2015 Şubat Anneleri

ya herşey beni buluyor
storlarımı yıkamaya vermiştim
onlarla birlikte kocamın ısrarıyla zebramı da verdim
zebra 6 yerinden yırtılmış
şuan salonumda perdem yok
çıplak kaldı camlarım

Tamam o halde rendeliyim o zman , vitamini lazım değil mi zaten:)

Doktordan geldik . Kızlar doktorum dediki perine masajına başla çok faydasını göreceksin bebe yağıyla yapılıyormuş. Birde göğüs kremi kullanmaya mutlaka başla dedi. Şimdi şu masajı internetten izliyim bakalım hiçte işime gelmiyor ama mecbur. Normal doğurtacak doktor beni kafaya taktı

Aynen Canım Kimse Kimseye Karışmaz Açık Giyindi Diye Bakıp Yargılamaz Herkes Kendi Halindedir Tek Sıkıntı Keyiflerine Eğlencelerine Pek Bi Düşkündürler

senınkı esı benzerı olmayanbır yavru olacak zannımca ..
babasına benzeyecek kesin
bana öyle geliyor
zor bir kız olacak

Tamam o halde rendeliyim o zman , vitamini lazım değil mi zaten:)

aynen canım vitamin vitamindir

ya ben o masajı hayatta yapamam
aslında çok gaddarımdır ama onu gördüm daha doğrusu kadının biri manken üzerinde yapıyordu
kaldıramadım
ben hayatta yapamam
zaten ben hazırlanıp doğumada gidemem
inşallah acil giderim
yoksa sezeryan olacak olsam doktor bana saat verse gün verse kesin stresten ölürüm

Ya bence şu doğum kesme biçme işlerini konuşmayalım. Kendimizi korkutuyoruz çünkü herkesin olayı farklı oluyor.
Doğum kursuna giden arkadaşlar anlatsın bir şeylerde rahatlayalım.
Valla ya. Okudukça ellerimi sıkıyorum. Şalazyon ameliyatı olmadan internetten izlemiştim. Aynı hisleri yaşıyorum şu an

Kemikler ayrılıyormuş ya onun da ağrısı ekleniyor sanırım.

inzar resım mi paylaştı ben neden görmedim.

evet canım kocişimle kndimi koydum birbirmize benzetiyorlar dedim çocuk kesin bize benzer biz benzeyince ve hatunlardan yorum istedim benziyormuyuz die sen nasıl kaçırdın bizi yavv
7074. sayfada olması lazımdı yazarken yanlış hatırlamıyorsam

Aynen Canım Kimse Kimseye Karışmaz Açık Giyindi Diye Bakıp Yargılamaz Herkes Kendi Halindedir Tek Sıkıntı Keyiflerine Eğlencelerine Pek Bi Düşkündürler
evet bizden 50 yıl ilerdeler nerdeyse. öyle hissetmiştim. ben sizin insanınızda bende olmayan bir yan gördüm . ondan çok sevdim belki de .
kısmet işte sonra gittim eşimi de Trakyalı buldum. bazen eleştırdıgım yanları cok oluyor ama ınsan kendınde olmayını sevıyor demek.
bızımkılerde dünya yansa bır tutam otları yanmaz, eğlenceye keyfe ve yaşamaya bakarlar.

Bende şimdi izledim şokkkk bende yapamam valla kısmet artık biraz yürüyüş yapayım o da yeter :)

Çocuk Dr un kim canım?

yok kız bir sey olmaz. o sırada uzerıne bır rahatlık cokuyor sankı.
yanı olsun bıtsın ıstıyorsun.
ben anestezi ııcın dıyorum normal doğumda elbet bıraz panık olacak.

annenın bebek çantası yettı mı? başka bir şey gereklı oldu mu?
Yetti de fazla bile geldi ya :)zaten 1 gece kaldık doğumdan hemen sonra hastane kendi reklamını yaptığı hastane takımını giydirdi :) sabah hep beraber ilk banyosunu yaptırdıktan sonra bizim hastane cikisini giydirdik akşamüstü de hastaneden çıktık :) ıslak mendil falan istemediler hiç kendilerinden kullandılar ben sadece 2 gecelik takımı kullandım pijamaları suan evde giyiyorum bana hastanede gecelik daha kullanışlı geldi atlet falan giyilmiyor pek zaten çantalar gittiği gibi geri geldi sayılır :)

kız sarımsaklı tarhana çorbası nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…