emziremedim 8 ay kadar yari meme yari mama gittik ama nedeni kucagima alamamam, sezeryan falan degil daha hastanede yasamis oldugum gelin kaynana stresi diyelim :) olacagi varmisMerhaba peki bebeginizi rahat emzirdinizmi kucahiniza aldiginizda zorlaniyormuydunuz.
içerden kendı cvp verdı sana .üç kez tık tık yaptı .ellerinden öper.:)sen onceki hamilelikte yasadigindan korkuyrsun ama olabiliuor dogum yaklastikca ani odem artisi. Tahlil temiz ciksin da icin rahat etsin. Oglumda son 10 gun balon olmustum. Bunda yavas yavas sistim yine balonum.
hele ozlemle beklediysen koklamaya bakmaya doyamazsin. Sikayet de etmezsin bnce. Hiv cocugum olmaz diye korkarken allah vermis sikayet mi edilir di mi
Ehliyet vercem çıkıncaDeneme yapiyo galiba yine seninki:)
günaydın. tepik diye diye benım sakin kızımı da tepikli yaptın :))Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) gece yine sancıyarak uyudum :) artık alıştım yani. Birde o göbekten gelen katır kütür çatır çutur seslleri dünden beri bende de var, baxıları yazmıştı böyle sesler geliyor diye
bozdum ama geldım işe yıne. işler bitmeden doğurmam merak etmeyın.masallah sana. Uyku gibisi yok
yok ruya yok enerji sen niyeti bozdun gibi bugun. Hayirlisi
Dünde bende vardı işte o enerji geliyo ara sıraYsmnfth e doğum enerjisi geliyormuşya bende gece uyumadım ama sabah kalktım sanki rüyamda gördüm yerleri silmeye başladım.
Eşim gördü aldı elimden ama bir enerji sormayın.
Kahvaltımı yaptım,silme işini bitirip işe gideceğim bakalım artık.
işte gerekirse kötü gelin olmalı gerekirse kapıdan kovmalı da eş anlayışlı değilse çok zoremziremedim 8 ay kadar yari meme yari mama gittik ama nedeni kucagima alamamam, sezeryan falan degil daha hastanede yasamis oldugum gelin kaynana stresi diyelim :) olacagi varmis
sonra böyle öküz erkekler yetısıyor işte. kadınlar zamanla kıyamıyor annelerine merhametlı oluyor ama erkekler bekarken annelerine resmen ezıyet edıyor,annelerde bundan memnun oluyor sonra eşlerını de aynı goruyorlar. sonra eş karşı çıkınca kötü eş oluyor.Allah sağlık versin hastalık olmadığı sürece ilk zamanlar gece emmesi olacağı için insan uykusuzluğa dayanır zaten ama sen eşşek kadar ilkokul 5'e giden çocuğu gece koridor ışığı açık olduğu halde anne beni wc'ye götür diye kendini uyandırtmaya sonrada gel beni oku diye bahanelerle yanında yatırtmaya alıştırırısan o çocuk seni gece uyutmaz evlendiğinde de uyutmamaya devam eder bence bu yetiştirme ile alakalı....
sende genelde var sanki. o ışığı goruyorum sende. başından berı her hafta o pazar işini yemek ısını aksatmadın.Dünde bende vardı işte o enerji geliyo ara sıra
Ne güzel o saman :) hiç bitmesin tepiklerigünaydın. tepik diye diye benım sakin kızımı da tepikli yaptın :))
bende merak edıyorum o seslerı benden de cıkarmı dıye baktım ama yok heralde herkeste.
bende hala kullanıyorum decaviti hatta geçen sağlık ocağında doğumdan sonra 3 ay daha kullanacaksın dediler....
Ya işe de gitmiyom ya iyice sıkıldım evde bişeyler yapmazsam Kafayı yerim bugün iş yerine uğrıcamsende genelde var sanki. o ışığı goruyorum sende. başından berı her hafta o pazar işini yemek ısını aksatmadın.
benım bır lokma yemek pişirmişliğim yok.
sen onceki hamilelikte yasadigindan korkuyrsun ama olabiliuor dogum yaklastikca ani odem artisi. Tahlil temiz ciksin da icin rahat etsin. Oglumda son 10 gun balon olmustum. Bunda yavas yavas sistim yine balonum.
hele ozlemle beklediysen koklamaya bakmaya doyamazsin. Sikayet de etmezsin bnce. Hiv cocugum olmaz diye korkarken allah vermis sikayet mi edilir di mi
:) görseymişim çıkmadan yazdığım gibi kapadım bilgisayarı ama uyku yoktu tabi
bilmem ki belki annem beni rahatlatmak için söylemiştirben de annem söyleyene kadar ödem olmadığını düşünüyordum 20 kg aldığım halde alyansımı takıyordum ayaklarım şişmiyordu... 10 gün evde yattım yaramadı bana
hissizlik yok canım; alyansım kalın belki ondandır ince yüzüklerim rahatsız etmiyor çünkü. tansiyonumu da takip ediyorum yükselme yok. dün verdim idrar zaten doğum öncesi kontroller için; ben de 20 kg aldım(fazlasını tartılmıyorum).
Kizlar aylardir decavit kullanmama rağmen 2 haftadir mide bulantisi yapmaya basladi.hatta 3 defa kustum midemde berbat durumda acaba kessemmi ilaci.
Yok kız kırmızı pembe de olur.bazen de kahverengi lekelenme gibi de oluyor dedim.benim birinde kırmızı birinde kahverengimsiydi.kırmızı da hemen kahvede 2 gün sonra dogurdum.tabi bu benim ki.herkes başka.al benden bi tane daha ohh yalnız değilmişimkahverengi oluyormuş ya nişanı anlarmışız ama....
Ben de öyle düşünüyorum.sutun yaramıyor diyenlere benimki kalorisiz ama bağışıklığı yuksek sut diyorum.evet anneligin ilk senesi biraz zor oluyor tecrubesiz olunca insan daha çok panik oluyor
ben astim o durumlari, buda illaki grip olucak oksurucek çunku ablasi abisi okuldan getirecek onlar 2 gun oksurup geçirecek yazik 3 numara iki sene surunur ama sonra saglam olur bagisikligi insalalh : )))
ben çocuklarin hasta olmasina daha degisik gozle bakiyorum, hasta olduklarinda o mikroba karsi vucud bagisiklik kaznaiyor
mesela benim kiz 6 yasinda omrunde 1 yada 2 sefr ateslendi onuda hayal meyal haturliyorum ite :)) unuttum ne zamandiben isterdim atesi olsun vucud sava$sin antikorlar uretsin ama çocuk dogustan bagsiklikli dogmus ne edeyim :)))
Hayır olsun inşallah.ne güzel ruyaymisYeniden günaydın. Ben bugün doğum yapabilirim
Rüyamda uçakla hacca gidiyordum ve orda namaz kılıyordum.
Canım elbet zordur ama hayatın boyunca uyumamak nedir
İnsan doğasına aykırı.
Bak ben yine sabah nöbetine başladım.
Dün ne güzel uyumuştum oysa.
bu sefer ebe, arkadaslarim, doktorum, ablam hemsireler tembihli canim sinirimin bozulmamasi icin ordu kurduk zaten buyuk oglum babannesini cok ozledi onlar evde duracaklar :) olacagi varmis toy zamanlarimizdi. simdi tamamen sute kanalizeyim inşallah sapir sapir emzircem gelecek sutum sular seller gibi çok inanıyorum bugün serbet malzemelerini alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?