Bizim halkimiz yine izin vermiycektir oturmamiza:) ne zaman binsem oyle gobegimi inceliyolar yer veren cok az oluyo ne bakiyosunuz hic mi hamile gormediniz dicem diyemiyorum icim aciyohttp://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/27974535.asp
Habere bakın kızlar, artık hamile yaşlı ve gaziler için oturmatik diye bir şey olacakmış toplu taşıma araçlarında.
Burda herşey çamaşır suyuyla yıkanıyorgülsek mi ağlasak mı halimize bilemedim yaw.
Gerci kendi kartlari olcakmis ama bizim halkimiz bi sekilde ele gecirirBizim halkimiz yine izin vermiycektir oturmamiza:) ne zaman binsem oyle gobegimi inceliyolar yer veren cok az oluyo ne bakiyosunuz hic mi hamile gormediniz dicem diyemiyorum icim aciyo
Doğum fotoğrafçısı pek olacak is değilmiş ben de yasayinca anladım hele dogumhanede falan doktorlar kesin sinir oluyordur koyun can derdinde kasap et derdinde gibi :) o an cidden sadece hayırlısı ile kucagina almayi istiyor insanSana hiç sormuyorlar :) onlar ne yapmak istiyorsa ona karar verip yapıyorlar yani eee bu durumda senin için mi kendileri için mi bir şey yapmış oluyorlar. Benim doktorda bugün diyorki bu oda süslemeleri falan çok saçma geliyor biz burda ciddi bir iş yapıyoruz iki hayat söz konusu bizim için kritik bi nokta insanlar oda süsleme ikram yapma derdinde :) bende katılıyorum biraz oda falan zaten süslemicem sadece ikramlık çikolata ve hediyelik bişeyler aldım doğum fotoğrafçısı falan filan bile ayarlamadım lohusa tacı terliği bişeyim yok onu mu düşünücem o anda inşAllah bebeğim sağlıkla dünyays gelsin onunla beraber herşeyi yaparız şu an düşündüğüm şey bu .
Temizlikciye giden para bazen gozume batiyor ama ben sevdim bu duzeni. Iki haftaya geliyor heryeri temizleyip gidiyor. Camlar perdeler halilar temiz zaten su an. Ani birsey olsa bir supurge acmak yeter duruma gore. Ama bebegij kiyafetlerini yikamadim daha. Kv gidince yikayayim.diyorum nedense ondan saklayasim var aldiklarimi. Yorum yapiyor diye sanirim ya da kotu gelin miyim neyim.
Eldiven filan taksaydi canim ya.
Ben de bu şişmeden korktum ya, doğurcam ben galiba bebek de bi acaipleşti ya da ben gerginim ondan o da rahatsız oldu :/
Bizim sıkıntı isim konusu, babasının isminin yanına isim buldum cok hoşuma gittik uydu da hayır hayatta olmaz başımı kes bunu isteme dedi. Başını napim ben senin Analık hakkı diye bişey var bu kdr da yok sayılmaz insan dedim , gözüm görmesin onu o kdr canım acıdı ki , bu zamana kdr hep mutlu olsun die tamam die die her seye , ben iyice gözle Görünmez olmuşum . Dedim yok sayılmak ne demek bundan sonra izle . Sinirlendiğim için geçen gün hastanelik oldum , yine demiyor ki bu kadın da bişey istemiş , annesi..
Bilir kişi olarak son kez Söylemek istiyorum ki çamaşır suyu tehlikelidir. Bütün deterjanlar Kullanım talimatına uygun kullanılmalıdır. Fazlası sağlığa zararlıdır. Her deterjan yerinde kullanılmalıdır. Çamaşır suyu demek çamaşır için kullanılan su demek. Beyazlaştırıcı özelliği heryerde Kullanılacak anlamına gelmiyor. Kaldı ki tekstil ürünkerinlerinde çamaşırlarda bile kararınca kullanılmalı. Bardakta kapta çanakta kullanacaksanız mutlaka bol suyla durulayın yoksa gitmez. Bu kadar yazdım umarım işinize yarar. Yok benim huyum bu diyorsanız da siz bilirsiniz.
Ay hepiniz temizlikten bahsetmissiniz kendimic cok kotu hissettim haha :)
Benim evimi tabiri caizse bok goturuyo afedersiniz. Gunluk temizlik yapiyorum sadece. Temizlikci gelicek diye iyice koyverdim icim hic rahat olmuyor ama yapamiyorum agir is cidden nefes nefese kaliyorum. Kimileri cam silmekten perde asmaktan bahsetmis bi de oyy :/
Normalde olsa ben boyle duramazdim asla ah bu enerji, sihhat bunlardan onemli bi sey yok :/
Halilarim, koltuklarim, camlar her yer berbat. Bi tek bebisimin odasi tertemiz. Insallah erken dogurmam yandik yoksa :/
Cherish ben yarin sağlık ocağına gidicem idrar tahlili için hemen gözünün önünde bardagin içine çubuk sokup sonucu anında söylüyorlar. Hastanede de çubukla bakıyorlarmis zaten 2 saat sure veriyorlar fazla beklemeyim diye hastaneden istemedim doktorum da teklif etmedi.doktorum da halbuki oglumdaki doktorum durumumu da biliyor hani ama üçüncü gebelik bu herşey olur diyor yasin da ilerledi diyor tamam çok da genç sayilmam ama ilerledi denecek kadar da değil yani 27 yaşındayım sen kaç yaşındaydın? İdrar tahlilinde protein kacagina bakilmasi lazim ben oğlumda yaşadım bunları şimdi çok korkuyorum yuzuklerimi çıkardım coraplarim bile acayip sıkıyor ne oluyor ben de anlamadım su idrar tahlilini yaptirayim içim rahat edecek proteini gormrzsem
Off bu isim konuları yada eşlerin hamilelik durumlarında psikolojik durumlarının değişmesinden filan gına geldi resmen eşimle hastane çıkışı da atistik yine dinlemiyor beni hic sabah da o yüzden kizmistim zaten çok konusuyorsun diyor yahu her zaman mi çok konuşuyorum soru soruyor cevabını dinlemiyor.ben çocuklardan bahsediyorum yemek yiyorduk sanki hic ben konusnuyormusum gibi lafımi kesip başladı yemek hakkında konuşmaya baharatliymis filanyaa dedim iyi o zaman ben senle hic konusmayim napiyim yani..
Ya iyi de babasının ismi konulacakmis iste yanına da bi tane senin istediğin bi isim koysa ne olur sen demiyorsun ama basımı kes de babanın ismini koyma diye yani bunlar da alttan aldıkça daha da tepeye çıkıyorlar zaten ben çocuklara büyüklerin isimlerini verilmesine karşıyım çok saçma bence.bakiyorsun sülalede kaç tane ahmet var kaç tane mehmet hasan hüseyin var.yeter artik bitsin su zihniyetler ya.hic olmadık şeyler için caba sarf etmek zorunda kalıyoruz ne vardı güle oynaya bebeğine istediğin ismi koyabilseydin bak fikir ayrılıkları şimdiden başlamış bebek doğunca daha da gıcık bi hal alacak çocuk doğduktan sonra hicbi şey eskisi gibi olmuyor diyorlar ya iyi de bu fikir ayrılıklarını saçma sapan tabuları koyan sizsiniz problem çıkmasın da nolsun kiz aksam aksam sinirlerimi teleme getirdin zaten beninkine kizginim
Bugün topic temizlik günü ANLAŞILAN
Benimde bitmedi canım bi yatak odam kaldı onuda yarın yapcam Yemeğe girişeyim dedim ne yapacağımı bulamadımbenim temizliğim bitmez yarında devam edecek
yoruldum şimdi dinleniyorum eşim gelsin yemekten sonra devam edeceğim
amma pislenmişim yahu
Kuzuuu herhangi bi mesajindan alintidir:) merak ettim kitaptaki bilgileri kullanabiliyo musun? Easy uygulamaya basladin miDoktor görsün bakalim sonuçları ne dicek canım gerekli görürse ilaç başlar heralde
kullaniyorum iste bende onlari da sen onlarada kar$isin saniyodum ben : )))Hani sert zeminler icin ayrı parkeler için ayrı deterjanlar var ya onun gibi mesela cam Ocak temizleyicisş ayrıydı lavobanın metaliyle porselen kısımları ayrı ayrı deterjanlarla temizleniyordu. Tuvalet için kapsüller vardı gece atıyodun sabah sifonu çekiyodun tertemizdi. Mobilya temizleyicisi ayrıydı. Ütü yaparken hem kumaşı koruyan hem guzel kokan sular vardı. Yav sen bunları kullanmıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?