2015 Şubat Anneleri

selam kızlar.geçmişe baktımda herkes doğum telaşına girmiş.bi ben giremedin sanırsam.daha kıyafetlerini bile

yıkamadım.her şeyi hazır edince doğum başlyıyıcak gibi geliyor :) önmüzüdeki haftayı atlatmam lazım.aöf sınavım

var.ders çalışıyorum bi yandan bebeği döndürmek için her türlü akrobasi hareketleri yapıyorum.sınavdan sonra

temziliğe başlıcam çantamıda o ara hazırlarım.acelesi yok. 8 şubat 15 şubat arası olabilir dedi doktorum..daha çooook

var.

kız sarımsaklı tarhana çorbası nasıl oluyor?

normal kuru tarhanadan çorba yapıyorsun içine sarımsakları (ben 3-4 diş doğruyorum ) minik minik doğruyorsun pişirirken
birde üzerine karabiber dök

Bende şimdi izledim şokkkk bende yapamam valla kısmet artık biraz yürüyüş yapayım o da yeter :)

aynen valla 5 km yürümeye razıyım yeterki o masajı yap demesin doktor

yok kız bir sey olmaz. o sırada uzerıne bır rahatlık cokuyor sankı.
yanı olsun bıtsın ıstıyorsun.
ben anestezi ııcın dıyorum normal doğumda elbet bıraz panık olacak.

o iğneyi yaparlarken acımıyormu yaa

Ben bildiğin tatile çıkıyormuş gibi bavul hazırladım Abarttım sanırım,ama yanımda evi götürüyormuş gibi olduğum için daha rahatım sanki.

Acımıyor.

Kiz matika dogurdun mu yoksa geçmişe bakamadim.yahu sen millete ne bakıyorsunuz.6 yasında yapsan bu sefer de çocuk tam okula gidecekken okul zamanı neden yaptın derler

Canım panik yaptırmak için söylemiyorum ama bence başlayıp bitirmen lazım, eşinin de yardımıyla bir an önce hallet.Doktorun verdiği tarihten önce olursa hazırlıksız yakalanma.Hastane çantasını hazırla ilk önce.Zaman çabuk geçiyor.

Evet daha çok var di mi canım. Herkes erkenci yaw. Bebişler sağlıkla zamanında gelsin inşallah.

Günaydın kızlar. Boğaz ağrısı burun akıntısıyla uyandım dün akşam eşimin gözleri şişmişti, sen hasta oluyosun galiba dedim. Sabah hastayız yatak odamın dolaplarını düzenlicem bugün inşaAllah.
Bu arada rüyamda yanlış kişi olmasın pkasss uğraştım durdum. Allah hayırlısını versin. Bebeklerin kime benzeyeceği merak edilmiş:) Elifim doğduğu anda aynı babasıydı. Yuh dedim bi indan bu kadarmı benzer. Şişleri falan indi, ikimize benzedi. Herkes bizi birbirimize benzetiyo bu arada. Sonra 5-6 aylıkken aynı babası oldu. Şuan 3,5 yaşında ve benim kopyammış öyle diyorlar. Bu kızçemde geçen hafta ultrasonda dr aynı ablasına benziyor dedi. Burnu küçücük dedi. Daha ne isterim ablasına benzesin dedim:)

şıkmış,güzelmiş,aldıysan güle güle kullan arkadaşım :)

Almadim canım ama ruyama girdi kordonu plastik ama simler var içinde ama kadranı büyük geldi bana boyle hayal etmemistim bilegime de denemedjm gidip denesrm mi acaba gözüm kaldı sanki.. Ben biraz saat hastasiyim da kızlar var mi aranızda başka saat hastası?

bende merak ettım sımdı.
sana başka ne dedı sancı mancı var mı? agrı sızı bır sey demedımı
Yoktu cnm gittiğimde sancı yoktu ama seninde dönmüştü dimi dönmüş bebekler ve doğum kanalına girmiş olanlar daha çok baskı yaptığı için sancı olabiliyormuş yapacak bişey yok sancımız dayanılmaz olursa yada suyumuz gelirse doktora koşucaz

Yok ki kaybetmiş güya kv. Hiç eski resimleri yok.
Al işte, benim eşimin de bir tane bebeklik fotosu yok, hiç saklamamışlar hep taşınırlarken kaybetmişler sözde öyle diyorlar.Eşim de ben üvey evladım deyip geziniyor, abisinin ablasının fotoları hep var, benim kuzumun hiç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…