Dogum günün kutlu olsun canimSelam kizlarbugun benim dogum gunum 30 yasima girdim elveda 20 li yaslar:)
Temizlik icin bayan geldi evim mis oluyor suan bundan guzel dogum gunu hediyesi olamaz benim icin:) Temiz evimde huzurlu bir sekilde bekleyecem artik bebisimi
Her utrasona girdiginizde 3 boyutlu mu cekiyorlar kime benzedigini goruyorsunux.ben 23.haftada girmistim ondan sonra normal ultrasondan bisey anlasilmiyorki.
Tatlım inan okadar zor günleri şuanda kusura bakma sert çıkmak istemedim tek isteğim artık bu sürecin öyle veya böyle sağlıkla sonlandı. Diyorumya benim için normal doğum yapan insan üstün bir canlı gibi☺oyüzden senin gibiler çok çok hayran kalırım ne diye kinayayim.off bi bitse şu gunlerBen saygi gosteriyorum. Yanlis anlama dedim. Sana yazarken bana yapilan muameleyi anlattim. Inan her ortamda degisik birsey yapmisim gibi davraniliyor. Sen oyle yaparsin demedim aslinda. Senin msjindan derdimi yazdim. Herkes anlamak istedigini anlar.
SEnin korkman normal karsilaniuor benim bu isin dogalu bu bu organ bunun icin var demem garip oluyor.
Bazi seyler tercih meselesi inan saygisizlik etmedim sana. ama senin gibi korktum istemedim diyen hickimse bana saugi gostermedi bebegimi tehlikeye atmisim gibi davrandi. Seni tanimiyorum sen boyle yaparsin demedim asla.
dogumda zorlanan da vardir tabiki benim basima gelmedi sukur, yazilarimdan da goruyorsunuz dogum disinda herseyden korkuyorum :)))Hepimiz bincez bir uçağa yanına gelcez ona göre. Çok güzel anlatıyorsun oraları biz Burda kabus yaşıyoruz.
Ustun canli gormuyorum ben. Iki dogum sekli de normal benim.tercihim.bu. Ama sezeryan olanlar hep degisik birsey yapmisim.gibi davraniyor iste. Neyse alinganlik hamilelikten hepTatlım inan okadar zor günleri şuanda kusura bakma sert çıkmak istemedim tek isteğim artık bu sürecin öyle veya böyle sağlıkla sonlandı. Diyorumya benim için normal doğum yapan insan üstün bir canlı gibi☺oyüzden senin gibiler çok çok hayran kalırım ne diye kinayayim.off bi bitse şu gunler
Ya sabır çek canım genelde herkeste aynı sıkıntılar var Allah yardımcımız olsun sabrımızı arttırsın sabrın sonu selamet inşallahUyuyamıyorum yeterrrrrrrr diye bağırmak istiyorum kaburga kemiklerimi hissetmiyorum nolur bişey olsun düzelsin gerçekten ben doğurmak istiyorum artık komik geliyo herkese ama acı çekiyorum ben Ya bi saat uyuyamadım resmen sola dönüyom olmuyo sağa dönüyom olmuyo düz yatıyom nefes alamıyom oturarak uyumaya çalışıyom Kafayı yedim ağlamak istiyorum artık
bende size ozeniyorum, dr takibindesiniz her hafta çagiriyor , sancilari , bebegin gelismini takip ediyor falan
bi tek randevum kaldi subat için baskada doguma kaadr dr yuzu gormuycem acile gitmedikden sonra, ALlahin KIYTIRIK nst sine bile baglamiyolar sinir oluyorummm ..
Ne yapsam da klorak la girişmedikten sonra bu ev bana temiz gelmiyoraslında kirli değil ama kızlar neden böle hissediyorum bide Kapıları silmem Lazım ama kocam laf yapıyo akşam gelince kontrol ediyo silmiş miyim diye
Yapma mı diyor yap mı diyor?
Ne yapsam da klorak la girişmedikten sonra bu ev bana temiz gelmiyoraslında kirli değil ama kızlar neden böle hissediyorum bide Kapıları silmem Lazım ama kocam laf yapıyo akşam gelince kontrol ediyo silmiş miyim diye
Yok canım normal ultrason. Doktor gördü zaten ende pek anlamıyorum:)Her utrasona girdiginizde 3 boyutlu mu cekiyorlar kime benzedigini goruyorsunux.ben 23.haftada girmistim ondan sonra normal ultrasondan bisey anlasilmiyorki.
hangi iğnenormal kuru tarhanadan çorba yapıyorsun içine sarımsakları (ben 3-4 diş doğruyorum ) minik minik doğruyorsun pişirirken
birde üzerine karabiber dök
aynen valla 5 km yürümeye razıyım yeterki o masajı yap demesin doktor
o iğneyi yaparlarken acımıyormu yaa
iyi eşin bir şey demiyor. ben öyle bır sey desem 10 sene küser, dünya fırça yerım.bana geçen kime benziyor diye sordular tüpçüye dedim
benim hıc sancım olmadı. bebek donmus ama doğum kanalına gırmış demedı. gırınce baskı cok olur dedı.Yoktu cnm gittiğimde sancı yoktu ama seninde dönmüştü dimi dönmüş bebekler ve doğum kanalına girmiş olanlar daha çok baskı yaptığı için sancı olabiliyormuş yapacak bişey yok sancımız dayanılmaz olursa yada suyumuz gelirse doktora koşucaz
aaa onu da unuttuk bak. taşınan kayboluyor.Temmuz ne yaptı acaba taşındı mı ki?
daha gencsın sen bundan sonrada 3 universite okuyabılırsın.Hep öyle olur zaten kendileri hic pesimizde kosmamis olurlar güya
Bana da sorsan ben de memnunum halinden ama üniversiteyi yarıda birakmasaydim daha iyi olurdu diyorum hep yani Nasil olcakti öyle bilmiyorum ama arada bir boyle şeyler aklıma geliyor işte.neyse çocuklarım bi 10 yaşını filan geçsinler belki tekrardan başlarım..
bizim kocalar çok benziyor birbirine anam bnmkide ve gelince ağır bişi kalkmış mı ben zorlanmış iş yapmışmıyım die bakıyor dün yerden 8 kilo 4 kilo 3 kilo 3 adet detarjanları kaldırdım die neredeyse kızacaktı hee yapma etme ben yaparım gelince diyor benim içim kurtlu duramıyorumŞimdi toz alıcam kalkıp sonrada lavabo wc yıkıcam banyo paspaslarını sericem anamgil yola çıkmış geliyorlar kardaşıma sevdiği bişi var onu yapıcam snrada yemek için kolları sıvarım ama arada çok garip oluyorum tansiyonum düşüyor gibi elim ayağım boşalıyor yüzüm beyaz oluyor yatıyorum soluma geçir iyi hissediyorum biraz kalkınca yine oluyor neden ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?