baba kendini sakliyor mu ahahaha cok guldum
benim de kanmiyor uyku. Cok uyaniyorum her saat basi rahat edip dalamiyorum uykuya. Uyku bolununce de yetmiyor sanirim
o kaburga agrisi fena ya. Sol kaburgamda aci var. Bebek ordan cekildi ama aciyor hala nasil zorladiysa. Neyse az kaldi hamilelik de bitiyor
gunaydinlarr
ben dun 9 da yattim sabah 7h30 da kalkdim, ama hastayimm bogazim agriyor sesim çikmiyor : ((
simdide utu yapicam baya birikmisti : (
Iste burda kilit nokta 'sen olsan'.ama sen değilsin benim,benim vücudum benim kararım☺korku elbet herkeste vardir ben sanci cekmek istemedim ve cekmedim.ayrica dogurmak icin verilmis organ nedir arkadsim cocugu olmayanlar var o organi olupta.ya ne olur birazcik tercihlere makul yaklasalim srn normal dogurmussun saygiyla egiliyorun onunde,sendende saygı bekliyorumEvet yokmus okudum bitirdim. Kahvaltimi yaptim geldim
ben olsam benimki farkli olcak diye motive olurdum. Dogurmak icin verilmis bir organi sirf korkum yuzunden kullanmaktan kacmazdim. Yanlis anlama beni ama hep korkmak normal gibi yansitiliyor toplumda seninle ayni ortamda olsak sen bana iyi cesaret etmissin derdin herkes seni desteklerdi. Ozaman ayagimizi kullanmaya da korkalim yurumeyelim. Tmm korkabilir insanlar herkesin tercihi ben yorum yapmam ama niye herkes bana arip birsey yapmisim gibi konusuyor, benimki isin nornaliyken. Dolmusum bak
tipki
Kız halaya derler ama asli yok.benim ki anneannesi tıpkı.biz esimle esmeriz.kızım sarışın.
balım..ekmeklerı dılımle fırın tepsısıne dız,bır kaba yumurta kır maydanoz doğra peynır koy bırazda tereyag yada margarın erıt koy karıştır ekmeklere sur..ustune domates ve bıber dılımlerı ekleyip fırnla..ımmmmmmm
ben dun ne dedım sanadöviyimmı sımdı senı
Tşk ederim canım amin o senin tatlılığın =)Maşallah size çok tatlısınız
ben hiç benzetmedim yaw ikinizi birbirinize , en azından bu resimde : ))
Kızım kaburgam ağrıyo benlik bişey değil kiiçerdeki tepikliyor ayaklarını dayad
Iyi gene bak sen sola yatınca oda geçiyormuşüzmüyor seni ben sola yatıyom resmen kalk diyor bana yada göbeğimin altına yastık koymamı istiyor hanım o köşede memnun elleşme beni diyor :) eşim diyorki bu bana çekmiş keyifçi :) zaten doğurayım atcam babasının tepesine iki keyifçi dursun başbaşa Babası da yatarken dirseğini böğrüme dayardı Buda babasının kızı
görümcem ısrarla kendisine benzemesi için dua ediyor , bende hiç istemiyorum ama eşime benzerse otomatikman görümceye benzeyecek pofffff
Kızım kaburgam ağrıyo benlik bişey değil kiiçerdeki tepikliyor ayaklarını dayad
Iyi gene bak sen sola yatınca oda geçiyormuşüzmüyor seni ben sola yatıyom resmen kalk diyor bana yada göbeğimin altına yastık koymamı istiyor hanım o köşede memnun elleşme beni diyor :) eşim diyorki bu bana çekmiş keyifçi :) zaten doğurayım atcam babasının tepesine iki keyifçi dursun başbaşa Babası da yatarken dirseğini böğrüme dayardı Buda babasının kızı
Günaydın
Dün doktora gittim
38+0 , kilo demedi ama 3100-3200 doğar bu kız dedi , ve aynı babası dedi.
Ayrıca hiç bir doğum belirtisi yok , Asya'nın keyfi iyi içerde dedi.
Ama benim keyfim hiç yerinde değil.
Ateşim Var , boğazlarım inanılmaz şiş.
Ayrıca sizin yaşadığınız şikayetleri atlattım çok şükür , kaburgaya baskı , nefes alamama gibi şeyleri. Şimdi karnımın içinde sancılarım var. Gaz gibi. Ama değil , bazen de adet sancısı gibi belimde.
Uff hayırlısı ile artık bitsin şu günler
Sağlıkla kucağımıza bi alalım
Kız halaya derler ama asli yok.benim ki anneannesi tıpkı.biz esimle esmeriz.kızım sarışın.
sizde seçenek çokmuş.ama en azından nasıl bir bebek olacağı azda olsa belliBen de abisine mi ablasına mi benzicek diye merak ediyorum.bizimkiler ortaya karisik. İkimize de tam benzemiyor.biri esmer biri sarisin kardeş olduklari da anlaşılmıyor.ama dendiği gibi benim 1no da baba tarafını andiriyor
bende babama benziyorum. hele kılo aldıktan sonra bazen aynaya bakıyorum aynı babam oldum dıyorum.Ha ha bu ben genclik vesikalık fotolara Baksan babamın biyiksiziyim.o kadar kopyayim.
Umarım ASLI yoktur o sözün.
Haha aynı benimki ANCA böbürlensinTşk ederim canım amin o senin tatlılığın =)
Vallahi değişiyor olabilir bakış açısı milletinde benzetmesi ikimizde yuvarlk yüzlüyüz elmacık kemikler tombik ya oradan işte =)
Allahım senin kocada mı öle bnmkide yatarken dirsekleriyle böğrümü deler oğluda öle içerde geriniyor kndi kbl ediyor ama benimki diyor oğlum bnm gibi keyfine düşkün olacak die dedim iyi bnm işim var ikinzle ozmnBazen bnde diyorum bu geceliğine yada 1 günlüğüne senin karnına koysak oğlunu gör bak nasıl keyifçi die böbürlenme kalıyormu sende
Rahat bırakırsa uyusam bişeyler yiyiyorum şimdi belki yerde uyurÇok yordun kendini cam bile sildin ağrımasa şaşırırdım bebişine kabahat bulma ne yapsın küçücük yeri var sen dinlen uzan bol bol ki bebiş de rahatlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?