2015 Şubat Anneleri

Haftaya falan alacak o zaman. Aşağıda mı neden hemen doğum oluyormuş.
Sende benden daha çok operasyonlusun Allah yarımcın olsun

Dr bizim bebişi babaya benzetiyor ben de geçen gittiğimizde iyice bakmaya çalıştım çenesi bana benziyor dedim ne yapayım biryeri de bana benzesin di mi
Ben görüntüden bir şey anlamıyorum.
Zaten doktorlar babayı göremedi bizim baba saklıyor kendini.
Bizim k.valide kendine benzetecek orası kesin..

yaw erken yattım gayet güzel uyudum , hala gözlerim açılmıyor
kaç saat uyumam lazım acaba , kendime sinir oldum

Keserken acıyor mu diye düşünmüyoruz kesi yapmadan niye olmuyor illa kesiyorlar diyoruz.
kesmeden olurmu mutlaka olur ama TR de kesmek kesmemekten daha evla gözüyle bakılıyor..kımınde haklılık payıda var..benım görümcem normaldogum yaptı 3750 gr dogdu bebegı..tam 1 ay dıkıslerı yuzunden ezıyet cektı..ebelerın demesıne gore fecı derecede yırtılmış (kesı yapıldığı halde(ılk doğumuydu))bırde kesı yapılmadığını dusun ?!bende 1 cmlık kesı yapıldı ebe derın cok esnek hıc yırtığın olmadı maasallah dıye dıye dıkısı attı..herkes bır olmuyor..bunuda en bastan kestirmek ımkansız gıbı..
evet herkes sancı zor diyor, bi de bebeğin tam kafası çıkarken bi zorluk oluyomuş , hele onuda bi aydınlat bacım : )) kafası çıkarkenki acı sancınınkinden çok mu ?
valla bacım benım sancım coktu bebegın kafasımı cıktı kendımı cıktı hıc anlamadım..bebek cıkmıs hala sancım vardı ben hala bağırıyordum ebe esı ıcerde o sancı yapıyor dedı,cıdden 5 dk kadar sonra esı cıktı ve ben çatalda uyuyup kaldım

yaw erken yattım gayet güzel uyudum , hala gözlerim açılmıyor
kaç saat uyumam lazım acaba , kendime sinir oldum
Bende güzel uyudum ama şimdi işe gidicem gözlerim açılmıyor.
Uyku değilde böyle yataktan çıkmasam süper olur.

Maşallah size :) tüm bu gzl planlarınız gerçek olur inşallah ki insan azmettikten sonra neden olmasın değil mi

Amin canım insanın ileri dönk hedefleri olmalı yada hayalleri dimi ama =)

ow oda zormuş canım Allah yardmcnz olsun szn avantaj ikinzde çalışıosnz bizm tek babamız çalışıo suan.
Allah büyüktr kmseyi namerde muhtaç etmesn helal kazanç versn.

yok sorgulamak tedirgin etmiyor beni. Avrupada boyleymis diye konusuyorum dr.la. Sureci degistirebiliyorsun bilgili olunca. Siz iyi bilirsiniz ama benim tercihim bu diyorum dr.a dikkat ediyorlar boyle konusunca
Ama işte topikte voltran oluşturup pankiliyoruz topluca sen 1 tecrübelisn bizden raht olabiliyrsun canım. Yoksa dr. tabiki kuzu gbi gitmemeliyz bişileri bilip yönlendrmeliyz. Mesela ben bnmki sezo derse dicem dedm öle gün vermesni istemiyorum doğumu bebiş başltsn öle yapsın sezo bile olacaksa ama bnm dr. bnden önce dedi bunu sevndm bnce böle düşünmesne.
Birde yazmışsn ya sezoda normalde bazen kişiye göre değişio kmi normalde ayaklanamıyor kmi sezo hop die iyileşiyor aynen katılıyorum buna bünye meselesi hepsi. RAbbime dua ediyorumm ben normal süreç neyse onu istiyorum ama yinede en güzeli hngisiyse hayırlısı onu nasip et yeter ki iyileşmem çbk olsun bebişime bakabileym ve sütm çbk gelsn de emzireym doya doya inş =)

ultrasonda gördüğüm kadarıyla sanki de babasına benziyor benim kız , kızlarında babaya benzeyenini sevmezdim aynı yüzün bıyıksızı gibi : ))

Bnde biraz kndi bebişliğime bnzetiyorum birazda erkek kardeşime. Aslında yapısal olarak eşimlede benzerz biz birbrimize gören akrabamısnz fln demişti ana ayrımlarımız o biraz daha esmer benden kaşlar kara birde burun yapımız farklı onun tombik uçlu bir burnu var bnm kalkık minik burnum var eşime göre beyaz tenliym kaşlar flnda öle sık kara değil bnm.

Alın size nikahtn bir foto bakın bakım benziyormuyuz birbirimize kocişle

Eklentiler

• DSC_7705.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 135
Gunaydin arkadaşlar.bu gece hic bakamadim.aklım kaldı ama gözünü acamadim uykudan.erkenden yattım.gece 4 e kadar deliksiz uyumusum.ne oğlum ne kızım ne bebis ne WC hiçbirinden tık çıkmadı.çok ender yaşadığım harika bir geceydi.bi daha ne zaman bulurum bilmem

Uyuyamıyorum yeterrrrrrrr diye bağırmak istiyorum kaburga kemiklerimi hissetmiyorum nolur bişey olsun düzelsin gerçekten ben doğurmak istiyorum artık komik geliyo herkese ama acı çekiyorum ben Ya bi saat uyuyamadım resmen sola dönüyom olmuyo sağa dönüyom olmuyo düz yatıyom nefes alamıyom oturarak uyumaya çalışıyom Kafayı yedim ağlamak istiyorum artık

@krizantemcik bebek kime benziyor.
Bende çok merak ediyorum.kime benzeyecek.
Kimi bebekler tıpatıp ya anneye ya babaya benziyor. Bazısı da ikisinede.
Ben de abisine mi ablasına mi benzicek diye merak ediyorum.bizimkiler ortaya karisik. İkimize de tam benzemiyor.biri esmer biri sarisin kardeş olduklari da anlaşılmıyor.ama dendiği gibi benim 1no da baba tarafını andiriyor

canım bebişmi baskı yspıyor kemiklerne yoksa öle kndiliğinden de mi ağrıyor kemklern.
Bnm oğlan mesela dün gece kaburgalarıma dayandı ittirdi resmen canım yandı dedm kırıp çıkacak herhlde sıpam kndini aşağı kasıklardan dayayıp sağ kaburgalarımada ayakları dayayıp ittirdi esnetti dedm içerde jimnastk var
birde soluma yattığım hep gece ara ara sol kaburgam ağrıo die uyanıyorum senn ki nie bu kaar çok acaba Allah sabır daynma gcü versn inş az kaldı canım sağlıka doğsnlar unutcaz bunları

Illa benzetcez kendimize biz eşimle KARDEŞ olsak bu kadar benzemezdik bi tek burnumuz ve dudaklarımız benzemez o benim burnumu sevmez ben onun dudaklarını ama ultrasonda çocuğun burnu ben dudakları babası e zaten yanaklarımız göz yapımız çok benziyo çocuk aynı junıor biz doktor bile fark etmiş akrabalık varmı dedi
Dr bizim bebişi babaya benzetiyor ben de geçen gittiğimizde iyice bakmaya çalıştım çenesi bana benziyor dedim ne yapayım biryeri de bana benzesin di mi

bu gece doğuran yok şekerim
Evet yokmus okudum bitirdim. Kahvaltimi yaptim geldim

ben olsam benimki farkli olcak diye motive olurdum. Dogurmak icin verilmis bir organi sirf korkum yuzunden kullanmaktan kacmazdim. Yanlis anlama beni ama hep korkmak normal gibi yansitiliyor toplumda seninle ayni ortamda olsak sen bana iyi cesaret etmissin derdin herkes seni desteklerdi. Ozaman ayagimizi kullanmaya da korkalim yurumeyelim. Tmm korkabilir insanlar herkesin tercihi ben yorum yapmam ama niye herkes bana arip birsey yapmisim gibi konusuyor, benimki isin nornaliyken. Dolmusum bak

Normal doğuma özeniyorum ama bebiş doğum pozisyonunu almazsa sezeryan diyor Dr yaw.
doner ins kuzum ya. Donmezse de son ana beklersin daha da donmezse nasip napalim

Benim gordugum ilk bebekler nedense hep babaya benziyor :)
bence de ilk cocuklar baba oluyor tipki

bzde benziyoruz eşimle o yzden ikimzn ortak imalatı gbi olma ihtimalı yüksek eşimde kndi burnunu sevmediği için hep bnm bunum gbi olmasını istiyor bakalım oğluşum nasıl olacak. Son usgde 4 boyutta eşim bana ve kardeşime bnzetmiş ben doğmadan benzetemiyorum kmseye

Yok ben ilkte de boyleydim. Yine topiktekiler topluca korkuyordu. Tecrubesizdim ama iyi olacgina inandim. Sadece pozitif seyleri okudum. Burda yazilan olumsuz seylere benim basima glmez dedim gectim. Korktugumuzu yasariz cogu zaman. O yuzden herkes iyi dusunsun iyi olsun sonumuz.
Esinle cok tatlisiniz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…