemişti ama inanki hatırlamıyorum ama mesela şöyle birşey diyim normal kafa çapı 35 cm diyelim benim oğlan son kontrolümüzde yani martın 26-27si gibi diyelim 37 cmydi normal doğum için 10 gün daha beklersek daha da büyüyebilir ve açılma olmadığı için zaten zorunlu sezeryan yaparım dedi eh bide sıpa dönmeyince mecburen 28 inde almıştı normal doğum tarihim ama 1 nisandı. Son kontrolde bile normal persentilin üzerinde çıkınca ve dediğim gibi dönmeyince ayrıca bu son haftalarda yapılan tuşe kontrolünde (ki ay aman birdaha olmasın) bende hiiiiiiç bir açılmayı bırak yumuşama bile olmayınca mecbur kalınmıştı. Şimdi de bu oğluş döndü ve kasılmalarım var hatta saat 8buçuktan sonra ara ara 4 defa böyle alt tarafa bişiler saplandı gibi oldu az biraz akıntıyla sanırım bu kasılmalarında farkında ki 38i doldurunca alalım riske atmayalım dedi benim ilk paşamdaki hikayem böyleydi umarım yardımcı olmuşumdur.

Bende senin ebenden istiyoruuum.

cimcimesultan canım bademcikte beter anlıyorum seni boğazına ılıktn sıcağa yakın bişiler iç yumuşat ama baktın geçmiyorrsa dr.a git iltihap vucutta oluncada bebişe zararlı oluyor bnm boynum boğazlarım acayıp şişmişti dışarıya doğru snrada içeriyi boğazımı kapatmıştı ilaç içmiyim gitmemiştim son ilerleyince kapatınca gitmiştim ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…