2015 Şubat Anneleri

Merhaba peki bebeginizi rahat emzirdinizmi kucahiniza aldiginizda zorlaniyormuydunuz.
emziremedim 8 ay kadar yari meme yari mama gittik ama nedeni kucagima alamamam, sezeryan falan degil daha hastanede yasamis oldugum gelin kaynana stresi diyelim :) olacagi varmis

içerden kendı cvp verdı sana .üç kez tık tık yaptı .ellerinden öper.:)

günaydın. tepik diye diye benım sakin kızımı da tepikli yaptın :))
bende merak edıyorum o seslerı benden de cıkarmı dıye baktım ama yok heralde herkeste.

Dünde bende vardı işte o enerji geliyo ara sıra

emziremedim 8 ay kadar yari meme yari mama gittik ama nedeni kucagima alamamam, sezeryan falan degil daha hastanede yasamis oldugum gelin kaynana stresi diyelim :) olacagi varmis
işte gerekirse kötü gelin olmalı gerekirse kapıdan kovmalı da eş anlayışlı değilse çok zor
bu defa bol bol emzirirsin inş.

sonra böyle öküz erkekler yetısıyor işte. kadınlar zamanla kıyamıyor annelerine merhametlı oluyor ama erkekler bekarken annelerine resmen ezıyet edıyor,annelerde bundan memnun oluyor sonra eşlerını de aynı goruyorlar. sonra eş karşı çıkınca kötü eş oluyor.

Dünde bende vardı işte o enerji geliyo ara sıra
sende genelde var sanki. o ışığı goruyorum sende. başından berı her hafta o pazar işini yemek ısını aksatmadın.
benım bır lokma yemek pişirmişliğim yok.

Günaydın gençler artık günaydın demeye bin Şahit ister yani gece gece mahfoldum 4 ten 6 ya kadar Sıfır uyku üstüne karnım acıktı Kalktım resmen yarım ekmek yedim gelsin kilolar azıcık uykum geldi tam uyudum uyucam alarm çaldı eşim işe gitcek diye kapat diye bağırmışım farkında olmadan ama nafile afedersiniz iki gram uykumun içine etti sonradan dön dön bu saat oldu 10 güne doğurursun diyen doktoruma sesleniyorum konuşması kolay uyku gönder biraz doğurunca zaten uyuyamıcam

bende hala kullanıyorum decaviti hatta geçen sağlık ocağında doğumdan sonra 3 ay daha kullanacaksın dediler....

Bana öyle Bisey söylenmedi uzun zamandır kan da idrar da vermedim açıkçası doktordan doktora değişiyor demek birazdan sağlık ocağına gideceğim idrar tahlili için. Hoş gerçi ilaç kullanmayı da hic sevmiyorum..

sende genelde var sanki. o ışığı goruyorum sende. başından berı her hafta o pazar işini yemek ısını aksatmadın.
benım bır lokma yemek pişirmişliğim yok.
Ya işe de gitmiyom ya iyice sıkıldım evde bişeyler yapmazsam Kafayı yerim bugün iş yerine uğrıcam bakayım kızlar ne yapmış bensiz zaten bi tanesi hamile 6 aylık daha eli belinde 9 aylık hamile gibi geziyo patron şaşırmış senden önce doğurcak galiba diyo şimdiden yerine birini almış bi yürüyüşü var görsen hayattan bezmiş kızdım geçen 500 gr çocuk var içinde dik dur yoksa dokuzuncu ay yerinden kalkamıcan diye dedim ki hamileyiz sakat değiş yani

Evet canım korkuyorum onu yeme bunu yeme sunu yapma hic tadını cikaramamistim hoş gerçi o zaman çok etkendi simdi zamanimizi doldurduk sayılır çok şükür gidiyorum simdi sağlık ocağına yazarım size sonucu

bu sefer ebe, arkadaslarim, doktorum, ablam hemsireler tembihli canim sinirimin bozulmamasi icin ordu kurduk zaten buyuk oglum babannesini cok ozledi onlar evde duracaklar :) olacagi varmis toy zamanlarimizdi. simdi tamamen sute kanalizeyim inşallah sapir sapir emzircem gelecek sutum sular seller gibi çok inanıyorum bugün serbet malzemelerini alicam

Tansiyon bende de yok çok şükür ama ne bileyim daha oncedrn yaşadığım sıkıntılar old. İçin hassasim sanırım bu konuda ben hamileliklerimde bayağı kilo alıyorum canım ya oğlanda 25 kızda 24 kg aldım bu da 20 kg oldu 25 olmaz diye düşünüyorum ama ödem artarsa kilo gibi gözüküyor zaten iki gün arayla tartilinca ödeme göre 3-4 kg fsrkedebiliyor onu da gördük yani

Kizlar aylardir decavit kullanmama rağmen 2 haftadir mide bulantisi yapmaya basladi.hatta 3 defa kustum midemde berbat durumda acaba kessemmi ilaci.

Bulantı mi yapıyormuş.bana Dr vermedi de sağlık ocağı verdi rutinmis.icmemistim.2gundur içtim.belki degerlerim bozulmustur diye.bulaniyo gibiydi midem.ilaç aklıma gelmedi.icmim bugün bakım.
al benden bi tane daha ohh yalnız değilmişim kahverengi oluyormuş ya nişanı anlarmışız ama....
Yok kız kırmızı pembe de olur.bazen de kahverengi lekelenme gibi de oluyor dedim.benim birinde kırmızı birinde kahverengimsiydi.kırmızı da hemen kahvede 2 gün sonra dogurdum.tabi bu benim ki.herkes başka.
Ben de öyle düşünüyorum.sutun yaramıyor diyenlere benimki kalorisiz ama bağışıklığı yuksek sut diyorum.

Yeniden günaydın. Ben bugün doğum yapabilirim
Rüyamda uçakla hacca gidiyordum ve orda namaz kılıyordum.
Hayır olsun inşallah.ne güzel ruyaymis

Canım elbet zordur ama hayatın boyunca uyumamak nedir
İnsan doğasına aykırı.
Bak ben yine sabah nöbetine başladım.
Dün ne güzel uyumuştum oysa.

birde bunu bana söyleyen ev hanımı yani gece uyuyamazsa gündüz uyur yine uyur ama ben çalıştığım halde evelallah üstesinden gelebileceğime inanıyorum...

Ilk cocukta herkes ayni hatayi yapyio galiba kafasina gereksiz kisileri takip sütü kesilyio Bende öyleydim suan Benimde istegim bol bol emzirmek ins allah hepimize nasip etsin

Akşam adama gelirken ayran al dedim almış gelmiş bende Hevesle koca bi bardak doldurdum içmeye başladım ki kana kana derler ya o Şekil bi baktım ki içtiğim ayran değil sütmüş şişeleri aynı adamda anlamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…