2015 Şubat Anneleri

çok da lezzeli.
bu göğüsler ne zaman doluyor acaba. benımkılerde henüz bır hareket şişlik doluluk yok.
Onu ben de merak ediyorum, doğumdan hemen sonra vücut süt üretimine başlıyor mu yoksa bebek emdikçe mi süt üretilmeye başlanıyor.Göriciğiizz.

benimki de aynı , hele bulaşık mak. boşaltma konusundaki sözleri bile, yukarı uzanmamalıyım : ))) o yerleştiriyor sağolsunlar

haksızmıymıs pekı
bencede camasır suyu olmadan temızlık olmuyor olmuyor olmuyor..helede vc ve banyoda ımkansız
Aynen canım Döktüm şimdi vc lere banyoya azıcık dursun temizlicem kabarsın bi gerçi daha 2 gün önce Döktüm be kabatcaksa temizlik manyağı oldum sanırım ama kızım gelcek her yerim temiz Olmalı diye düşünüyorum

Doğum mu başladı kuzu

Degisik Cok ya sizin orda beni simdi 2 haftada bir cagiriyolar.
evet degisigiz biraz
nereden ekonomi yapmaya çalisiyolar bilmiyorumki elektrikden falan mi yada dr un çalisma saatindenmi
ama ben durmam arada gider gelirim acile baksinlar isleri ne :)

Çamaşır suyu sebebiyle trde her yıl yüzlerce kadın ölüyormuş . Lütfen yapmayın siz yazdıkça ben üzülüyorum

hahaah alemsin kizz , sezeryan olcan ama normal doguma hazirlaniyon heaaa : ))
hayirlisiyla gelsin insallah kuzucuk

Onlar temelli manyak kızım her şeyi karıştırıyorlar ben karıştırmam öle ama çamaşır suyu dökmeden temizlenmiyor
Çamaşır suyu sebebiyle trde her yıl yüzlerce kadın ölüyormuş . Lütfen yapmayın siz yazdıkça ben üzülüyorum

Ama suda var dunyada bircok kadin hayatinda bir kez bile doktora gitmeden saglikli bebekler dunyaya getiriyolar bence bizde cok fazla herseyde doktora gidiyoruz oyle degil mi o kadinlar napsn bence sznki bile onlara gore buyuk sans:)
orasi oyle de ne biliyim telnolojinin nimetlerinden yararlanmak lazim birazzz
ellerinde imkan var ama kullanmiyor bizimkiler

Onlar temelli manyak kızım her şeyi karıştırıyorlar ben karıştırmam öle ama çamaşır suyu dökmeden temizlenmiyor
hadi yaa arada tek tuk duyyorum haberlerde ama sayinin yuzlerce oldugunu bilmiyordum
benim tanidigim butun kadinlar çamasir suyunu içer gibi kullnaip bitiriyor ben hariç : )))
hiç sevmem kokusunu, bi wc ye dokuyorum bide arada mutfak lavabosuna
geerrçi onun yerinee baska deterjan oluyor bu sferde ama olsun en azindan kokmuyor :)))

Rabbim hayrli zamnda kurtarsn kuzum

Gecmis olsun xanim

Selam kizlarbugun benim dogum gunum 30 yasima girdim elveda 20 li yaslar:)
Temizlik icin bayan geldi evim mis oluyor suan bundan guzel dogum gunu hediyesi olamaz benim icin:) Temiz evimde huzurlu bir sekilde bekleyecem artik bebisimi

nice mutlu yillara :)

oh afiyet olsun yarasn

hurma sut de yapar.

nası şanslı değilsin kız en güzel doğum hikayeleri sen de baksana topikce oraya gelesimiz var
kiz arada bi piyango vuruyor iste :)) oglumdaki ebe de o piyangolardan biriydi,bakalim uçuncude nolucak
Alalh dagina gore kar verirmis,dogumum zor olsa sonrasinda bakana ihtiyacim olsa kimsem yok Allahtan baska,kocayi bile saymiyorum yani dusunn ..
o yuzden belkide dogumlarim kolay oluyor , Rabbim diyor yeter bu garibanin çilesi bari bu konuda yuzunu guldureyim :)))

pkasss azcik sabir, çok az kaldi inann .. belki yarin belki yarindanda yakin
bu arada dr un açsindan da çok $anslisinnn valla
darisi diger kizlarin basina boyle dr konusunda

kızlar mrb ne yaparsınız uzun zmndır yokturdum bnm günüm yaklaştı ve stres bastı beni normal istiyorum bnm gibi düşünen var mı tabi normalde ne olacağını kestiremiyorum

benim gecen hafta goguslerimde hasssasiyet vardi dokununca bile agriyordu ucu deil tabi kokunden
bu hafta bisey yok ama
ucunda sut avrmi bilmiyorum korkarim ben hiç dokunmam uçlarina : )) 24 saat dolamdan sutum gelir benim, bu sure 3 gune kaadr gidebiliyor tabi yeni dogum yapan annede

Ben de kavanozun dibinde tarhana buldum bugün.kıyıda kalmis unutmusum.hazine bulmuş gibi sevindim.çok severim.yapım iceyim diyodum ama saklayım.nolur nolmaz grip olursam denerim.olmam inşallah

Bence sen Can'ın istemişken yap iç canım yaa. Daha sonra ihtiyacın olursa markette dalan satılıyor alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…