ho$geldin canimkızlar mrb ne yaparsınız uzun zmndır yokturdum bnm günüm yaklaştı ve stres bastı beni normal istiyorum bnm gibi düşünen var mı tabi normalde ne olacağını kestiremiyorum
Onu ben de merak ediyorum, doğumdan hemen sonra vücut süt üretimine başlıyor mu yoksa bebek emdikçe mi süt üretilmeye başlanıyor.Göriciğiizz.
dogum sonrasi su gibi birsey geliyor. Biraz sıktirdik biraz bebek emdi. Hemen gelmisti bnim. Ama kiminde oyle olmuyor. 2-3 gelmemesi normal. Sicak dus iyi geliyor sutu getiriyorIlk başta Büyüdü öyle kaldı süt ne zaman olucak acaba. Süt olduğunda da büyüyecek mi ki?
Rahim bosalinca veriyor iste o komutu. Normalde mandalina kadar olan rahim.simdi ne kadar biyudu. Emzirdikce de rahim toparlaniyor. Oyle bir dengeBeyin komut veriyormuş nasıl veriyorsa artık.
Çamaşır suyu sebebiyle trde her yıl yüzlerce kadın ölüyormuş . Lütfen yapmayınsiz yazdıkça ben üzülüyorum
hahaah alemsin kizz , sezeryan olcan ama normal doguma hazirlaniyon heaaa : ))
hayirlisiyla gelsin insallah kuzucuk
doktor hiç yüzünü göremediği için espiriye bişey demiyoriyi eşin bir şey demiyor. ben öyle bır sey desem 10 sene küser, dünya fırça yerım.
ne bileyim işte sezeryan olacakken anesteziyi bele yapmıyorlarmıhangi iğne
ayyy ne bileyim korkmazdım ama noldu bilmiyorum bana nazar mı değdi ne hiç umursamıyordum inş. sancım çokkkkk sürmez allahım dayanamayacak kdr acı vermesinho$geldin canim
olamz olurmu çogumuz normal bekliyoruz hayirliisyla :)
alkol nasil oluyor temzilikde , sirkesi faanmi kullaniliyor ,kiz bilmiyorumki bennMaral Fransa'da temizlik için en çok ne kullanıyorlar? Çamaşır suyu çok kullanılmıyor di mi? Alkol müydü çok kullanılan?
benimki giriş demir kapılırı açtırmıyo bana diye abartrıyo diye düşünüyodum.neleri varmış yahuu şaştım
Vallahi allaha dua etmek lazim kocalarimiz boyle diye. Ama benim ki o kadar abartiyor ki valla gulersiniz anlatsam.
Bulasik makinesini bosaltmama bile izin vermiyor. Yukari kaldiriyomusum kolumu. O bosaltiyor hep, gecen bosaltamadi kirli bulasiklar kaldi iki saat orda benim icim icimi yedi. Ama bi de yemin ettieiyor bosaltirsan olumu gor diyor.
Hamileligimin ilk zamanlarinda kasar peynirinden bi kalip keserken sen napiyosun diye bi bagirdi. Kendimi zorluyomusum onu keserken. Hahahahaha ne gulmustum yaa benimki biraz fazla abartiyo gormemisi karisi hamile kalmis hesabi :))
Ama allah razi olsun hic pes etmedi hala temizligimi o yapiyo haftada bir. Ben sadece toz aliyorum viledayla siliyorum en fazla.
Memleketimizin yetiştirdiği güzide Türkçe öğretmeninden inciler...sürrealist bir başyapıt. Hepimiz ortayız...
Kadın Hakkı
Tak be yüzüğünü kadın!
Evde sevdiceğin bekliyor.
Evlisin…
Kariyer yapacağım dedin, erkeklerle yarıştın.
Çocuk doğurdun, bakıcıya bıraktın.
Sen kariyer yapıyorsun, evde bakıcı yüzüne tükürüyor çocuğunun.
Tak be yüzüğünü kadın!
Evlisin… Sevdiceğin var.
Bakma başkalarına, peşinden koşturma, umut verme, üzme, erkekleşme, yarışma, yerini bil, Değerini bil.
Sen kadınsın, hele sen evlisin…
Eş değil, kocanı bil, erini bil.
Kadın sesi, kadın nefesi, kadın hakkı dediler; inanma, kandırdılar seni,
Çalıştırdılar, koşturdular, yordular seni,
Erkekleştirdiler, kabalaştırdılar, yordular seni.
İnanmıyorsun değil mi?
Bak o zaman ellerine, gözlerine, yüreğine.
Parmakların nasıl, gözlerine kim baktı?
Tak yüzüğünü evinde otur.
Koşma, koşuşturma, yarışma
Yorulma,
Fıtratını zorlama
Çünkü sen değerlisin, kadınsın.
Sana şiirler yazamıyorum, ortasın,
Saçlarına mısralar yazamıyorum, ortalıkta.
Yüzüne, güzelliğine yazamıyorum.
Evde çirkin, dışarıda güzelsin.
Fıtratını zorlama.
Kadınsın, değerlisin.
Hakkı bir, ama gerçek hakikati.
Kandırmasınlar seni, yoruluyorsun…
dogum sonrasi su gibi birsey geliyor. Biraz sıktirdik biraz bebek emdi. Hemen gelmisti bnim. Ama kiminde oyle olmuyor. 2-3 gelmemesi normal. Sicak dus iyi geliyor sutu getiriyor
:)))))))) ben suslenince çocuklar bana anne nereye gidiyon diyolar :)))))))))))))biyerde doğru
kadınlar evde paçoz dışarıda tarz
şahsen kendim dışarda bile paçozumda işte
tv de din adamının biri demişti
kadın dışarda başkalarına güzel görünmek için süslenip püsleniyor
eve geliyor saç baş dağınık akşama kadar pijamayla oturmuş kocası geliyor kadını o halde görüyor
sonra gözü dışarıdakilere kayıyor
kocanızı elde tutmak istiyorsanız dışarıda değil evin içinde süslenin
ben bir keresinde evde süslendim oturdum kocam geldi dışarı mı çıkacaksın dışarıdan mı geldin misafir mi gelecek 45 çeşit soru sordu
adamın bünye alışık değil tabi
kız bız ıcmıyozkı vclere dokuyoz ..Çamaşır suyu sebebiyle trde her yıl yüzlerce kadın ölüyormuş . Lütfen yapmayınsiz yazdıkça ben üzülüyorum
camasır astımbanyonun kalebodurlarını sildim duşakabini sildim tuvaleti yıkadım yerleri silip çıkacağım
deterjan kokusu tıkamasın diye 10 dk iş 15 dk dinlenme yapıyorum
daha diğer banyo var tv ünitesini sileceğim ve jaluziyi yıkayacağım
bunlar bugünün işleri
yaptığım programa göre pazara sadece lambaların silinmesi kalacak onuda eşim yapacak zaten
hamıleyken ayrı buyuyor,sut gelirken apayrı buyuyor..emzırmeyı bıraktığında sut cekıldıkce yenıden kuculuyorPeki göğüsler tekrar büyüyecek mi?
Nice mutlu yıllara sevdiklerinle canımSelam kizlarbugun benim dogum gunum 30 yasima girdim elveda 20 li yaslar:)
Temizlik icin bayan geldi evim mis oluyor suan bundan guzel dogum gunu hediyesi olamaz benim icin:) Temiz evimde huzurlu bir sekilde bekleyecem artik bebisimi
alkol nasil oluyor temzilikde , sirkesi faanmi kullaniliyor ,kiz bilmiyorumki benn
ben degisik marka yag çozuuculer aliyorum ama ucuzunu almam marka olan promosyondayken aliyorum
ama dedigim gibi turkler Tr de yada fr da farketmiyor çamasir suyunu çokk asiri kullaniyoalr
tamam her yer parliyor ama madalyonun oteki yuzunu gormuyolar
frnasizlar napiyor pek bilgim yok
biyerde doğru
kadınlar evde paçoz dışarıda tarz
şahsen kendim dışarda bile paçozumda işte
tv de din adamının biri demişti
kadın dışarda başkalarına güzel görünmek için süslenip püsleniyor
eve geliyor saç baş dağınık akşama kadar pijamayla oturmuş kocası geliyor kadını o halde görüyor
sonra gözü dışarıdakilere kayıyor
kocanızı elde tutmak istiyorsanız dışarıda değil evin içinde süslenin
ben bir keresinde evde süslendim oturdum kocam geldi dışarı mı çıkacaksın dışarıdan mı geldin misafir mi gelecek 45 çeşit soru sordu
adamın bünye alışık değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?