benimki de aynı , hele bulaşık mak. boşaltma konusundaki sözleri bile, yukarı uzanmamalıyım : ))) o yerleştiriyor sağolsunlar
Ay bu kadar ilgiyi filmlerde olur zannediyorum.abartı olarak.benim ki de is güç yapar ama bu kadarını hic yaşam adım kasar peyniri iyiymis yavv
bende utu yaparken kızım dıyor aynısını..bıraz once masa ortusunu utuluyorum anne nereye gıdıyosun dedı:)))))))) ben suslenince çocuklar bana anne nereye gidiyon diyolar :)))))))))))))
yok daaa ciddiyim ben. baka cok çalışıyorum, çalışmazsam patlarım evde yapıma da ters ama doğamız geregı sankı anne olmalıyız çocuk doğurup bakmalıyız gıbı geliyor. işte tersi durum olunca zorlanıyoruz hem iş hem çocuk.
şartlarımız uygun olsa keşke rahat çalışıp çocuk da bakabilsek.
baksana burda bir suru meslekten ınsan var ama çocuk dıyince akan sular duruyor. iş miş hıkaye oluyor.
kız bız ıcmıyozkı vclere dokuyoz ..ama vc de (ıcımızdekı kotuluklerden arınırken degıl)vc den cıkarken
camasır astım
evlerı supurdum,o sıra bıde utu yaptım,bıryerlerı sıldım
mutfağımı temızledım,banyoyu komple duvarlar dahıl kopukkopuk yıkadım,dusakabın falan derken bu saat oldu..
ac karnımı doyurdum..aksama kp cıgımeeeyemek yapacam bıde
kendımı aylardır temızlık yapmamış gıbı hıssettım oysakı daha 2hafta olmuş
İnşallah kuzucum , ben de telaşlanıyorum okuyunca ya da o anları düşününce ama iş başa düşünce insan neleri yapıyor.Hepimiz yazacağız buraya doğurdum çatır çatır diyeAllah nasip etsin
Canım bnm çok teşekkür ederm malesef gelebilecek durumda değilim :) düşünmen mutlu etti beni :) iyi eğlenceler size :)Ya canım arkadaşlar baby shower diye tutturdu yarın yapacaklarmış gelebilir misin bilmiyorum ama Çukurambar liva da olucakmış.
CÜMLEMİZİN .hahaah alemsin kizz , sezeryan olcan ama normal doguma hazirlaniyon heaaa : ))
hayirlisiyla gelsin insallah kuzucuk
hanımlar şu masajın adını veya nasıl yapıldığını yazarmısınız bulamadım bir türlü
Perine masajı cnm ama ben yapamıcam onuhanımlar şu masajın adını veya nasıl yapıldığını yazarmısınız bulamadım bir türlü
asıl o zaman buyuyormuş. benım basta buyumustu sonra indi sankı. kaldı öyle.Ilk başta Büyüdü öyle kaldı süt ne zaman olucak acaba. Süt olduğunda da büyüyecek mi ki?
Canım bnm çok teşekkür ederm malesef gelebilecek durumda değilim :) düşünmen mutlu etti beni :) iyi eğlenceler size :)
Perine masajı canım
asıl o zaman buyuyormuş. benım basta buyumustu sonra indi sankı. kaldı öyle.
Ohh bol eğlenceli olacak desene :)Az önce aradılar Tubanın baby shower partisi Yazısı yarına yetişmiyecekmiş bir hafta sonra olsun o zaman dedim ben de. Neler hazırlıyorlar acaba böyle
Doğum mu başladı kuzu
doğumda nasıl bilmiyorum benım kolumdan kateterle kolumdan beyaz bir şey vermıslerdı.doktor hiç yüzünü göremediği için espiriye bişey demiyor
ama müdahale ediyor yüzünü göstermiyor diye
bir kere babasına benziyor galiba demişti koltukları kabarmıştı
bende arada babasına benziyor babasının kızı diyorum 32 diş çıkıyor meydana
ne bileyim işte sezeryan olacakken anesteziyi bele yapmıyorlarmı
iğne beldeki sinirlere yapılıyor diye biliyordum
çok cahilim ben yaa
yok artıkÇamaşır suyunu sadece wc için kullandığına inanmıyorum herşeyi onunla temizliyormuşsun gibi hissediyorum.
Canım bnm çok teşekkür ederm malesef gelebilecek durumda değilim :) düşünmen mutlu etti beni :) iyi eğlenceler size :)
yok artık
banyoda ,vc de ve mutfakta zaman zaman kullanırım ..(bardaklar falan sarardığında mesela ,yada mutfak tezgahını temızlerken)
elımden geldıgınce deterjanıda az kullanırım..evımı arap sabunuyla sılerım mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?