Öğretmenlerden sadece sen 37. Haftaya dayandın heralde.
Maşallah
Su,naz,ayşe
Büyük büyük nine sülbiye
Babaanne necmiye
Anneanne Lütfiye
Bunlar seçeneklerim
ust bacak kemigini olcuyor. Sonra 7 ile carpiyor. Birkac cm yanilma ile dogru cikiyor genelde
O haberi ben de izledim ve izlerken ağladım. Ama eksiklik var haberde yani Nasil o hale gelmiş epudrale bi tepki mi vermiş vücudu iğneyi mi yanlış yere batirmislar ne olmuş acaba?gerçekten olumsuz seylerden uzak durmak lazim.Rabbim yardım etsin inşallah dua etmekten başka elimizde tutanagimiz yok.tabii keyfini çıkaralım bazilarinizin ilk ve son hamileliği olacak belki de belki de bazilariniz da ikinci kere tecrübe etmek isteyeceksiniz..ne bileyim Allah Gönlünüze gore versin kızlar inşallah ben hepinizi çok sevdim güzel bi hayatınız olsun inş.
Olculemiyor. Tahmin ediyorlar haftasina gore.
Mecbur görüşeceğin zaman gitmeden kendini hazırla hiçbir sözü takmıycam de hatta karşında konuşurlarsa içinden şarkı söyle dinleme hiç.
Aynen en katkisizi oymus bi doktor yakinimiz da demisti ben de herseyini unibaby aldim ozellikle yenidogan kopuk sampuani cok iyi
Sanslisin eşinin ailesinin karismadigina.ya durum tam tersi olsaydi.ailene en azından laf soyleyebiliyorsun.sen kendi bildigin yoldan devam et esin de kabul ettiyse.eşimin babası kızımın ismine başka bi isim söyledi ben o zaman bunu derim dedi.ilk baslarda tatsızlık çok çıkmıştı ama simdi kızıma ismiyle sesleniyorlar.arada bir tutmuyor değil damarları ama.aliscaklar başka çareleri yok yani.hicbi şeye karismayip sadece torun sevme isine odaklansalar büyüklerimiz daha güzel olacak aslında.yaşlanınca ben de boyle mi olurum ki.amannn Allah korusun
Boyu 46 cme ykinmis annesi evet c.tesiye az kalmis bakalım ne kadar büyümüş bebisin
Canım hamileliğimin ortasında da ömrümde bademcik şişmesi yaşamyn ben bdemcik şişmişti onda artık dr.a gittim antibiyotik vermişt içtim 7gün geçti şükür. Bu durumda gitsem mi yine kbb bilemedim.pzrtesine kadar bekliyim k.doğumcuya gidince danışayım geçmzsede giderim artık ozmn. Son zmnlarda da hastalık hiç çekilmiyor inanki aman dikkat hasta olmyn kızlar.
.
Herkeste yapılmazki. Sadece doğum zorlıycaksa kadını, ebeler acele edip tam açılmayı beklemezse, bebek iriyse falan kesi yapılır.hepiniz bi doğurun da ben size ilk kızımın doğumunu bi anlatayım:)) ama onu gördüm ne ağrım ne sızım kaldı. Kesinlikle normal doğum süper. Ama annede çok zorlanmayacaksa
Öyleymiş. Bende eskiler evde sürekli doğum yapıyor kesi mesi yok diyordum ama maalesef onlarda da yırtılma oluyormuş.
Bende ondan diyorum.dikişim olacaksa görünür yerde olsun.
Allah kavustursunEsimi gönderdim buruldu icimana ocagi da olsa olmuyor insallah tekrar gelesiye kuzum bekler babasıni destegini varligini cok istiyorum dogumda rabbim yalniz koymasin. Insamin kendi duzeni gibisi yok. Bizimkilerin entresan takintilari var hayata bakisimiz o kadar farkli ki kendimi diken ustunde hissetmye basladim bile. bazi seylere disimi sıkmaya erken basladim sabirda zorlncak donem de degil arkadas
Ben iki üç haftadır pijamaya. Sokamıyorum.ayağımı dizden kırıp kaldıramıyorum.
Eşim varsa o giydiriyor yoksa akrobatik bir sürü hareket yapmak zorunda kalıyorum.
Korkma ama her geçen gün daha zor sankim.
Herkese atmıyorlar canım bana atmadılar ki oğlum 4.200 doğdu kendi kendine yırtıldı o da iki dikilme hallettiler
10 cm açilma olunca dogum basliyor benim bildigim
ama benim oglumda ebe baslatmadi dogumu hemen
bebek tam asagida deil biraz bekleyelim kolay olsun dogumun dedi
1 saat bekledik, 4 kg çocuk pirt diye çikdi kesi olmadan
yani sizde doguma yardimci olan kiside bitiyor i$ birazda
Biri daha vardı sanki ama pek yazmıyor.
Evet yaa bende tirstim simdi, ben kesisiz dikissiz bir dogum hayal ediyordum
Esimi gönderdim buruldu icimana ocagi da olsa olmuyor insallah tekrar gelesiye kuzum bekler babasıni destegini varligini cok istiyorum dogumda rabbim yalniz koymasin. Insamin kendi duzeni gibisi yok. Bizimkilerin entresan takintilari var hayata bakisimiz o kadar farkli ki kendimi diken ustunde hissetmye basladim bile. bazi seylere disimi sıkmaya erken basladim sabirda zorlncak donem de degil arkadas
Sanirim bende esoba gibi dikis olacaksa gorunen yerde olsun diye dusunecegim hem ilerde oraya baskida olmayacak ya sonradan da acirsa pifff yaaaAynen yaa. Hatta sezeryandan korkuyordum kesi olucak diye.
iki dogum yaptin 4 er kilo ve kesisiz normal.dogurdun. Sanci da yasamadin. Epidural oldun bir de. O konuda da iyilerdir zaten.geliyorum bekle benii : ))
Kasabın önüne yatacak koyun gbi hissettim kendimi bi anIlk doğumda kesi mutlaka yapılır demediydiniz daha öncebaşka bizden ne saklıyorsunuz?
Hatırlamıyorum desemCanım ben dut pekmezi yiyorum annem vermişti köyden geldi ama keçiboynuzu daha etkili oluyormuş kan da ve bebişin kilosunda.
Canım sizin bebişin kafası büyükmüş ne kadrdı haç haftada doğdu.?
Bnm içinde dr.um kafası biraz büyük dedi 40. haftasını beklerse iyice büyür ve normal doğum olmayabilir dedi.
Doğum başlyana kadar belicekmişiz bnm çatı kontrolum vs yapıcakmış bebeğin kilosu yapısına göre normalı zorlarız ama olmazsa sezo olabilirsin dedi. Sizinde öyle bir durum olunca detaylarınzı merak ettim bilgi verebilirmisinz
Bende senin ebenden istiyoruuum.10 cm açilma olunca dogum basliyor benim bildigim
ama benim oglumda ebe baslatmadi dogumu hemen
bebek tam asagida deil biraz bekleyelim kolay olsun dogumun dedi
1 saat bekledik, 4 kg çocuk pirt diye çikdi kesi olmadan
yani sizde doguma yardimci olan kiside bitiyor i$ birazda
iki dogum yaptin 4 er kilo ve kesisiz normal.dogurdun. Sanci da yasamadin. Epidural oldun bir de. O konuda da iyilerdir zaten.geliyorum bekle benii : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?