- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
sütçüyekız halaya oğlan dayıya benzer muhabbeti olmuş
bizim ne halamız var ne dayımız
bizim çocuk neye benzeyecek
Memorial da kendileri kontrol için kendi çocuk doktorlarından randevu ayarliyorlar canım doğum paketine dahil doğumdan sonraki 3. Ve 5. Gün kontrolleri içinÇocuk Dr un kim canım?
bu kafamızın ıcınde de bır sey ayrılıyor sanırım.
kız sarımsaklı tarhana çorbası nasıl oluyor?
Bende şimdi izledim şokkkk bende yapamam valla kısmet artık biraz yürüyüş yapayım o da yeter :)
yok kız bir sey olmaz. o sırada uzerıne bır rahatlık cokuyor sankı.
yanı olsun bıtsın ıstıyorsun.
ben anestezi ııcın dıyorum normal doğumda elbet bıraz panık olacak.
Allahıma şükürler olsun benım görümcem yok.
abilerde turuncu kız turuncu çıkmasın kızanım.
sütçüye
Memorial da kendileri kontrol için kendi çocuk doktorlarından randevu ayarliyorlar canım doğum paketine dahil doğumdan sonraki 3. Ve 5. Gün kontrolleri için
Ben bildiğin tatile çıkıyormuş gibi bavul hazırladımYetti de fazla bile geldi ya :)zaten 1 gece kaldık doğumdan hemen sonra hastane kendi reklamını yaptığı hastane takımını giydirdi :) sabah hep beraber ilk banyosunu yaptırdıktan sonra bizim hastane cikisini giydirdik akşamüstü de hastaneden çıktık :) ıslak mendil falan istemediler hiç kendilerinden kullandılar ben sadece 2 gecelik takımı kullandım pijamaları suan evde giyiyorum bana hastanede gecelik daha kullanışlı geldi atlet falan giyilmiyor pek zaten çantalar gittiği gibi geri geldi sayılır :)
Yok ki kaybetmiş güya kv. Hiç eski resimleri yok.eski resimlere bakmak lazım
Yok ki kaybetmiş güya kv. Hiç eski resimleri yok.
normal kuru tarhanadan çorba yapıyorsun içine sarımsakları (ben 3-4 diş doğruyorum ) minik minik doğruyorsun pişirirken
birde üzerine karabiber dök
aynen valla 5 km yürümeye razıyım yeterki o masajı yap demesin doktor
o iğneyi yaparlarken acımıyormu yaa
aynen herkes sezo olmus. Normal.dogurana bulus yapmis muamelesi yapiliyor.yazik
28 ay olcak aralari. Bence az degil. Oglani 23 ay emzirdim daha ne olsun. Ama millet birinciyi 6 yasina getirmis de oyle dogurmus da.kiskanclik olurmus da.yaranmak mumkun degil insanlara hic takmamak en iyisi
beni sanci da zorlamadi. Hele sancilar bitiyor bebek aglamasi sanci gecinceki rahatlik ohh. Degismem en prenses seseryana
Canım panik yaptırmak için söylemiyorum ama bence başlayıp bitirmen lazım, eşinin de yardımıyla bir an önce hallet.Doktorun verdiği tarihten önce olursa hazırlıksız yakalanma.Hastane çantasını hazırla ilk önce.Zaman çabuk geçiyor.selam kızlar.geçmişe baktımda herkes doğum telaşına girmiş.bi ben giremedin sanırsam.daha kıyafetlerini bile
yıkamadım.her şeyi hazır edince doğum başlyıyıcak gibi geliyor :) önmüzüdeki haftayı atlatmam lazım.aöf sınavım
var.ders çalışıyorum bi yandan bebeği döndürmek için her türlü akrobasi hareketleri yapıyorum.sınavdan sonra
temziliğe başlıcam çantamıda o ara hazırlarım.acelesi yok. 8 şubat 15 şubat arası olabilir dedi doktorum..daha çooook
var.
selam kızlar.geçmişe baktımda herkes doğum telaşına girmiş.bi ben giremedin sanırsam.daha kıyafetlerini bile
yıkamadım.her şeyi hazır edince doğum başlyıyıcak gibi geliyor :) önmüzüdeki haftayı atlatmam lazım.aöf sınavım
var.ders çalışıyorum bi yandan bebeği döndürmek için her türlü akrobasi hareketleri yapıyorum.sınavdan sonra
temziliğe başlıcam çantamıda o ara hazırlarım.acelesi yok. 8 şubat 15 şubat arası olabilir dedi doktorum..daha çooook
var.
şıkmış,güzelmiş,aldıysan güle güle kullan arkadaşım :)
Yoktu cnm gittiğimde sancı yoktu ama seninde dönmüştü dimi dönmüş bebekler ve doğum kanalına girmiş olanlar daha çok baskı yaptığı için sancı olabiliyormuş yapacak bişey yok sancımız dayanılmaz olursa yada suyumuz gelirse doktora koşucazbende merak ettım sımdı.
sana başka ne dedı sancı mancı var mı? agrı sızı bır sey demedımı
Al işte, benim eşimin de bir tane bebeklik fotosu yok, hiç saklamamışlar hep taşınırlarken kaybetmişler sözde öyle diyorlar.Eşim de ben üvey evladım deyip geziniyor, abisinin ablasının fotoları hep var, benim kuzumun hiç yok.Yok ki kaybetmiş güya kv. Hiç eski resimleri yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?