2015 Şubat Anneleri

bugün sabah da yine hastanedeydim ama tahliller için. doğum öncesi rutinleri istedi doktor dün.
haftaya salı çıkacakmış bazı sonuçlar, haftaya çarşamba da anesteziye gideceğim...
epidural normal olacakmış; zorda kalmadıkça sezaryen yapılmıyor.

geldim uyudum uyandım makineye çamaşırları attım; bir makine daha var. sonra kurutmayı açar akşama ütülerim. hafta sonu için de yemek yapayım. akşama kendime kadar yaparım yalnızım zaten. yeşil mercimek demişti dün biri canım çekmişti hazır eşim yok kendime yapıp yiyeyim

ben demıstım yap ye bol proteın ben coktannn yedım bıle

ama ben camasır suyuna yatırdığım butun bulaşıkları makineye dızıyorum en yüksek 70 derecede 3 saate yakın yıkıyorum..odamı olmuyo..

Çamaşır suyu değen bardakları on kere durulamalısın ki kalıntı kalmasın. Sonra makinede yıkayabilirsin. Bulaşık makinesi az su kullandığı için bulaşıklar makineye kesinlikle deterjanlanıp veya çamaşır suyuna yatırılıp konmamalı.

ama ben camasır suyuna yatırdığım butun bulaşıkları makineye dızıyorum en yüksek 70 derecede 3 saate yakın yıkıyorum..odamı olmuyo..
Ben direk makineye çamaşır suyu dökenlerdenim. Halk sağlığı dersinde içme suyun temizliği için bilmem kaç oranında çamaşır suyu katılıyordu. O yüzden çamaşır suyundan çok korkmam. Yağ çöz por çöz bulaşık çamaşır deterjanı yumuşatıcı daha hain geliyor bana

kendine gore temizleme deterjani ansil oluyor kiz

masallah kuzuya. Ikinciler hareketli olur derler bakalim nasil olcaklar.

deterjanlardan dolayı ellerim kabuk kabuk soyuldu ve şuan su bile yakıyor

Bende Cok severim temizlik ilaclarini, esim Cok kiziyo Ama sanki baska türlü temizlenmiyo gibime geliyo

Ayyy kizanlar benim temizlik bitti xoknsukur heryer mis gibi oldu ama bende bittim aksam esim gelinve tulleri yikayip astircam kocisime yarin sabahtan agdaya gidicem ordan doktora gidicem hafif kasinti var bide bebek aasagi baskinyapiyo alttan bakar diye agdaya gidicem cunarteside hakilarim geliyo sil supur yerlestir haftaya bol.bol yatip artik bebisimi beklicem

kendine gore temizleme deterjani ansil oluyor kiz

Hani sert zeminler icin ayrı parkeler için ayrı deterjanlar var ya onun gibi mesela cam Ocak temizleyicisş ayrıydı lavobanın metaliyle porselen kısımları ayrı ayrı deterjanlarla temizleniyordu. Tuvalet için kapsüller vardı gece atıyodun sabah sifonu çekiyodun tertemizdi. Mobilya temizleyicisi ayrıydı. Ütü yaparken hem kumaşı koruyan hem guzel kokan sular vardı. Yav sen bunları kullanmıyor musun?

Aferin ne diyim

Bizim burda da aYni anlattigin gibi herseyin Ayri Benim suan evde 8-9 cesit Temizlik ilaci var Hersey icin ayri. Ben türkiye ye gelince eve temizlik malzemesi alinca sapitiyorum Allahtan gitmeden evi temizletiyoruz yoksa Bide tatilde 1 senenin temizligiyle ugras.

Burda herşey çamaşır suyuyla yıkanıyor gülsek mi ağlasak mı halimize bilemedim yaw.

Temizlikciye giden para bazen gozume batiyor ama ben sevdim bu duzeni. Iki haftaya geliyor heryeri temizleyip gidiyor. Camlar perdeler halilar temiz zaten su an. Ani birsey olsa bir supurge acmak yeter duruma gore. Ama bebegij kiyafetlerini yikamadim daha. Kv gidince yikayayim.diyorum nedense ondan saklayasim var aldiklarimi. Yorum yapiyor diye sanirim ya da kotu gelin miyim neyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…