Iste suan 87 kiloyum Artik doguma kadar Ne olur Ne biter bilmiyorum Ama ilk hedefim 70 sonra devam ins Önce bi 70 e insem ben herzaman 65 kilo civariydim. Bakalim. Dogumda Ne kadar gidecek. Kizimda 68 LE hamile kaldim 92 yle doguma Gittim kizim 4 aylikken 72 kiloydum bakalim Bunda nasil olcak.
yapılıyor .olmazsa karatay yaparız siz pek sevmezsınız onu ama :))
ya da karışık yapar herkes. yeni bir grup kurarız karşılaştırırız hangisi etkili diye.
yapılıyor .olmazsa karatay yaparız siz pek sevmezsınız onu ama :))
ya da karışık yapar herkes. yeni bir grup kurarız karşılaştırırız hangisi etkili diye.
Dukanda lahana vardı galiba. BeNim tsh yükseliyo. Karatay yapabilirim belki. Sınırsız yumurta yiyin diyoya :) tok kalırım en azından. Arkadaş yeni doğum yaptı sütü azmış onun stresiyle 5 kilo daha almış
Ya işe de gitmiyom ya iyice sıkıldım evde bişeyler yapmazsam Kafayı yerim bugün iş yerine uğrıcam bakayım kızlar ne yapmış bensiz zaten bi tanesi hamile 6 aylık daha eli belinde 9 aylık hamile gibi geziyo patron şaşırmış senden önce doğurcak galiba diyo şimdiden yerine birini almış bi yürüyüşü var görsen hayattan bezmiş kızdım geçen 500 gr çocuk var içinde dik dur yoksa dokuzuncu ay yerinden kalkamıcan diye dedim ki hamileyiz sakat değiş yani
hahaha o yine 6 aylık normal ben 3 aylık hamişlerin elleri göbeklerinde bebeklerin tekmelerini hissedenlerini gördüm biz püsürmüşüz 5. ayda anca hissettik.....
Öğleden sonra kontrole gidicez .. Allah güzelhaberler qlmayi nasip etsin..
Aksama misafir var ve biz koca kisisiyle maklube yapicaz :/ bboynum sirtim felç olmuş aci bana Allahum diye geziyorum.ortalikta.. Kp in yaninda ne yqtabiliyorum ne bacagimi uzatabiliyorum.. Ben bu hafta dogurmazsam sahada kolay kolay cikmaz bu çocuk.. Simdi cumaya gitti de sirtim yatak gördü oyyyhhh
İlk hamileligimde ne sirt ne bel ne boyun ne ayak bacak gr agri sanci bilmedim.. Hatta sunu çok sık söyledim .. Bu daha bir kaç aylik hamilelerin bir eli belleri de bir eli gobeklerinde gezisleri ne sinir oluyorum.. Ne yani elini karnina koymasan düşecek mi bebek oradan ..
Gerçi hala aynisini düşünüyorum ama acikcasi bu hamilelikte yasadigim kemik agrilqri beni iki büklüm etti.. Sonum onlardan beter olacak diye korkarim
emzirenler için olanından olsun ki 4 ay evdeyken daha rahat uygulayabilelim hem zayıflayalım hem emzirelim hem sağlıklı beslenip bebişlerimize sağlıklı süt depolayalım...