2015 Şubat Anneleri

Lohusa şerbeti kendileri veriyormuş onuda zaten hiç yapasım yoktu mahalle baskısı vardı üzerinde yap yap diye. İyi oldu kapı süsü yaptırıyorum. Çikolatamız var bide hediyelik hatıra olsun diye bişey yaptırdım. Ben kendi düğünümde çok rahattım gelinliğimi bi günde seçtim mobilyamı öyle. Hiç abartmadım ve angaryaları gösterişi sevmem bebeğimin odasını bile sonra alırız dedim ama beşiğe yatak bılamadım şu bambu beşikler varya onunla sünger mümger uğraşacağımıza bide üstüne sünger sağlıksız dedik eşimin içide rahat etmedi doğru düzgün bişey olsun dedi oda aldık öylece. Malı gösterişi bende sevmiyorum önemli olan sağlık be huzur. Evlenirken herşeyin normal yollusunu aldık ailelerimiz hiçbişey yapmadı bize. Eşim şirketi yeni kurmuştu çok sıkışıktık hep olsun o olmasın bu olsun diye aldım herşeyimi şimdi Allaha şükür herşeyimiz bar yada bana ötle geliyor çünkü gözü yüksekte biri hiç olmadım Allah sağlık ve huzur versin oğluşumu bize bağışlasın kimseye muhtaç olmayalım mal mülk eksik olsada olur . Nerden geldim bu konuya şu an hatırlayamıyorum :)

şimdi bu amerıkan tarzı okullar var . bende ılk kez gecen gun yegenımı almaya gıttım orda gordum içini . boyasız çimento sadece. hepsının tarzı aynıymış artık.
çok güzel çimento kokuyordu ama bana aşırı soğuk ve itici geldı.
off yaa çimentı dedım de hazır karılmış harç olsada koklasam nasıl canım çekti.
neyse işte .
daha hamıle degılken ben cocugumu özel okula göndermem, ayrıcalıgı olsun ıstemem. o da hayatı tanısın öğrensın ıstıyorum, biz nasıl çabalayarak bu günlere geldiysek cocugumda aynı sekılde olsun ıstıyorum dıyordum.
şimdi ben çevreden,kötülüklerden nasıl korurum derdine dustum.
internetı bıle olmasın ıstıyorum saf ve masum kalsın ıstıyorum.
özel okulda okusun istiyorum.
nereye gıttı değerlerim,düşüncelerım bılmıyorum.
müzikle,sporla uğraşsın bilimle ilgilensin istiyorum. hayatın yükü omuzlarına çökmesin istiyorum.
adı emek ama ben doğmadan başka başka seyler ısıtyorum.
çok doluyum bee. annelık şimididen mi başlıyor.

O
ohh bitti herşey rahatız senle bugün

Yazdıklarını okuyunca aklıma Yalan Dünya dizisindeki Servet Hanım geldi,O da böyle çamaşır suyuna aşıktı, arada bir koklardı şişeyi açıp

Bana kalsa bebiş doğduktan sonraya erteleyecem ama öncesinde istiyorlar. Ben korkumdan üç buçuk atıyorum onlar parti diyor
İyi ya iste senin de kafan dağılır.ne güzel bir suru arkadaşın var demek ki.ben öncesini geçtim sonrasında bi dilim kek getirecek arkadaşım yok.gelen giden olur da hani kafadengi samimi arkadaş.

İçtiğin için olabilir ben kokusunu seviyorum hamileyken bile vazgeçmedim o perde işini bende yapcaktım ama benimki geçerken Görmüş cam sildiğimi aradı o bezi akşam yemek olarak vercem sana diye :) perdelere dokunursan onuda bezden sonra tatlı niyetine yersin dedi ;-) öptüm dedi kapattı görse neler yaptığımı kesin kızcak

İyi ya iste senin de kafan dağılır.ne güzel bir suru arkadaşın var demek ki.ben öncesini geçtim sonrasında bi dilim kek getirecek arkadaşım yok.gelen giden olur da hani kafadengi samimi arkadaş.

Çok birsürü değil altı kişi ama gerçekten beni düşünerek yapıyorlar biliyorum. sırf moral vermek için. SağolsunlAr. Bu arada bamya yemeğini nasıl yapabilirim?

Ben de çevremde okuduğum ve Çalışmadığım için Eleştirilmekten bunalmistim ne garip.sürekli eleştirildi m,.boşuna mi okudun diye.calismicam dedim.istemiyorum benim tercihim.okurken çalışmadan duramam sanıyordum.ama fikir degistirdim.evlenirken de kesin belirtim bu konuda üstüme gelmeyin başlamadan bitsin diye.çünkü herkes çalışıyor bizim sülalede ikîi tarafta da.ha bu arada hic çalışmadım değil.köyde ihtiyaç vardı bi kaç sene ucretli ogretmenlik yaptım çocuğu bakiciya bırakıp.

Çok birsürü değil altı kişi ama gerçekten beni düşünerek yapıyorlar biliyorum. sırf moral vermek için. SağolsunlAr. Bu arada bamya yemeğini nasıl yapabilirim?
Soğan ve domatesleri iyice kavur bamyayı ekle üstüne çeyrek limon sık üstü kapanacak kada su ekle tuzunu koy tabi çok karıştırma karıştırınca bamyalar eriyor altını kıs :)

Dediğin gbi takıntı olmuş sende canım. Canına yazık valla. Çok güzel kaliteli deterjanlar var napcan çamaşırsuyunu. Ben amway kullanırken asla evime sokmazdım ama şimdi alamıyorum sadece klozete çamaşır suyu kullanıyorum. Ona bile eşim kızıyo. Bence senin ve çocuklarının sağlığı için azaltarak bi adım atabilirsin

Olsada bende pişirsem normal mi konserve mi

Soğanı salçayı kavur canım sonra suyunu ekle kaynayınca bamyayı ekle ve varsa 5-6 parça limon tuzu yoksada 4-5 kaşık limon suyu koy. Pişince altını kapat. Ben düdüklüde pişiriyorum genelde. Afiyet olsuuun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…