- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Çok isterim canım denerim şansımı ama söz vermiyim sen yine de bana yapılacak gün ve saati söylersin çok kalamasam da bi uğrayabilirim belki :))Bak isimlerimiz de aynı ya Zaman'ın olursa beş dakika uğrayabilirsin belki. Resim çekeriz
Ohh bol eğlenceli olacak desene :)
Çok isterim canım denerim şansımı ama söz vermiyim sen yine de bana yapılacak gün ve saati söylersin çok kalamasam da bi uğrayabilirim belki :))
Doğduktan Sonra hiç mumkun değil o parti canım öncesi güzel bence tadını çıkar :)Bana kalsa bebiş doğduktan sonraya erteleyecem ama öncesinde istiyorlar. Ben korkumdan üç buçuk atıyorum onlar parti diyor
canım o konuda kesınlıkle haklısın. bende ıstıyorum çocuğuma ıyı bır gelecek sağlayayım.Obacan hele su minigin bi dogsun,7/24 annelik ve eslik görevini ustlen,yemek bulaşık çamaşır gibi olaylara giriş,sen yapasin göze gozukmesin,esin seni dinlemesin,çocuğun ihtiyaçları artarken sen para kazanama,herşeyi üstlenen ve bir o kadar da görünmez bi insan ol o zaman görürsün.bakalım is hakkında hala boyle düşünüyor musun. Yillarca calismissin belli ki yorulmussundur ama evde oturmak da çocuğa bi gelecek saglamiyor bunu da boyle bilin fistiklar.yaşayıp göreceksiniz inşallah olumsuz şeyler yasamazsiniz ama iste öyle olmuyor.
Ben bi annenin esas bebeği için çalışması gerektiğini düşünüyorum.tabii bikac aylık bebeği bırakıp çalışmaktan bahsetmiuorum evet maalesef zor olacak hicbi şey kolay değil ama cocuklariniz için yapmalısınız zira hem evden yapilan hem para kazandıran hem zevkli olan işimiz meslegimiz yok hepimizin.mecbur bi yerden baslicaz.
bizimkilerde bır ara sarmıştı parti yapıcaz dıye. sonra gecen gun aramışlar partiden vazgecmısler oturup dua okuyacaklarmış. kafalarına gore takılıyorlar .Az önce aradılar Tubanın baby shower partisi Yazısı yarına yetişmiyecekmiş bir hafta sonra olsun o zaman dedim ben de. Neler hazırlıyorlar acaba böyle
benım ablamında ona benzetıyorlarmıs. var canım ıstedıgın boyutta merak etme.95 in üstünde sütyen var mı ki? Bizim çocukluğumuzda samenta Fox diye biri vardı ben aynı öyle olurum artık
kız bebegı ne yapacak. benım arkdas telde bile konuşamıyor. hemde sımdı o yavrsundan 1 sn bile ayrılamaz. baksana uyuyunca bıle sıkılıyorlarmış.Bak isimlerimiz de aynı ya Zaman'ın olursa beş dakika uğrayabilirsin belki. Resim çekeriz
Memorial da kaç tl ye yaptın dogumuMemorial da kendileri kontrol için kendi çocuk doktorlarından randevu ayarliyorlar canım doğum paketine dahil doğumdan sonraki 3. Ve 5. Gün kontrolleri için
Sana hiç sormuyorlar :) onlar ne yapmak istiyorsa ona karar verip yapıyorlar yani eee bu durumda senin için mi kendileri için mi bir şey yapmış oluyorlar. Benim doktorda bugün diyorki bu oda süslemeleri falan çok saçma geliyor biz burda ciddi bir iş yapıyoruz iki hayat söz konusu bizim için kritik bi nokta insanlar oda süsleme ikram yapma derdinde :) bende katılıyorum biraz oda falan zaten süslemicem sadece ikramlık çikolata ve hediyelik bişeyler aldım doğum fotoğrafçısı falan filan bile ayarlamadım lohusa tacı terliği bişeyim yok onu mu düşünücem o anda inşAllah bebeğim sağlıkla dünyays gelsin onunla beraber herşeyi yaparız şu an düşündüğüm şey bu .bizimkilerde bır ara sarmıştı parti yapıcaz dıye. sonra gecen gun aramışlar partiden vazgecmısler oturup dua okuyacaklarmış. kafalarına gore takılıyorlar .
bizimkilerde bır ara sarmıştı parti yapıcaz dıye. sonra gecen gun aramışlar partiden vazgecmısler oturup dua okuyacaklarmış. kafalarına gore takılıyorlar .
içtiysen sen bağışıklık kazanmışssın sana bır sey olmaz.:)Akşam kocam gelince beni vuracaaakkkkMutfağın perdelerini astım :) aklıma geleni illa yapıcam yoksa içim rahat etmiyo. Mutfağa yeni camlar yapıldı, eski tüllerim olmadı. Kızın odasındakileri söktüm mutfağa taktım bende:) mutfağınkinide oraya takcam. Temizlikte sökülüp yıkanacak ama olsun, aklımda kalmasın:)
Bu arada çamaşır suyundan konu açılmış. Ben çok fazla kullanırım maalesef. 2 ayda 3 litrelik biter. Mutfakta her yemek vea bulaşıktan sonra o lavabo bi domestos görecek illa. Ayrıca wc,banyo, evde yerleri silerken suyun içinede katıyorum. Balkonu yıkarken balkona döküyorum. Doğru değil ama fazla kullanıyorum.
Küçükken 1 bardak çamaşır suyu içmişim :) acaba ondanmı bu çamaşır suyu takıntısı:)
Sana hiç sormuyorlar :) onlar ne yapmak istiyorsa ona karar verip yapıyorlar yani eee bu durumda senin için mi kendileri için mi bir şey yapmış oluyorlar. Benim doktorda bugün diyorki bu oda süslemeleri falan çok saçma geliyor biz burda ciddi bir iş yapıyoruz iki hayat söz konusu bizim için kritik bi nokta insanlar oda süsleme ikram yapma derdinde :) bende katılıyorum biraz oda falan zaten süslemicem sadece ikramlık çikolata ve hediyelik bişeyler aldım doğum fotoğrafçısı falan filan bile ayarlamadım lohusa tacı terliği bişeyim yok onu mu düşünücem o anda inşAllah bebeğim sağlıkla dünyays gelsin onunla beraber herşeyi yaparız şu an düşündüğüm şey bu .
Akşam kocam gelince beni vuracaaakkkkMutfağın perdelerini astım :) aklıma geleni illa yapıcam yoksa içim rahat etmiyo. Mutfağa yeni camlar yapıldı, eski tüllerim olmadı. Kızın odasındakileri söktüm mutfağa taktım bende:) mutfağınkinide oraya takcam. Temizlikte sökülüp yıkanacak ama olsun, aklımda kalmasın:)
Bu arada çamaşır suyundan konu açılmış. Ben çok fazla kullanırım maalesef. 2 ayda 3 litrelik biter. Mutfakta her yemek vea bulaşıktan sonra o lavabo bi domestos görecek illa. Ayrıca wc,banyo, evde yerleri silerken suyun içinede katıyorum. Balkonu yıkarken balkona döküyorum. Doğru değil ama fazla kullanıyorum.
Küçükken 1 bardak çamaşır suyu içmişim :) acaba ondanmı bu çamaşır suyu takıntısı:)
kız bebegı ne yapacak. benım arkdas telde bile konuşamıyor. hemde sımdı o yavrsundan 1 sn bile ayrılamaz. baksana uyuyunca bıle sıkılıyorlarmış.
canım o konuda kesınlıkle haklısın. bende ıstıyorum çocuğuma ıyı bır gelecek sağlayayım.
eskıden çocuk yokken derdım kendı basının caresıne baksın dıye ama şimdi dıyorum her seyın en ıyısı onun ıcın olsun.
ya benım kuzenım ve ablam biraz değişikler. böyle parti, eğlence, süs yapsınlar. resım cekıp paylaşsınlar, gösteriş yapsınlar cok severler.Sana hiç sormuyorlar :) onlar ne yapmak istiyorsa ona karar verip yapıyorlar yani eee bu durumda senin için mi kendileri için mi bir şey yapmış oluyorlar. Benim doktorda bugün diyorki bu oda süslemeleri falan çok saçma geliyor biz burda ciddi bir iş yapıyoruz iki hayat söz konusu bizim için kritik bi nokta insanlar oda süsleme ikram yapma derdinde :) bende katılıyorum biraz oda falan zaten süslemicem sadece ikramlık çikolata ve hediyelik bişeyler aldım doğum fotoğrafçısı falan filan bile ayarlamadım lohusa tacı terliği bişeyim yok onu mu düşünücem o anda inşAllah bebeğim sağlıkla dünyays gelsin onunla beraber herşeyi yaparız şu an düşündüğüm şey bu .
bencede benziyor ama napalım insanın içinden gelcek otururken bile boş duramıyorum ben örgüyü alıyorum hemen elime kızıyo sonra yorgunum diyosun bırak şunu diye ama ben onu yaparken dinleniyorum farkında değil
Sen bunları yazarken ben Kalktım kovanın içine klorak yüZey temizleyicileri Döktüm cam kapı pencere giriştim sonra süpürge tuttum vileda Yaptımmakinaya çamaşır attım şimdide kendime bi bardak Çay koydum minik harekete geçsin diyede Çikolatalı gofreti aldım kemiriyorum kıpırdandı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?