2015 Şubat Anneleri

Uf bu laftan anlamayan,israrci kadin modeline de sinir oluyorum.yaninda olsa ne olacak zaten,yardimi mi dokunacak

Olsun Sifa Olsun oda iyi

Cocuklugumdan beri boyle cnm.demir eksikligine bagliyo Dr lar. Hayvansal ürünleri ve sut ürünlerini hemen hemen hic tuketmiyorum ondanmis.gerçi hamilelikte pasa pasa tuketiyorum ama 11 i geçmiyor iste.

Aynısini bende yasadim aylardir kullandigim ilacin tadi agzima gelir olmustu ben kesmedim yatmsdan aliyorum artik o zaman rahatsiz etmiyor

Dr la konusayim en iyisi p.tesi randevum var ilaci değiştirir hic olmadi.ozamana kadar yatmadan içmeye denicem bakalim

Kan ilacını alırken yanında mutlaka c vitaminiyle al portakal mandalina gibi. Bir de sütü yoğurdu kan ilacından en az iki saat sonra tüket.

Onlara dikkat ediyorum cnm bu ilaç sonradan yan etki yapmaya başladı bana

Yani bende biliyorum hayat eskisi gibi olmaz. Sonuçta bir can getiriyorsun dünyaya.
Herkes bilerek sahip oluyor.
Çok istedimde yaptım sırf çocuk olsun diye de yapmadık. Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur.
birde hamile kalana kadar yap yap diye baskı kuruyorlar sonra da sen görürsün bunlar iyi günleriniz diyorlar ya sinir oluyorum çok az kaldı bu konuda birini azarlamama....

Benim eşim dokunmaya korkuyor bebiş kıpırdarsa içi birtuhaf oluyormuş. Ne yaptıysam dokundurtamadım.
Bnm de erkek kardeşim öyle :) bi kere zar zor dokundu onda da yüzü gözü kızardı bayılacakti :) şimdi eşi de hamile ona dokunursun artik diyorum da brz umutsuz vaka :)

Nedir o bahsettiğiniz şey ?
Bi kitaptaki uygulama..
önce bebeği besliyorsun sonra ufak tefek oyaliyorsun.. işte alt açma gibi falan hemen uyutmuyorsun ki beslenme ile uykuyu ozdeslestirmesin. .sonra uyutuyorsun..o uyurken de kendine vakit ayiriyorsn..easy rutini diyor kitap..ingilizce baş harflerden kisaltmasi..eat activity sleep your time

Senin kaç kilo fazlan var ? Toplam ne kadar kilo vermek istiyorsun ?

Iste suan 87 kiloyum Artik doguma kadar Ne olur Ne biter bilmiyorum Ama ilk hedefim 70 sonra devam ins Önce bi 70 e insem ben herzaman 65 kilo civariydim. Bakalim. Dogumda Ne kadar gidecek. Kizimda 68 LE hamile kaldim 92 yle doguma Gittim kizim 4 aylikken 72 kiloydum bakalim Bunda nasil olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…