2015 Şubat Anneleri

Sende benim gbi en az 20 kilo vercen yani. Çok büyük geliyo gözüme. Ama başarıcaz inş.

Atletimde bi kac gundur gogus kismimda bisey akmis kurumus goruyorum. Geceleri oluyor. Sutum mu geliyor acaba ya da kolestrum mu deniliyor ondan?

E="hdamlacan, post: 38904648, member: 612977"]Atletimde bi kac gundur gogus kismimda bisey akmis kurumus goruyorum. Geceleri oluyor. Sutum mu geliyor acaba ya da kolestrum mu deniliyor ondan?[/QUOTE]
Sutun akiyor :)

yapılıyor .olmazsa karatay yaparız siz pek sevmezsınız onu ama :))
ya da karışık yapar herkes. yeni bir grup kurarız karşılaştırırız hangisi etkili diye.
Dukanda lahana vardı galiba. BeNim tsh yükseliyo. Karatay yapabilirim belki. Sınırsız yumurta yiyin diyoya :) tok kalırım en azından. Arkadaş yeni doğum yaptı sütü azmış onun stresiyle 5 kilo daha almış

hahaha o yine 6 aylık normal ben 3 aylık hamişlerin elleri göbeklerinde bebeklerin tekmelerini hissedenlerini gördüm biz püsürmüşüz 5. ayda anca hissettik.....

Öğleden sonra kontrole gidicez .. Allah güzelhaberler qlmayi nasip etsin..
Aksama misafir var ve biz koca kisisiyle maklube yapicaz :/ bboynum sirtim felç olmuş aci bana Allahum diye geziyorum.ortalikta.. Kp in yaninda ne yqtabiliyorum ne bacagimi uzatabiliyorum.. Ben bu hafta dogurmazsam sahada kolay kolay cikmaz bu çocuk.. Simdi cumaya gitti de sirtim yatak gördü oyyyhhh

İlk hamileligimde ne sirt ne bel ne boyun ne ayak bacak gr agri sanci bilmedim.. Hatta sunu çok sık söyledim .. Bu daha bir kaç aylik hamilelerin bir eli belleri de bir eli gobeklerinde gezisleri ne sinir oluyorum.. Ne yani elini karnina koymasan düşecek mi bebek oradan ..

Gerçi hala aynisini düşünüyorum ama acikcasi bu hamilelikte yasadigim kemik agrilqri beni iki büklüm etti.. Sonum onlardan beter olacak diye korkarim

Haydi bayanlar ben kacar isler beni bekliyor bugün kardeslerim gelcek. Biraz biseyler yapim.

Ya hani diyorlar ya bebek karninda cok hareketliyse dogdugunda da oyle olur. Bu kocakari lafi mi yoksa gercek mi ya?

Gercekse ben yandim. Ciktiginda bildigin kareteci olcak bu kiz. On dakika durmaz mi bi bebek yaa O_O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…