- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Dudaklar burun cene aynı ben kas göz saç aynı babası tam bir karışım yapmisiz diyor eşim :) ben de doğmadan önce çok merak ediyordum kime benzicek nasıl bisi çıkacak diye ikimize birden benzemesi çok güzel ama yakrizantemcik bebek kime benziyor.
Bende çok merak ediyorum.kime benzeyecek.
Kimi bebekler tıpatıp ya anneye ya babaya benziyor. Bazısı da ikisinede.
Ay hic gülesim yoktu, insallah Ne diyelim Ama Benim kiz halaya degilde amca kizina benziyo andiriyo Ama severim kendisini sorun yokAma insan Cocugu dogmadan kisakniyo demi nasil bisey.
Dudaklar burun cene aynı ben kas göz saç aynı babası tam bir karışım yapmisiz diyor eşim :) ben de doğmadan önce çok merak ediyordum kime benzicek nasıl bisi çıkacak diye ikimize birden benzemesi çok güzel ama ya
Rahat bırakırsa uyusam bişeyler yiyiyorum şimdi belki yerde uyur
bende geldım ama yemınle perısanım.oohooo geldim çalışıyorum bile
yok beni yatmak kesmez bayaaa iyi bi uyku çekmek istiyorum , ihtiyacım olan şey buuuu
Aynen öle varlığını hissetmek muhteşem bi duyguCanımmmm çok tatlılar ama di mi :)
Allah yarabbi görümceye neden benzeyecekmiş.görümcem ısrarla kendisine benzemesi için dua ediyor , bende hiç istemiyorum ama eşime benzerse otomatikman görümceye benzeyecek pofffff
Kıskanma değil de burnunu merak ediyorum görümcemin. Hiç eski resmini görmedim estetikli olunca da farklı oluyor zaten.
Allah yarabbi görümceye neden benzeyecekmiş.
valla mı? ben cok severım uzköpü arkadaşım var Uzunköprülü. orda ıkı sene okudum ayrıca.Ben Varım BeyaaaEdirne-Uzunköprü
Tipi Benzesinde Huyu Benzemesin Döverim Yoksa Hergün Götünü IsırırımAllah yarabbi görümceye neden benzeyecekmiş.
Amin canım insallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı hayırlı güzel bi ömürleri olsun. . bgn 1 de çocuk doktoruyla kontrolümz var inşallah güzel seyler soyler çok heyecanlıyım doğursak da bitmiyor adrenalin aksine artıyor :)Allah saglikli hayirli uzun ömürler versin ins.
gözün aydın canım sancılarının olmamasına sevindim 40 ı görün olmazsa duruma bakarsınız artık
ay herkes hasta galiba bende yutkunamıyorum hala ve midem çok bulanıyor
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik gribe yakalandık hepimiz
Övmek İçin Demiyorum Ama Bizim Oranın İnsanı Çok Cana Yakın Çok İyidirvalla mı? ben cok severım uzköpü arkadaşım var Uzunköprülü. orda ıkı sene okudum ayrıca.
valla kaş goz babaya benzıyorsa o zaman babaya benziyordur. genelde gözler belırlıyor :)Dudaklar burun cene aynı ben kas göz saç aynı babası tam bir karışım yapmisiz diyor eşim :) ben de doğmadan önce çok merak ediyordum kime benzicek nasıl bisi çıkacak diye ikimize birden benzemesi çok güzel ama ya
Amin canım insallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı hayırlı güzel bi ömürleri olsun. . bgn 1 de çocuk doktoruyla kontrolümz var inşallah güzel seyler soyler çok heyecanlıyım doğursak da bitmiyor adrenalin aksine artıyor :)
Yaaa dudaklar da önemli ama :)valla kaş goz babaya benzıyorsa o zaman babaya benziyordur. genelde gözler belırlıyor :)
senınkı kalmış canım kalacağı kadar. şimdi 45.haftaya kadar kalsın diyen arkadaşlar kızar bana ama yanı 3 gun ıcınde dogabılır bence.Teşekkür ederim , içerde ne kadar kalsa iyidir diyorum ama bazende o kadar bitkin oluyorumki doğ artık biran önce diyorum.
Hiç sorma en son kaaaaaçççç hafta önce hasta oldum bide şimdi 10 gün kala. Ne kadar komik. Doktorun ilaç falan verdimi? Kendin mi atlatmaya çalışıyorsun.
O ne yaaa anne baba dururken o niye benzesin duasi ediyogörümcem ısrarla kendisine benzemesi için dua ediyor , bende hiç istemiyorum ama eşime benzerse otomatikman görümceye benzeyecek pofffff
Türkiyenin suç oranı en düşük şehri G.hane ama :)Övmek İçin Demiyorum Ama Bizim Oranın İnsanı Çok Cana Yakın Çok İyidirŞuç Oranının En Düşük Şehri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?