2015 Şubat Anneleri

E="krizantemcik, post: 38875179, member: 380312"]Kız Daha ne detay vereyim video çekip gondermedigim kaldı :) merak ettiğin ne varsa sor basima geldiyse cvplarim :)[/QUOTE]

Doğumu falan bosver keserken dikerken aciyormu? İşte herkesin en çok kafaya taktiği soru :))

Valla çay ,pasta ,börek ,muhteşem yüzyıl ohhh bee.Ben de istiyorum bundan Ne güzel anlatmışsın kuzu ya

Ah canım denilmiyor ki. Kırmak istemiyor insan ama o arada kendi kırılıyor. Bizim de arası yakın oldu sizin ne kadar var? Kulak asmamak lazim ama bir değil iki değil artik insanların densizliklerine katlanamiyorum.terslesen bu sefer diyecek ben art niyetle mi söyledim.neyse Allaha havale ediyorum.

Öyle tabii ya inşallah çabucak iyileşir.

Şu an mutluyum bir yandan topiğe bakınıyorum bir yandan fox da bir erkek bir kadın var ona bakınıyorum,2 bardak sütümü de içtim.

l : 38875242 .!.:
Valla çay ,pasta ,börek ,muhteşem yüzyıl ohhh bee.Ben de istiyorum bundan Ne güzel anlatmışsın kuzu ya

Yavru doğurmak ta bisey yok ..sanci isi zorluyor sadece.. Ne kesik ne dikis anlamiyirsun.. Dusun ebe konusuyor benle ya diyorum sen ne cok konusuyon az susta uyuyum ben. Cataldami uyucan diyo .. :) yavv elleme allah askina da uyuyum sen dikisini yap isine bak diyorum.. Oyle anlamiyorsun yani ama millet sanciyi bebegi dogumu birakiyor yok keserken aciyomu diye dusunuyo :)

Böyle pozitif yazıları görünce bana da güç geliyor zaten.Sancıyı da artık çekeceğiz napalım, Allah güç kuvvet verdikten sonra hallolur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…