2015 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canımcım

Ben bildiğin tatile çıkıyormuş gibi bavul hazırladım Abarttım sanırım,ama yanımda evi götürüyormuş gibi olduğum için daha rahatım sanki.
Bana kalsa bende öyle bi valiz hazirlardim da annem o gereksiz bu gereksiz diye doğru düzgün bişi koydurmadi bana :)

her sancı geldiğinde ıkıncak mıyız o zaman ? ya bebek geliverirse nasıl yetişecez çatala ? hay Allahım kafamda deli sorular

Kiz Allah seni zaten açılma 10 cm olmadıkça doğum başlamamış oluyor her zaman ikinmana gerek yok ama bebek iyice doğum kanalına yerleşin diye birkaç sancı da bir ikinabilirsin ne bileyim. Zaten açılmani sürekli kontrol edicekler ebeler geliyor bakıyor genelde doğum yaklaştığı zaman da doktorun bakıyor iste sonra dogumhaneye gidiyorsun acilman 10 cm olduktan sonra. Sonra doktor seni yönlendiriyor ikinci diyor ikiniyorsun.. Bebis çıktığında da plasentayi çıkarmak için de ikiniyorsun yada karnına bastırarak çıkarıyorlar benim kızımda kendiliginden çıkmıştı.. Çok kasmayin kendinizi herşey kendiliğinden gelişiyor zaten

Ben saygi gosteriyorum. Yanlis anlama dedim. Sana yazarken bana yapilan muameleyi anlattim. Inan her ortamda degisik birsey yapmisim gibi davraniliyor. Sen oyle yaparsin demedim aslinda. Senin msjindan derdimi yazdim. Herkes anlamak istedigini anlar.
SEnin korkman normal karsilaniuor benim bu isin dogalu bu bu organ bunun icin var demem garip oluyor.
Bazi seyler tercih meselesi inan saygisizlik etmedim sana. ama senin gibi korktum istemedim diyen hickimse bana saugi gostermedi bebegimi tehlikeye atmisim gibi davrandi. Seni tanimiyorum sen boyle yaparsin demedim asla.

kıyafetleri bi yıkayabilsem temiz olduktan sonra 2 3 bişey koyarım nasıl olsa çantaya.ilk doğumda aman erken doğum tehdidi var diye 30. haftada her şeyim hazırdı. 41. haftada doğum yaptım.bekle bekle stres olmuştum.şimdi pek bi rahatım.

Çocuğum.daha erken olsun isterdim ama erken evlenmek yine istemezdim.
Hoş o zamanda niyetim yoktu yapıştı bırakmadı ama şimdi çevirdi sen beni bırakmadın diyor

Hep öyle olur zaten kendileri hic pesimizde kosmamis olurlar güya

Bana da sorsan ben de memnunum halinden ama üniversiteyi yarıda birakmasaydim daha iyi olurdu diyorum hep yani Nasil olcakti öyle bilmiyorum ama arada bir boyle şeyler aklıma geliyor işte.neyse çocuklarım bi 10 yaşını filan geçsinler belki tekrardan başlarım..

Evet daha çok var di mi canım. Herkes erkenci yaw. Bebişler sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
çoook var valla.ben soranlara 1 ay var diyorum.utanmasam bir buçuk ay diyicemde şişko demesinler diye azıcık kısaltıyorum

Selam kizlarbugun benim dogum gunum 30 yasima girdim elveda 20 li yaslar:)
Temizlik icin bayan geldi evim mis oluyor suan bundan guzel dogum gunu hediyesi olamaz benim icin:) Temiz evimde huzurlu bir sekilde bekleyecem artik bebisimi

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara inş bebeğin kocişin ailen ve sevdiklerinle

Her utrasona girdiginizde 3 boyutlu mu cekiyorlar kime benzedigini goruyorsunux.ben 23.haftada girmistim ondan sonra normal ultrasondan bisey anlasilmiyorki.

Bi görüş canım ya eğer içine sinmezse memoriali kesinlikle öneririm acayip bi ilgi vardı ebeler falan çok iyi emzirmede çok destek oluyorlar

Ya canım arkadaşlar baby shower diye tutturdu yarın yapacaklarmış gelebilir misin bilmiyorum ama Çukurambar liva da olucakmış.

Enağğmmm şimdi bayılazamm.

Merhaba kizlar, uzun zamandan sonra bu gece cok guzel uyudum marifet sicak dustaymis. Yataga girmeden kafamdan asagisina sicak su tuttum on dk super uyudum agrisiz sizisiz oh.

Kiz halaya benzer derler ya insllah benzemez ya benim kocamla kardesi tam zıt. Kocam sari gorumcem siyah. Ben de sapsariydim kucukken su an kumralim. Inaallah benle babasina benzer de sapsari ela gozlu bi kizimiz olur ehe :)

Renkli ultrasonunda herkes bana benzetmisti bende hic benzetemem kucucuk resimden. Ama insallah oyledir bu konuda bencillik yaparim valla :) babasina da benzese olur da insallah gorumceme benzemez ne tipi ne huyu.

Bu arada burda en son doguracaklardan biriyim eger zamaninda gelirse. O yuzden de daha sadece bebegin odasi hazir. Esyalarini utuleyip yerlestirdim. Onun disinda evi bok goturuyo afedersiniz. Annemi bekliyorum temizlikci cagiricaz, halilar verilcek falan filan iki gune hallolur onlar.

Cantami da hazirlamadim o kadar abartmicam da hastane zaten on dk evime. Boyle rahatim da insallah erken gelmez kuzum. Dur icerde daha tamam mi kizim aman <3 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…