Onu ben de merak ediyorum, doğumdan hemen sonra vücut süt üretimine başlıyor mu yoksa bebek emdikçe mi süt üretilmeye başlanıyor.Göriciğiizz.çok da lezzeli.
bu göğüsler ne zaman doluyor acaba. benımkılerde henüz bır hareket şişlik doluluk yok.
Vallahi allaha dua etmek lazim kocalarimiz boyle diye. Ama benim ki o kadar abartiyor ki valla gulersiniz anlatsam.
Bulasik makinesini bosaltmama bile izin vermiyor. Yukari kaldiriyomusum kolumu. O bosaltiyor hep, gecen bosaltamadi kirli bulasiklar kaldi iki saat orda benim icim icimi yedi. Ama bi de yemin ettieiyor bosaltirsan olumu gor diyor.
Hamileligimin ilk zamanlarinda kasar peynirinden bi kalip keserken sen napiyosun diye bi bagirdi. Kendimi zorluyomusum onu keserken. Hahahahaha ne gulmustum yaa benimki biraz fazla abartiyo gormemisi karisi hamile kalmis hesabi :))
Ama allah razi olsun hic pes etmedi hala temizligimi o yapiyo haftada bir. Ben sadece toz aliyorum viledayla siliyorum en fazla.
Aynen canım Döktüm şimdi vc lere banyoya azıcık dursun temizlicem kabarsın bi gerçi daha 2 gün önce Döktüm be kabatcaksahaksızmıymıs pekı
bencede camasır suyu olmadan temızlık olmuyor olmuyor olmuyor..helede vc ve banyoda ımkansız
Hadi bakalım yarin büyük Gun desenesağol canım hastaneden de yazarım hemen sıra gelmiyor. İnşallah doğuma bugün demez kendimi nedense çok pis hissettim birden banyo yapmaya vaktim kalmadı. Bugün de hava sıcak midir nedir.botlari çıkarıp converseleri giyeyim olmazsa
evet degisigiz birazDegisik Cok ya sizin orda beni simdi 2 haftada bir cagiriyolar.
Aynen canım Döktüm şimdi vc lere banyoya azıcık dursun temizlicem kabarsın bi gerçi daha 2 gün önce Döktüm be kabatcaksatemizlik manyağı oldum sanırım ama kızım gelcek her yerim temiz Olmalı diye düşünüyorum
hahaah alemsin kizz , sezeryan olcan ama normal doguma hazirlaniyon heaaa : ))şu masajı yapacak arkadaşlara sesleniyorum. benım elım göbek altıma bıle yetısmıyor nasıl olacakmış masaj işi.
ne yapacaksam masajıda . sezaryen olcam dıyorum otekılerı merak etmekten de gerı kalmıyorum
eşime hurma aldırdım. neden hurma dıyor dedım doğumu kolaylaştırıyormuş.
neden hurma yıyınce neşter kolay mı kesıyormus dedı.
maksat yemek doğum bahane.
Çamaşır suyu sebebiyle trde her yıl yüzlerce kadın ölüyormuş . Lütfen yapmayınsiz yazdıkça ben üzülüyorum
orasi oyle de ne biliyim telnolojinin nimetlerinden yararlanmak lazim birazzzAma suda var dunyada bircok kadin hayatinda bir kez bile doktora gitmeden saglikli bebekler dunyaya getiriyolar bence bizde cok fazla herseyde doktora gidiyoruz oyle degil mi o kadinlar napsn bence sznki bile onlara gore buyuk sans:)
Bacım bide şu örgünün ipi neydi o kuş tüğü gibi duruyo güzelÇamaşır suyu sebebiyle trde her yıl yüzlerce kadın ölüyormuş . Lütfen yapmayınsiz yazdıkça ben üzülüyorum
hadi yaa arada tek tuk duyyorum haberlerde ama sayinin yuzlerce oldugunu bilmiyordumOnlar temelli manyak kızım her şeyi karıştırıyorlar ben karıştırmam öle ama çamaşır suyu dökmeden temizlenmiyor
Günaydın
Dün doktora gittim
38+0 , kilo demedi ama 3100-3200 doğar bu kız dedi , ve aynı babası dedi.
Ayrıca hiç bir doğum belirtisi yok , Asya'nın keyfi iyi içerde dedi.
Ama benim keyfim hiç yerinde değil.
Ateşim Var , boğazlarım inanılmaz şiş.
Ayrıca sizin yaşadığınız şikayetleri atlattım çok şükür , kaburgaya baskı , nefes alamama gibi şeyleri. Şimdi karnımın içinde sancılarım var. Gaz gibi. Ama değil , bazen de adet sancısı gibi belimde.
Uff hayırlısı ile artık bitsin şu günler
Sağlıkla kucağımıza bi alalım
Günaydın kızlar. Boğaz ağrısı burun akıntısıyla uyandımdün akşam eşimin gözleri şişmişti, sen hasta oluyosun galiba dedim. Sabah hastayız yatak odamın dolaplarını düzenlicem bugün inşaAllah.
Bu arada rüyamda yanlış kişi olmasınpkasss uğraştım durdum. Allah hayırlısını versin. Bebeklerin kime benzeyeceği merak edilmiş:) Elifim doğduğu anda aynı babasıydı. Yuh dedim bi indan bu kadarmı benzer. Şişleri falan indi, ikimize benzedi. Herkes bizi birbirimize benzetiyo bu arada. Sonra 5-6 aylıkken aynı babası oldu. Şuan 3,5 yaşında ve benim kopyammış öyle diyorlar. Bu kızçemde geçen hafta ultrasonda dr aynı ablasına benziyor dedi. Burnu küçücük dedi. Daha ne isterim ablasına benzesin dedim:)
Selam kizlarbugun benim dogum gunum 30 yasima girdim elveda 20 li yaslar:)
Temizlik icin bayan geldi evim mis oluyor suan bundan guzel dogum gunu hediyesi olamaz benim icin:) Temiz evimde huzurlu bir sekilde bekleyecem artik bebisimi
şu masajı yapacak arkadaşlara sesleniyorum. benım elım göbek altıma bıle yetısmıyor nasıl olacakmış masaj işi.
ne yapacaksam masajıda . sezaryen olcam dıyorum otekılerı merak etmekten de gerı kalmıyorum
hurma sut de yapar.şu masajı yapacak arkadaşlara sesleniyorum. benım elım göbek altıma bıle yetısmıyor nasıl olacakmış masaj işi.
kiz arada bi piyango vuruyor iste :)) oglumdaki ebe de o piyangolardan biriydi,bakalim uçuncude nolucaknası şanslı değilsin kız en güzel doğum hikayeleri sen de baksana topikce oraya gelesimiz var
çok da lezzeli.
bu göğüsler ne zaman doluyor acaba. benımkılerde henüz bır hareket şişlik doluluk yok.
Nice huzurlu mutlu yillaraSelam kizlarbugun benim dogum gunum 30 yasima girdim elveda 20 li yaslar:)
Temizlik icin bayan geldi evim mis oluyor suan bundan guzel dogum gunu hediyesi olamaz benim icin:) Temiz evimde huzurlu bir sekilde bekleyecem artik bebisimi
Ben de kavanozun dibinde tarhana buldum bugün.kıyıda kalmis unutmusum.hazine bulmuş gibi sevindim.çok severim.yapım iceyim diyodum ama saklayım.nolur nolmaz grip olursam denerim.olmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?