2015 Şubat Anneleri

Aynı şeyi doktorada sordum neden bu kadar canım yanıyo diye benim karnımın küçük Olduğunu Bebeğin kilosunun OLDUĞUNU bide solda hiç bi tarafının olmadığını sağa baskın olduğu için kaburgama ayaklarıyla baskı yaptığını söyledi şu an bile ittiriyor sağıma eğilemiyom bile göğsümün altı iptal göğsümü havaya kaldırıyor otururken dayanılmaz bi acı veriyor

Sağlıklı olsunlarda benzemesi fark etmez gördüm senin eşinle fotoğrafını benziyorsunuz

Evet genel hatlar itibariyle benziyorsunuz.mutluluğunu daim olsun.

Ben görüntüden bir şey anlamıyorum.
Zaten doktorlar babayı göremedi bizim baba saklıyor kendini.
Bizim k.valide kendine benzetecek orası kesin..
baba kendini sakliyor mu ahahaha cok guldum

yaw erken yattım gayet güzel uyudum , hala gözlerim açılmıyor
kaç saat uyumam lazım acaba , kendime sinir oldum
benim de kanmiyor uyku. Cok uyaniyorum her saat basi rahat edip dalamiyorum uykuya. Uyku bolununce de yetmiyor sanirim

o kaburga agrisi fena ya. Sol kaburgamda aci var. Bebek ordan cekildi ama aciyor hala nasil zorladiysa. Neyse az kaldi hamilelik de bitiyor

kahvaltıya ne yapıp yesem önern ne bacım aklıma bişi gelmiyor da
sayımız 20 olaraktn takibndeym peşinde
balım..ekmeklerı dılımle fırın tepsısıne dız,bır kaba yumurta kır maydanoz doğra peynır koy bırazda tereyag yada margarın erıt koy karıştır ekmeklere sur..ustune domates ve bıber dılımlerı ekleyip fırnla..ımmmmmmm
ben dun ne dedım sana döviyimmı sımdı senı

9 ay geçti şu son haftalar Geçmiyor :-(

Demek birazda yapı meselesi bnde bazen çok güç cesaret geliyor çatır çatır doğurcam diyorum bazende biraz korkuyorum yani acıkcası ama inşAllah iyiyi çağıralım iyi geçsin hepimizin doğumu =)
Bu arada tşk ederim o senin tatlılığn

Benimkide kafayı sol kasığa sokmuş sağ kaburgama doğru çapraz duruyor ne varsa sağımda oraya ittiriyor hep karnım sağa yamuk geziyorum çoğu zmn diyorum acep bnm içim sağa doğrumu daha geniş ki bu oğlan hep sağa dayanıyor resmen sağa dayanıp ittirmeden sağ yanım bel boşluğum şişiyor eşim gözlerini büyütüp izliyor karnımı bazen o ittirirken bnde senin gibi sola dayanarak oturuyorum çünkü sağa doğru havaya kaldırmam lazım batıyor tombik oğlum kemiklerime. Tek sola geçtiği zmn gece yattığımzda ben sola dönünce oda sola geçiyor bn shb uynında hoop sağa geçiyor günboyu orada akrobasi yapıyor bana

Ya bence şu doğum kesme biçme işlerini konuşmayalım. Kendimizi korkutuyoruz çünkü herkesin olayı farklı oluyor.
Doğum kursuna giden arkadaşlar anlatsın bir şeylerde rahatlayalım.
bazen bılmemek bılmekten hayırlıdır..bende cıdden son zamanlardakı grupça gırılen stresten bunaldım..morale motivasyona ıhtıyacımız var ..bu gergın konuları doguranakadar kapatalım mümkünse..

Oglum baskasinin cocugu gibi duruyor kucgimda. Beyaz tenli renkli gozlu. Ben bugday tenli kimine gore esmer : ))
Bakalim kizim bana mi benzeyecek kara boncuk mu olcak yoksa mavi boncuk mu. Merak ediyoruz tum tanidiklar olarak.

Maşallah size çok tatlısınız

Bende güzel uyudum ama şimdi işe gidicem gözlerim açılmıyor.
Uyku değilde böyle yataktan çıkmasam süper olur.

oohooo geldim çalışıyorum bile
yok beni yatmak kesmez bayaaa iyi bi uyku çekmek istiyorum , ihtiyacım olan şey buuuu

ben hiç benzetmedim yaw ikinizi birbirinize , en azından bu resimde : ))

Benim ki de hep sağa yaslanıyor.daha hic sola dayanması olmadı.kaburgalarıma değil de dışarı dogru gerip acitiyo benim ki

Bugun yürüyen ödemim a dostlar , sanki balon gibi biri şişirmiş beni sabah kalktığımda gece çıkardığım Yüzük adeta benim değil , bir komşunun ya daa bir hayalet Tarafından mi değiştirildi bilemedim . Neyse, bgn ayrı bi şişkoyum Hamdolsun sağlık olsun , iyi bilirdik

Oglum baskasinin cocugu gibi duruyor kucgimda. Beyaz tenli renkli gozlu. Ben bugday tenli kimine gore esmer : ))
Bakalim kizim bana mi benzeyecek kara boncuk mu olcak yoksa mavi boncuk mu. Merak ediyoruz tum tanidiklar olarak.

görümcem ısrarla kendisine benzemesi için dua ediyor , bende hiç istemiyorum ama eşime benzerse otomatikman görümceye benzeyecek pofffff

Kızım kaburgam ağrıyo benlik bişey değil ki içerdeki tepikliyor ayaklarını dayad
Iyi gene bak sen sola yatınca oda geçiyormuş üzmüyor seni ben sola yatıyom resmen kalk diyor bana yada göbeğimin altına yastık koymamı istiyor hanım o köşede memnun elleşme beni diyor :) eşim diyorki bu bana çekmiş keyifçi :) zaten doğurayım atcam babasının tepesine iki keyifçi dursun başbaşa Babası da yatarken dirseğini böğrüme dayardı Buda babasının kızı

günaydın kızlar hayırlı günler çok mu yorulmuşum ne
kafam kalkmıyor gözümü açamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…