2015 Şubat Anneleri

krizantemcik bebek kime benziyor.
Bende çok merak ediyorum.kime benzeyecek.
Kimi bebekler tıpatıp ya anneye ya babaya benziyor. Bazısı da ikisinede.
Dudaklar burun cene aynı ben kas göz saç aynı babası tam bir karışım yapmisiz diyor eşim :) ben de doğmadan önce çok merak ediyordum kime benzicek nasıl bisi çıkacak diye ikimize birden benzemesi çok güzel ama ya

Ay hic gülesim yoktu, insallah Ne diyelim Ama Benim kiz halaya degilde amca kizina benziyo andiriyo Ama severim kendisini sorun yok Ama insan Cocugu dogmadan kisakniyo demi nasil bisey.

Kıskanma değil de burnunu merak ediyorum görümcemin. Hiç eski resmini görmedim estetikli olunca da farklı oluyor zaten.

oohooo geldim çalışıyorum bile
yok beni yatmak kesmez bayaaa iyi bi uyku çekmek istiyorum , ihtiyacım olan şey buuuu
bende geldım ama yemınle perısanım.
neden yok enerjımız. vucuttakı eksiklerden dolayı mı acaba. yoksa hormonlardan mı? ben ne kadar motive etsem de kendımı cuvut kabul etmıyor.
açılmıyor bu gözler. b12 falan halt etmıs. bir etkı goremedık.
verimli uyumayınca ınsan vücut ne yapsın ona.

Kıskanma değil de burnunu merak ediyorum görümcemin. Hiç eski resmini görmedim estetikli olunca da farklı oluyor zaten.

Anladim canim ben Cok kiskanirdim bilmem Bana benzesin isterdim o tarafa benzemesin gerci beni ozaman Cok üzmüslerdi ondan olabilir Ama simdi takmiyorum. Allah vergisi sonucta. Yani sen kisakanyosun demek istemedim. Benim türkcede eksik galiba biraz. Cümleleri güzel kuraniyorum gereksiz uzatiyorum galiba ;))))

Allah saglikli hayirli uzun ömürler versin ins.
Amin canım insallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı hayırlı güzel bi ömürleri olsun. . bgn 1 de çocuk doktoruyla kontrolümz var inşallah güzel seyler soyler çok heyecanlıyım doğursak da bitmiyor adrenalin aksine artıyor :)

Teşekkür ederim , içerde ne kadar kalsa iyidir diyorum ama bazende o kadar bitkin oluyorumki doğ artık biran önce diyorum.
Hiç sorma en son kaaaaaçççç hafta önce hasta oldum bide şimdi 10 gün kala. Ne kadar komik. Doktorun ilaç falan verdimi? Kendin mi atlatmaya çalışıyorsun.

valla kaş goz babaya benzıyorsa o zaman babaya benziyordur. genelde gözler belırlıyor :)

Insallah, artiyo dahada artacak Ama insan alisiyo. Busefer evde olmadiklari zaman insan bosluga düsüyo sanki. Allah eksikliklerini göstermesin.

senınkı kalmış canım kalacağı kadar. şimdi 45.haftaya kadar kalsın diyen arkadaşlar kızar bana ama yanı 3 gun ıcınde dogabılır bence.

Övmek İçin Demiyorum Ama Bizim Oranın İnsanı Çok Cana Yakın Çok İyidir Şuç Oranının En Düşük Şehri
Türkiyenin suç oranı en düşük şehri G.hane ama :)
bende gecen eşime dıyordum dıkkat edıyorumda haberlerde falan hiç Edirne de şu olay oldu falan dıye çıkmıyor.
ayrıca çok canayakınlar Uzunköprüdekilerde . ben yalnız kalmıştım bır sure kapını kılıtlemene gerek yok falan dedıler. bırde arabalanın anahtarlarını ustunden aldık dıye şaşırmışlardı kalsın bır şey olmaz dedıler.
bir gun hıc tanımadığım komşular geldiler gel hamur yapıyoruz dıye. anacım ındım aşağı bir leğen hamur. yedıkte yedık. benım iştah maşallah zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…