2015 Şubat Anneleri

kızlar mrb ne yaparsınız uzun zmndır yokturdum bnm günüm yaklaştı ve stres bastı beni normal istiyorum bnm gibi düşünen var mı tabi normalde ne olacağını kestiremiyorum
ho$geldin canim
olamz olurmu çogumuz normal bekliyoruz hayirliisyla :)

Ilk başta Büyüdü öyle kaldı süt ne zaman olucak acaba. Süt olduğunda da büyüyecek mi ki?
dogum sonrasi su gibi birsey geliyor. Biraz sıktirdik biraz bebek emdi. Hemen gelmisti bnim. Ama kiminde oyle olmuyor. 2-3 gelmemesi normal. Sicak dus iyi geliyor sutu getiriyor

Memleketimizin yetiştirdiği güzide Türkçe öğretmeninden inciler... sürrealist bir başyapıt. Hepimiz ortayız...

Kadın Hakkı

Tak be yüzüğünü kadın!

Evde sevdiceğin bekliyor.

Evlisin…

Kariyer yapacağım dedin, erkeklerle yarıştın.

Çocuk doğurdun, bakıcıya bıraktın.

Sen kariyer yapıyorsun, evde bakıcı yüzüne tükürüyor çocuğunun.

Tak be yüzüğünü kadın!

Evlisin… Sevdiceğin var.

Bakma başkalarına, peşinden koşturma, umut verme, üzme, erkekleşme, yarışma, yerini bil, Değerini bil.

Sen kadınsın, hele sen evlisin…

Eş değil, kocanı bil, erini bil.

Kadın sesi, kadın nefesi, kadın hakkı dediler; inanma, kandırdılar seni,

Çalıştırdılar, koşturdular, yordular seni,

Erkekleştirdiler, kabalaştırdılar, yordular seni.

İnanmıyorsun değil mi?

Bak o zaman ellerine, gözlerine, yüreğine.

Parmakların nasıl, gözlerine kim baktı?

Tak yüzüğünü evinde otur.

Koşma, koşuşturma, yarışma

Yorulma,

Fıtratını zorlama

Çünkü sen değerlisin, kadınsın.

Sana şiirler yazamıyorum, ortasın,

Saçlarına mısralar yazamıyorum, ortalıkta.

Yüzüne, güzelliğine yazamıyorum.

Evde çirkin, dışarıda güzelsin.

Fıtratını zorlama.

Kadınsın, değerlisin.

Hakkı bir, ama gerçek hakikati.

Kandırmasınlar seni, yoruluyorsun…

hahaah alemsin kizz , sezeryan olcan ama normal doguma hazirlaniyon heaaa : ))
hayirlisiyla gelsin insallah kuzucuk

Maral Fransa'da temizlik için en çok ne kullanıyorlar? Çamaşır suyu çok kullanılmıyor di mi? Alkol müydü çok kullanılan?

iyi eşin bir şey demiyor. ben öyle bır sey desem 10 sene küser, dünya fırça yerım.
doktor hiç yüzünü göremediği için espiriye bişey demiyor
ama müdahale ediyor yüzünü göstermiyor diye
bir kere babasına benziyor galiba demişti koltukları kabarmıştı
bende arada babasına benziyor babasının kızı diyorum 32 diş çıkıyor meydana

ne bileyim işte sezeryan olacakken anesteziyi bele yapmıyorlarmı
iğne beldeki sinirlere yapılıyor diye biliyordum
çok cahilim ben yaa

Maral Fransa'da temizlik için en çok ne kullanıyorlar? Çamaşır suyu çok kullanılmıyor di mi? Alkol müydü çok kullanılan?
alkol nasil oluyor temzilikde , sirkesi faanmi kullaniliyor ,kiz bilmiyorumki benn
ben degisik marka yag çozuuculer aliyorum ama ucuzunu almam marka olan promosyondayken aliyorum
ama dedigim gibi turkler Tr de yada fr da farketmiyor çamasir suyunu çokk asiri kullaniyoalr
tamam her yer parliyor ama madalyonun oteki yuzunu gormuyolar

frnasizlar napiyor pek bilgim yok

benimki giriş demir kapılırı açtırmıyo bana diye abartrıyo diye düşünüyodum.neleri varmış yahuu şaştım

Ay bu kadar ilgiyi filmlerde olur zannediyorum.abartı olarak.benim ki de is güç yapar ama bu kadarını hic yaşam adım kasar peyniri iyiymis yavv

banyonun kalebodurlarını sildim duşakabini sildim tuvaleti yıkadım yerleri silip çıkacağım
deterjan kokusu tıkamasın diye 10 dk iş 15 dk dinlenme yapıyorum
daha diğer banyo var tv ünitesini sileceğim ve jaluziyi yıkayacağım
bunlar bugünün işleri
yaptığım programa göre pazara sadece lambaların silinmesi kalacak onuda eşim yapacak zaten

biyerde doğru
kadınlar evde paçoz dışarıda tarz
şahsen kendim dışarda bile paçozumda işte
tv de din adamının biri demişti
kadın dışarda başkalarına güzel görünmek için süslenip püsleniyor
eve geliyor saç baş dağınık akşama kadar pijamayla oturmuş kocası geliyor kadını o halde görüyor
sonra gözü dışarıdakilere kayıyor
kocanızı elde tutmak istiyorsanız dışarıda değil evin içinde süslenin

ben bir keresinde evde süslendim oturdum kocam geldi dışarı mı çıkacaksın dışarıdan mı geldin misafir mi gelecek 45 çeşit soru sordu
adamın bünye alışık değil tabi

:)))))))) ben suslenince çocuklar bana anne nereye gidiyon diyolar :)))))))))))))

Çamaşır suyu sebebiyle trde her yıl yüzlerce kadın ölüyormuş . Lütfen yapmayın siz yazdıkça ben üzülüyorum
kız bız ıcmıyozkı vclere dokuyoz .. ama vc de (ıcımızdekı kotuluklerden arınırken degıl)vc den cıkarken
camasır astım
evlerı supurdum,o sıra bıde utu yaptım,bıryerlerı sıldım
mutfağımı temızledım,banyoyu komple duvarlar dahıl kopukkopuk yıkadım,dusakabın falan derken bu saat oldu..
ac karnımı doyurdum..aksama kp cıgımeeeyemek yapacam bıde

kendımı aylardır temızlık yapmamış gıbı hıssettım oysakı daha 2hafta olmuş

Paris'te hep sabun kokardı sabunlu suyla yolları yıkarkardı evler de Öyledir belki. Markette çamaşır suyunu zor bulmuştum bidonla alkoller vardı büyük olasılıkla eve de ayakkabıyla girdikleri için dezenfekte etmek için alkol kullanıyorlardı. Sonuçta ben Fransızlar'ın yaşadığı yerdeydim Türk komşum yoktu bir de herşeyi kendine göre temizleme deterjanı var ya o çok hoşuma gitmişti.

Din adamları da din dışında herşeyi Konuşuyor yaw.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…