ortadan kaybedilmiş : ))) yemezler : ))
Bi görüş canım ya eğer içine sinmezse memoriali kesinlikle öneririm acayip bi ilgi vardı ebeler falan çok iyi emzirmede çok destek oluyorlarHmm iyiymişbiz daha tobb u aramadık yaw orayı da arayıp sormak lazım.
Çok geçmiş olsun canımcımGünaydın kızlar. Boğaz ağrısı burun akıntısıyla uyandımdün akşam eşimin gözleri şişmişti, sen hasta oluyosun galiba dedim. Sabah hastayız yatak odamın dolaplarını düzenlicem bugün inşaAllah.
Bu arada rüyamda yanlış kişi olmasın @pkasss uğraştım durdum. Allah hayırlısını versin. Bebeklerin kime benzeyeceği merak edilmiş:) Elifim doğduğu anda aynı babasıydı. Yuh dedim bi indan bu kadarmı benzer. Şişleri falan indi, ikimize benzedi. Herkes bizi birbirimize benzetiyo bu arada. Sonra 5-6 aylıkken aynı babası oldu. Şuan 3,5 yaşında ve benim kopyammış öyle diyorlar. Bu kızçemde geçen hafta ultrasonda dr aynı ablasına benziyor dedi. Burnu küçücük dedi. Daha ne isterim ablasına benzesin dedim:)
Bana kalsa bende öyle bi valiz hazirlardim da annem o gereksiz bu gereksiz diye doğru düzgün bişi koydurmadi bana :)Ben bildiğin tatile çıkıyormuş gibi bavul hazırladımAbarttım sanırım,ama yanımda evi götürüyormuş gibi olduğum için daha rahatım sanki.
her sancı geldiğinde ıkıncak mıyız o zaman ? ya bebek geliverirse nasıl yetişecez çatala ? hay Allahım kafamda deli sorular
Ben saygi gosteriyorum. Yanlis anlama dedim. Sana yazarken bana yapilan muameleyi anlattim. Inan her ortamda degisik birsey yapmisim gibi davraniliyor. Sen oyle yaparsin demedim aslinda. Senin msjindan derdimi yazdim. Herkes anlamak istedigini anlar.Iste burda kilit nokta 'sen olsan'.ama sen değilsin benim,benim vücudum benim kararım☺korku elbet herkeste vardir ben sanci cekmek istemedim ve cekmedim.ayrica dogurmak icin verilmis organ nedir arkadsim cocugu olmayanlar var o organi olupta.ya ne olur birazcik tercihlere makul yaklasalim srn normal dogurmussun saygiyla egiliyorun onunde,sendende saygı bekliyorum
kıyafetleri bi yıkayabilsem temiz olduktan sonra 2 3 bişey koyarım nasıl olsa çantaya.ilk doğumda aman erken doğum tehdidi var diye 30. haftada her şeyim hazırdı. 41. haftada doğum yaptım.bekle bekle stres olmuştum.şimdi pek bi rahatım.Canım panik yaptırmak için söylemiyorum ama bence başlayıp bitirmen lazım, eşinin de yardımıyla bir an önce hallet.Doktorun verdiği tarihten önce olursa hazırlıksız yakalanma.Hastane çantasını hazırla ilk önce.Zaman çabuk geçiyor.
Çocuğum.daha erken olsun isterdim ama erken evlenmek yine istemezdim.
Hoş o zamanda niyetim yoktu yapıştı bırakmadı ama şimdi çevirdi sen beni bırakmadın diyor
Haha kaybetmiş :)Yok ki kaybetmiş güya kv. Hiç eski resimleri yok.
çoook var valla.ben soranlara 1 ay var diyorum.utanmasam bir buçuk ay diyicemde şişko demesinler diye azıcık kısaltıyorumEvet daha çok var di mi canım. Herkes erkenci yaw. Bebişler sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
Doğumgünün kutlu olsun canım, nice mutlu yaşlara..Selam kizlarbugun benim dogum gunum 30 yasima girdim elveda 20 li yaslar:)
Temizlik icin bayan geldi evim mis oluyor suan bundan guzel dogum gunu hediyesi olamaz benim icin:) Temiz evimde huzurlu bir sekilde bekleyecem artik bebisimi
Selam kizlarbugun benim dogum gunum 30 yasima girdim elveda 20 li yaslar:)
Temizlik icin bayan geldi evim mis oluyor suan bundan guzel dogum gunu hediyesi olamaz benim icin:) Temiz evimde huzurlu bir sekilde bekleyecem artik bebisimi
Her utrasona girdiginizde 3 boyutlu mu cekiyorlar kime benzedigini goruyorsunux.ben 23.haftada girmistim ondan sonra normal ultrasondan bisey anlasilmiyorki.Günaydın kızlar. Boğaz ağrısı burun akıntısıyla uyandımdün akşam eşimin gözleri şişmişti, sen hasta oluyosun galiba dedim. Sabah hastayız yatak odamın dolaplarını düzenlicem bugün inşaAllah.
Bu arada rüyamda yanlış kişi olmasın @pkasss uğraştım durdum. Allah hayırlısını versin. Bebeklerin kime benzeyeceği merak edilmiş:) Elifim doğduğu anda aynı babasıydı. Yuh dedim bi indan bu kadarmı benzer. Şişleri falan indi, ikimize benzedi. Herkes bizi birbirimize benzetiyo bu arada. Sonra 5-6 aylıkken aynı babası oldu. Şuan 3,5 yaşında ve benim kopyammış öyle diyorlar. Bu kızçemde geçen hafta ultrasonda dr aynı ablasına benziyor dedi. Burnu küçücük dedi. Daha ne isterim ablasına benzesin dedim:)
Bi görüş canım ya eğer içine sinmezse memoriali kesinlikle öneririm acayip bi ilgi vardı ebeler falan çok iyi emzirmede çok destek oluyorlar
Kiz Allah senizaten açılma 10 cm olmadıkça doğum başlamamış oluyor her zaman ikinmana gerek yok ama bebek iyice doğum kanalına yerleşin diye birkaç sancı da bir ikinabilirsin ne bileyim. Zaten açılmani sürekli kontrol edicekler ebeler geliyor bakıyor genelde doğum yaklaştığı zaman da doktorun bakıyor iste sonra dogumhaneye gidiyorsun acilman 10 cm olduktan sonra. Sonra doktor seni yönlendiriyor ikinci diyor ikiniyorsun.. Bebis çıktığında da plasentayi çıkarmak için de ikiniyorsun yada karnına bastırarak çıkarıyorlar benim kızımda kendiliginden çıkmıştı.. Çok kasmayin kendinizi herşey kendiliğinden gelişiyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?