Soğanları domates soteledikten sonra 1 bardak su ekleyip kaynatıyorum ben biraz sonra yıkayıp konserveyi ekliyorum zeytinyağlı yaptığım için en son 1 kesme şeker kadar toz şeker ekliyorum bu kadarKeşke normal olsa ama konserve canım.
Ben de çevremde okuduğum ve Çalışmadığım için Eleştirilmekten bunalmistim ne garip.sürekli eleştirildi m,.boşuna mi okudun diye.calismicam dedim.istemiyorum benim tercihim.okurken çalışmadan duramam sanıyordum.ama fikir degistirdim.evlenirken de kesin belirtim bu konuda üstüme gelmeyin başlamadan bitsin diye.çünkü herkes çalışıyor bizim sülalede ikîi tarafta da.ha bu arada hic çalışmadım değil.köyde ihtiyaç vardı bi kaç sene ucretli ogretmenlik yaptım çocuğu bakiciya bırakıp.
hamılelıkte ogrendım tadını..geçenlerde cok canım ıstedı konservesını yaptım 10 dk surmedı yıyordum ..Olsada bende pişirsem normal mi konserve mi
ben bol soğanı kavuruyorum ıcınden çıkan domatesıde doğrayıp eklıyorum bırazda bıber salçası bamyaları ekleyip cok az su koyuyorum canım..Evet konserve.
Soğanları domates soteledikten sonra 1 bardak su ekleyip kaynatıyorum ben biraz sonra yıkayıp konserveyi ekliyorum zeytinyağlı yaptığım için en son 1 kesme şeker kadar toz şeker ekliyorum bu kadar
Hiç de sevmem bamyayı resmen canım istedi yahuuuuDur bakiyim evde konserve olacaktı.
bende senin gibi düşünen biriyim ama istanbulda ilkokul sınıflarının 40 kişilik olduğunu duyunca korktum ne öğretmen birşey anlar nede öğrencişimdi bu amerıkan tarzı okullar var . bende ılk kez gecen gun yegenımı almaya gıttım orda gordum içini . boyasız çimento sadece. hepsının tarzı aynıymış artık.
çok güzel çimento kokuyordu ama bana aşırı soğuk ve itici geldı.
off yaa çimentı dedım de hazır karılmış harç olsada koklasam nasıl canım çekti.
neyse işte .
daha hamıle degılken ben cocugumu özel okula göndermem, ayrıcalıgı olsun ıstemem. o da hayatı tanısın öğrensın ıstıyorum, biz nasıl çabalayarak bu günlere geldiysek cocugumda aynı sekılde olsun ıstıyorum dıyordum.
şimdi ben çevreden,kötülüklerden nasıl korurum derdine dustum.
internetı bıle olmasın ıstıyorum saf ve masum kalsın ıstıyorum.
özel okulda okusun istiyorum.
nereye gıttı değerlerim,düşüncelerım bılmıyorum.
müzikle,sporla uğraşsın bilimle ilgilensin istiyorum. hayatın yükü omuzlarına çökmesin istiyorum.
adı emek ama ben doğmadan başka başka seyler ısıtyorum.
çok doluyum bee. annelık şimididen mi başlıyor.
ben tadını dahı bılmıyorum ama annem bır ıkı kez kafalarını kestırmıstı. güzel kesmıstım o kadar.Hiç de sevmem bamyayı resmen canım istedi yahuuuuDur bakiyim evde konserve olacaktı.
Nohut güzel olmaz bence ama eti soğanla kavurup sonra domatesi karıştır o zamanEt de var bir de nohut da koyayım mı?
Evet canım.Perde mi astın?
Aynen aynen:) eşimde bi okadar sevmiyo kokusunu. Sen ne anlarsın be hijyenden diyorum. Markete gittiğimizde o deterjan bölümlerinden çıkmak istemiyorum. Mis gibi kokuyo. Temizlik malzemelerini biraz abarttığım doğrudur. :)Yazdıklarını okuyunca aklıma Yalan Dünya dizisindeki Servet Hanım geldi,O da böyle çamaşır suyuna aşıktı, arada bir koklardı şişeyi açıp
Valla canım haklısın da elimde olan bişey değilki. Sadece kendi evimde değil annemlere giderim yemek yeriz, mutfağı ben toplarım derim. Aklar paklarım çamaşır suyuyla öyle çıkarım. Annemde diyo hamilesin yapma bu kadar ama olmuyo. Hele misafirliğe biyere gittiğimde o lavabo biraz sarardıysa, içim içimi yer. Tiksinmekten değil, şuraya bi domestos döksemde bembeyaz açılsa diye:) huy işte.Dediğin gbi takıntı olmuş sende canım. Canına yazık valla. Çok güzel kaliteli deterjanlar var napcan çamaşırsuyunu. Ben amway kullanırken asla evime sokmazdım ama şimdi alamıyorum sadece klozete çamaşır suyu kullanıyorum. Ona bile eşim kızıyo. Bence senin ve çocuklarının sağlığı için azaltarak bi adım atabilirsin
Güzel kesmişsindir tabi ki eminim, sen azimli kızsın vesselamben tadını dahı bılmıyorum ama annem bır ıkı kez kafalarını kestırmıstı. güzel kesmıstım o kadar.
Evet canım.
Aynen aynen:) eşimde bi okadar sevmiyo kokusunu. Sen ne anlarsın be hijyenden diyorum. Markete gittiğimizde o deterjan bölümlerinden çıkmak istemiyorum. Mis gibi kokuyo. Temizlik malzemelerini biraz abarttığım doğrudur. :)
Valla canım haklısın da elimde olan bişey değilki. Sadece kendi evimde değil annemlere giderim yemek yeriz, mutfağı ben toplarım derim. Aklar paklarım çamaşır suyuyla öyle çıkarım. Annemde diyo hamilesin yapma bu kadar ama olmuyo. Hele misafirliğe biyere gittiğimde o lavabo biraz sarardıysa, içim içimi yer. Tiksinmekten değil, şuraya bi domestos döksemde bembeyaz açılsa diye:) huy işte.
kız bız ıcmıyozkı vclere dokuyoz ..ama vc de (ıcımızdekı kotuluklerden arınırken degıl)vc den cıkarken
camasır astım
evlerı supurdum,o sıra bıde utu yaptım,bıryerlerı sıldım
mutfağımı temızledım,banyoyu komple duvarlar dahıl kopukkopuk yıkadım,dusakabın falan derken bu saat oldu..
ac karnımı doyurdum..aksama kp cıgımeeeyemek yapacam bıde
kendımı aylardır temızlık yapmamış gıbı hıssettım oysakı daha 2hafta olmuş
Oyyy inşallah da..beni çatır çatır kesicekler diye düşünüyorum ben bu kiz hala dönmedi kihastaneye geldik sıra bekliyoruz hadi bakalım.. Bak insan bekletmeden nstye girsek olmuyor nu ben mi çok aceleciyim.. Nst de çok uzun sürüyor sanki düz de yatamiyorum zaten. Kaplumbağa gibi oldum
Selam kizlarbugun benim dogum gunum 30 yasima girdim elveda 20 li yaslar:)
Temizlik icin bayan geldi evim mis oluyor suan bundan guzel dogum gunu hediyesi olamaz benim icin:) Temiz evimde huzurlu bir sekilde bekleyecem artik bebisimi
Hep öyle olur zaten kendileri hic pesimizde kosmamis olurlar güya
Bana da sorsan ben de memnunum halinden ama üniversiteyi yarıda birakmasaydim daha iyi olurdu diyorum hep yani Nasil olcakti öyle bilmiyorum ama arada bir boyle şeyler aklıma geliyor işte.neyse çocuklarım bi 10 yaşını filan geçsinler belki tekrardan başlarım..
Yapma diyo hafta sonu yaparmış o
bizim kocalar çok benziyor birbirine anam bnmkide ve gelince ağır bişi kalkmış mı ben zorlanmış iş yapmışmıyım die bakıyor dün yerden 8 kilo 4 kilo 3 kilo 3 adet detarjanları kaldırdım die neredeyse kızacaktı hee yapma etme ben yaparım gelince diyor benim içim kurtlu duramıyorumŞimdi toz alıcam kalkıp sonrada lavabo wc yıkıcam banyo paspaslarını sericem anamgil yola çıkmış geliyorlar kardaşıma sevdiği bişi var onu yapıcam snrada yemek için kolları sıvarım ama arada çok garip oluyorum tansiyonum düşüyor gibi elim ayağım boşalıyor yüzüm beyaz oluyor yatıyorum soluma geçir iyi hissediyorum biraz kalkınca yine oluyor neden ki acep
biyerde doğru
kadınlar evde paçoz dışarıda tarz
şahsen kendim dışarda bile paçozumda işte
tv de din adamının biri demişti
kadın dışarda başkalarına güzel görünmek için süslenip püsleniyor
eve geliyor saç baş dağınık akşama kadar pijamayla oturmuş kocası geliyor kadını o halde görüyor
sonra gözü dışarıdakilere kayıyor
kocanızı elde tutmak istiyorsanız dışarıda değil evin içinde süslenin
ben bir keresinde evde süslendim oturdum kocam geldi dışarı mı çıkacaksın dışarıdan mı geldin misafir mi gelecek 45 çeşit soru sordu
adamın bünye alışık değil tabi
Bunye meselesi. Ikincide buyumedi hamilelikte. Bakalim dogunc nasil olcakPeki göğüsler tekrar büyüyecek mi?
cok hamaratsin kuzum. Senin kiz napiyo sen temizlik yaparkenkız bız ıcmıyozkı vclere dokuyoz ..ama vc de (ıcımızdekı kotuluklerden arınırken degıl)vc den cıkarken
camasır astım
evlerı supurdum,o sıra bıde utu yaptım,bıryerlerı sıldım
mutfağımı temızledım,banyoyu komple duvarlar dahıl kopukkopuk yıkadım,dusakabın falan derken bu saat oldu..
ac karnımı doyurdum..aksama kp cıgımeeeyemek yapacam bıde
kendımı aylardır temızlık yapmamış gıbı hıssettım oysakı daha 2hafta olmuş
Bısıklete bınıyo,elıne bez verıyorum annem sana yardım edıyım dıye pesımde gezıyo bezı dolandırıyor orda burda,acayıp mutlu oluyo :) kızım sakın sessız agır kendı halındedır,haşere bır çocuk degıl ..bırde cok güzel soz dınlerBunye meselesi. Ikincide buyumedi hamilelikte. Bakalim dogunc nasil olcak
cok hamaratsin kuzum. Senin kiz napiyo sen temizlik yaparken
Ben de bu şişmeden korktum ya, doğurcam ben galiba bebek de bi acaipleşti ya da ben gerginim ondan o da rahatsız oldu :/Yok bebeğim bugün 3. Kontrol o pıhtı düştüğünden beri her gün geliyorum doktora. Kiz cherish bildiğin gibi değil acayip sistim bugün ayaklarim zonkluyor hala daha sisecek yani. Demin Dr odasından çıktı beni gördü diyor var mi bi gelişme doktor da sabırsızlanıyor artik biliyor benim bunyeyi
Demin sancim vardı nstye gireydim iyiydi neyse beklicez bakalım doğum başlamışsa eve gidip banyomu yapicam acayip sıcaklar fenaliklar basıyor nedense
Zaten eşimle de aram limoni.sizin nasil daha iyi misiniz? Ya adamın gözünün içine bakıyorum resmen sabah kalktim o kadar kivir zivir hazırladım yesinler diye adam tadına bakma mis yüzüme dahi bakmıyor ilgilenmiyor benimle dinlemiyor bi söylediğimi iki kere söylemek zorunda kalıyorum en sonunda sinirlendim kahvaltiyi yapmadan gittim yattım ben de
Sararan bardakları karbonat ile silin leke fln kalmıyorKullandığın bulaşıkların hiçbirine çamaşır suyu değmemeli bardaklar tabaklar tamam mı? Cherish in dediği Kayıplar oralarda kullananlar için. mümkünse mutfağa da sokma. Bazen sararan şeyler oluyor Haklısın ama sağlığımızdan değerli değiller.
ama ben camasır suyuna yatırdığım butun bulaşıkları makineye dızıyorum en yüksek 70 derecede 3 saate yakın yıkıyorum..odamı olmuyo..Sararan bardakları karbonat ile silin leke fln kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?