Ahh canım aşkolsun kötü demedim bende severim çok sevimli ama ben koymak istemiyorum kadın ısrar ediyor.Ayy esobacım ne varmış ayşe isminde yav ikide bir yazıyorsun benim ilk ismim Ayşe ne varmış ne güzel işte diğer ismimde Nur bitişik değilller babam ayrı iki isim olarak yazdırmış. Çokta seviyorum adımı
Ikinirken yirtiliyor ya duzensiz olmasin dikmesi toparlamasi iyilesmeai zor oluyormus diyeymis canimKeserken acıyor mu diye düşünmüyoruz kesi yapmadan niye olmuyor illa kesiyorlar diyoruz.
Evet onu biliyorum da hani zaten sanci gelince ikin diyor ya doktor o an o sancinin acisiyla ikinacak gucu nasil buluyo insan diye merak etmistim benIkınmAyı Dr söyleyecek. Sen ıkınma gelse bile ıkınmayacaksın. Dr ne zaman ıkın derse o zaman.
Yormuşsun kendini , banyoyu temizlerken falan çok deterjan solumuyorsundur inşallah.Neyse ki ağrın yokmuş şükür.Valla canım benim kramp gibi arada yokluyor, eğer o an iş yapıyorsam bırakıp uzanıyorum, geçiyor.İnşallah hiçbirimizin dayanılmayacak ağrısı olmasın da kolayca atlatalım artık sonlara geliyoruz.
İşte bir şey diyemiyorum. Tabi normal doğumda yok için temizleniyor diyorlar,yok bebekle bağın kuvvetli diyorlar şu bu.Bebişin dönmemesi de bir hayra alamet olabilir yani.
Ikinirken yirtiliyor ya duzensiz olmasin dikmesi toparlamasi iyilesmeai zor oluyormus diyeymis canim
İşte bir şey diyemiyorum. Tabi normal doğumda yok için temizleniyor diyorlar,yok bebekle bağın kuvvetli diyorlar şu bu.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Sezeryan daha gec iyilesiyor. Onerilen bir yol degil. Zaten komplikasyon olmadan buralarda yapilan bir uygulama degil. Kimi insanlar var esnek dogumu yirtik ve kesi olmadan yapiyorlar. Insallah onlardan biri oluruz. Perine masaji ise yarar umuyormSezeryan kötü mü ki? Onun iyileşmesi kesi büyük olduğu için zor sanıyordum.
Evek az kaldııııValla canın ebeveyn banyosunu temizledim açtım yatak odasının kapısını penceresinin havalandırdım iyice koku gitsin diye.agrim yoktu ama kasilmalarim oldu yine ara ara,dediğin gibi son zamanlardayiz normal bi yandan da. Bu arada senin takvimin de az kalmış hani
İremde yine bi tane var,bi taneyken isler daha kolay bi de benim bu ikincisi daha kucuk , 20 aylık teyzesisıkıysa 2 dk otur.mümkün değil sen benden Daha iyi olursun canım daha yolun basındasın ne guzel..
Bos durmak yaramıyor insana bugün de eşim bana kizdi neden temizledin banyoyu diye.yani bir de ben öyle bi temizlerim ki balkon yıkar gibi boyle yağmur cizmelerim var sırf temizlik için giyiyorum,onları da geçirdim mi ayağıma açarım kaynar suyu buharlar içinde dökerim domestosu bastan sona haslarim banyoyu
Ellerine sağlık senin de ama iyi olmadı mi koktuklari sildigin,bi daha nerden zaman bulacaksın bebektenkendini yormadan yap tabii ki,Anne de olunca dediğin gibi mecburen duramicaksin.nerde hareket orda bereket
Temizlik konusunda :)))Hangi konuda fıstık?
Ameliyattan sonra iyileşme Sürecin hızlı oldu mu? Oturup kalkılmıyor mu bir süre?
Vallahi benim kocişte 3 bebe istiyor benden şu oğluş die tutturmuş bi tanede kız olsun 2. olsun dedim dur bunu doğurmadım daha. Alyans yüzükle bişi yapmışlardı elime oğluş - kız - oğluş 3 çocuğum olucakmış eşimde kafayı taktı buna
Bnde 24 yaşında ilk anne oluyorum 28. de 2. düşünürüm dedim eşime herhalde 32 yaşında fln 3. nasip olursa senin şuanki halinle aynı durumda olurumsenin küçüğü minikmiş biraz tabi tam onun ayaklnma keşif yapma vakti ay olsun yaa onlar yuvanın neşesi besi bereketi herşeyi kalabalık aile olmayı seviyorum ben emek olmadan yemek olmuyor zorluk olmdn güzelliklerin kıymetini bilemeyiz ki boş boş oturunca sıkılıyorum bnde. Eşim bugün geldi diyor nie yaptın bnsiz bişiler dedim günboyu evde boş oturmktn bunalıyorum canım sıkılıyor böyle yavaştn koca göbüşlede olsa bişiler yapmk bni oyalıyor hemde azda olsa işte bir işe yaramk işi yapmk iyi geliyor insana
Eğer normal dogum için soruyorsan ilk zamanlar tam düz oturamiyorsun yana doğru oturunca sorun çıkmıyor temizliğe dikkat ediyorsun her büyük abdestten sonra tentürdiyot la temizliyorsun bana kalırsa çok da ciddi birşey değildi demek kişiden kişiye değişiyor sorun çıkmadı bende.oğlumda kesmislerdi ama kızımda kendisi yirtilmisti.
Canım peki çalışmayı düşünmüyor musun? Okumuşsun mesleğin var. Belki evden de çalışabilirsin.
Canım kendimi gördüm sende:) 24 yaşında ilk anne oldum. Şuan 28 deyim 2. Hamileliğim. Eğer 3. yü düşünürsem 31-32 gibi inşaAllah.Vallahi benim kocişte 3 bebe istiyor benden şu oğluş die tutturmuş bi tanede kız olsun 2. olsun dedim dur bunu doğurmadım daha. Alyans yüzükle bişi yapmışlardı elime oğluş - kız - oğluş 3 çocuğum olucakmış eşimde kafayı taktı buna
Bnde 24 yaşında ilk anne oluyorum 28. de 2. düşünürüm dedim eşime herhalde 32 yaşında fln 3. nasip olursa senin şuanki halinle aynı durumda olurumsenin küçüğü minikmiş biraz tabi tam onun ayaklnma keşif yapma vakti ay olsun yaa onlar yuvanın neşesi besi bereketi herşeyi kalabalık aile olmayı seviyorum ben emek olmadan yemek olmuyor zorluk olmdn güzelliklerin kıymetini bilemeyiz ki boş boş oturunca sıkılıyorum bnde. Eşim bugün geldi diyor nie yaptın bnsiz bişiler dedim günboyu evde boş oturmktn bunalıyorum canım sıkılıyor böyle yavaştn koca göbüşlede olsa bişiler yapmk bni oyalıyor hemde azda olsa işte bir işe yaramk işi yapmk iyi geliyor insana
Vallahi benim kocişte 3 bebe istiyor benden şu oğluş die tutturmuş bi tanede kız olsun 2. olsun dedim dur bunu doğurmadım daha. Alyans yüzükle bişi yapmışlardı elime oğluş - kız - oğluş 3 çocuğum olucakmış eşimde kafayı taktı buna
Temizlik konusunda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?