- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
amcamızla çok samimi değilimki bilemedim şimdi iyi mi olur kötü mü olur ama amcamız ailesine düşkündür öyle olması iyi o zaman
bende sevmem normalde
pişirirken bıçakla minik minik doğra içine at o zaman çok koku kalmıyor
ama hiç içemem dersen çorbaha karabiber at
senınkı esı benzerı olmayanbır yavru olacak zannımca ..kız halaya oğlan dayıya benzer muhabbeti olmuş
bizim ne halamız var ne dayımız
bizim çocuk neye benzeyecek
yapiyorsun canim. Yanindakiler yonlendiriyor ve bedenin beyninden iyi biliyor bu isi ona gore yaratilmis
Aynen Canım Kimse Kimseye Karışmaz Açık Giyindi Diye Bakıp Yargılamaz Herkes Kendi Halindedir Tek Sıkıntı Keyiflerine Eğlencelerine Pek Bi DüşkündürlerTürkiyenin suç oranı en düşük şehri G.hane ama :)
bende gecen eşime dıyordum dıkkat edıyorumda haberlerde falan hiç Edirne de şu olay oldu falan dıye çıkmıyor.
ayrıca çok canayakınlar Uzunköprüdekilerde . ben yalnız kalmıştım bır sure kapını kılıtlemene gerek yok falan dedıler. bırde arabalanın anahtarlarını ustunden aldık dıye şaşırmışlardı kalsın bır şey olmaz dedıler.
bir gun hıc tanımadığım komşular geldiler gel hamur yapıyoruz dıye. anacım ındım aşağı bir leğen hamur. yedıkte yedık. benım iştah maşallah zaten.
babasına benzeyecek kesinsenınkı esı benzerı olmayanbır yavru olacak zannımca ..
Tamam o halde rendeliyim o zman , vitamini lazım değil mi zaten:)
Doktordan geldik . Kızlar doktorum dediki perine masajına başla çok faydasını göreceksin bebe yağıyla yapılıyormuş. Birde göğüs kremi kullanmaya mutlaka başla dedi. Şimdi şu masajı internetten izliyim bakalım hiçte işime gelmiyor ama mecbur. Normal doğurtacak doktor beni kafaya taktı
Valla ya. Okudukça ellerimi sıkıyorum. Şalazyon ameliyatı olmadan internetten izlemiştim. Aynı hisleri yaşıyorum şu anYa bence şu doğum kesme biçme işlerini konuşmayalım. Kendimizi korkutuyoruz çünkü herkesin olayı farklı oluyor.
Doğum kursuna giden arkadaşlar anlatsın bir şeylerde rahatlayalım.
Aynen Canım Kimse Kimseye Karışmaz Açık Giyindi Diye Bakıp Yargılamaz Herkes Kendi Halindedir Tek Sıkıntı Keyiflerine Eğlencelerine Pek Bi Düşkündürler
bende geldım ama yemınle perısanım.
neden yok enerjımız. vucuttakı eksiklerden dolayı mı acaba. yoksa hormonlardan mı? ben ne kadar motive etsem de kendımı cuvut kabul etmıyor.
açılmıyor bu gözler. b12 falan halt etmıs. bir etkı goremedık.
verimli uyumayınca ınsan vücut ne yapsın ona.
inzar resım mi paylaştı ben neden görmedim.
evet bizden 50 yıl ilerdeler nerdeyse. öyle hissetmiştim. ben sizin insanınızda bende olmayan bir yan gördüm . ondan çok sevdim belki de .Aynen Canım Kimse Kimseye Karışmaz Açık Giyindi Diye Bakıp Yargılamaz Herkes Kendi Halindedir Tek Sıkıntı Keyiflerine Eğlencelerine Pek Bi Düşkündürler
Bende şimdi izledim şokkkk bende yapamam valla kısmet artık biraz yürüyüş yapayım o da yeter :)babasına benzeyecek kesin
bana öyle geliyor
zor bir kız olacak
aynen canım vitamin vitamindir
ya ben o masajı hayatta yapamam
aslında çok gaddarımdır ama onu gördüm daha doğrusu kadının biri manken üzerinde yapıyordu
kaldıramadım
ben hayatta yapamam
zaten ben hazırlanıp doğumada gidemem
inşallah acil giderim
yoksa sezeryan olacak olsam doktor bana saat verse gün verse kesin stresten ölürüm
Amin canım insallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı hayırlı güzel bi ömürleri olsun. . bgn 1 de çocuk doktoruyla kontrolümz var inşallah güzel seyler soyler çok heyecanlıyım doğursak da bitmiyor adrenalin aksine artıyor :)
yok kız bir sey olmaz. o sırada uzerıne bır rahatlık cokuyor sankı.babasına benzeyecek kesin
bana öyle geliyor
zor bir kız olacak
aynen canım vitamin vitamindir
ya ben o masajı hayatta yapamam
aslında çok gaddarımdır ama onu gördüm daha doğrusu kadının biri manken üzerinde yapıyordu
kaldıramadım
ben hayatta yapamam
zaten ben hazırlanıp doğumada gidemem
inşallah acil giderim
yoksa sezeryan olacak olsam doktor bana saat verse gün verse kesin stresten ölürüm
Yetti de fazla bile geldi ya :)zaten 1 gece kaldık doğumdan hemen sonra hastane kendi reklamını yaptığı hastane takımını giydirdi :) sabah hep beraber ilk banyosunu yaptırdıktan sonra bizim hastane cikisini giydirdik akşamüstü de hastaneden çıktık :) ıslak mendil falan istemediler hiç kendilerinden kullandılar ben sadece 2 gecelik takımı kullandım pijamaları suan evde giyiyorum bana hastanede gecelik daha kullanışlı geldi atlet falan giyilmiyor pek zaten çantalar gittiği gibi geri geldi sayılır :)annenın bebek çantası yettı mı? başka bir şey gereklı oldu mu?
bende merak ettım sımdı.
Bende şimdi izledim şokkkk bende yapamam valla kısmet artık biraz yürüyüş yapayım o da yeter :)
kız sarımsaklı tarhana çorbası nasıl oluyor?ben doktora gitmedim canım zaten cumartesi randevum var o güne kadar idare ederim olmazsa o gün söylerim doktora
benim etkili bir formülüm var
bol sarımsaklı tarhana çorbası ve ardından bol limonlu ılık bal şerbeti içiyorum günde 2 defa
ertesi güne bişeyim kalmıyor
ilk haftalarda gribe yakalanır gibi olmuştum o zaman etki etmişti
bu kafamızın ıcınde de bır sey ayrılıyor sanırım.Kemikler ayrılıyormuş ya onun da ağrısı ekleniyor sanırım.
O ne yaaa anne baba dururken o niye benzesin duasi ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?