Uf bu laftan anlamayan,israrci kadin modeline de sinir oluyorum.yaninda olsa ne olacak zaten,yardimi mi dokunacakKv yakin sehirdeki gorumceye geldi biz gelme dedik diye dogumda. Orda zor bekledi. Dogumda vardi. Sanci odasina annemi aldm.sadece kapiyi tut kv girmesin dedim. Annem.iceri almadi istemiyorum diye ama olay oldu. Kv dogumhaneye gectigimde bile dogumhanenin az oncssinde bile gelip bakmak istedi deli etti beni. Neyime bakacakti bilmem. Annem kiz istemiyor girme dedikce anlamadi saka gibi. Neyseki annemi dikmisim nobetci diye.
Diyet grubu kurarsak ben ktılırım valla hiçde taviz vermem çabucak zayıflamak içinSonrasında fazlan varsa bize katılırsın şimdi yapma
Akşam adama gelirken ayran al dedim almış gelmiş bende Hevesle koca bi bardak doldurdumiçmeye başladım ki kana kana derler ya o Şekil bi baktım ki içtiğim ayran değil sütmüş şişeleri aynı adamda anlamamış
Kız suyun altında neyi görcez Allah aşkına.al benden bi tane daha ohh yalnız değilmişimkahverengi oluyormuş ya nişanı anlarmışız ama....
Diyet grubu kurarsak ben ktılırım valla hiçde taviz vermem çabucak zayıflamak için
Bende 59 la hamile kaldım ama 53 hedefim. Hemde ramazana kadar inşaAllah. 3 ayda toparlamayı hedefliyorum bakalım.AYnen bende katilirim. 17 Kilo aldim Ama zaten kilolu hamile kaldim 73 kiloydum. Vermem gereken Cok kilo var.
Maşallah ne güzel rüya. Hayırlara vesile olsun inşaAllah.Yeniden günaydın. Ben bugün doğum yapabilirim
Rüyamda uçakla hacca gidiyordum ve orda namaz kılıyordum.
Gecmis olsun bu hamilelikle ilgili bi durum mu yoksa hep mi boyleydin? Eğer boyleysen bence bi hematolojiye basvur canım onlar ayrıntılı tahlil yapıyorlar tamam ilaç kullanmak da iyi ama sorun neden kaynaklanıyor bulmadan belki de ilaçları bos yere kullanıyor da olabilirsin.
Bana doktorum baska bi vitamin verdi pretive positive die aylardir onu iciom ki kahvaltidan hemen sona icince falan bulanti yapio kustugum dahi oldu ben de bisiler yedikten 1-2 saat sona icmeye basladim bulamti olmuor artik. Cogu kisi de bulanti yaptigindan gece yatarken icior sen de kesme ama uyumadan once ic canim
Aynısini bende yasadim aylardir kullandigim ilacin tadi agzima gelir olmustu ben kesmedim yatmsdan aliyorum artik o zaman rahatsiz etmiyor
Kan ilacını alırken yanında mutlaka c vitaminiyle al portakal mandalina gibi. Bir de sütü yoğurdu kan ilacından en az iki saat sonra tüket.
Bulantı mi yapıyormuş.bana Dr vermedi de sağlık ocağı verdi rutinmis.icmemistim.2gundur içtim.belki degerlerim bozulmustur diye.bulaniyo gibiydi midem.ilaç aklıma gelmedi.icmim bugün bakım.
Herkeste ayni etki olmuyor cnm.ben 3 aylik hamileyken kullanmaya basladim mide bulantisi 1- 2 haftadir basladi
kız su gibi akıp giden bişey değilmiş ki elbet yıkanırken lifede bulaşır.....Kız suyun altında neyi görcez Allah aşkına.
9 almıştım 5 verdim :)Kaç kilo almıştın kaç kilo verdin
birde hamile kalana kadar yap yap diye baskı kuruyorlar sonra da sen görürsün bunlar iyi günleriniz diyorlar ya sinir oluyorum çok az kaldı bu konuda birini azarlamama....Yani bende biliyorum hayat eskisi gibi olmaz. Sonuçta bir can getiriyorsun dünyaya.
Herkes bilerek sahip oluyor.
Çok istedimde yaptım sırf çocuk olsun diye de yapmadık. Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur.
Bnm de erkek kardeşim öyle :) bi kere zar zor dokundu onda da yüzü gözü kızardı bayılacakti :) şimdi eşi de hamile ona dokunursun artik diyorum da brz umutsuz vaka :)Benim eşim dokunmaya korkuyor bebiş kıpırdarsa içi birtuhaf oluyormuş. Ne yaptıysam dokundurtamadım.
Hmm. Yapısı farklı yani. Ay ne biliym ilk defa doğum yapcam her türlü şey geliyo aklıma.kız su gibi akıp giden bişey değilmiş ki elbet yıkanırken lifede bulaşır.....
Amin canım insallah :) hepimiz güzel güzel buyuturuz yavrularimızı inşallah :)Tebrikler saglikla buyut kuzunu inşallah
Bende 59 la hamile kaldım ama 53 hedefim. Hemde ramazana kadar inşaAllah. 3 ayda toparlamayı hedefliyorum bakalım.
Bi kitaptaki uygulama..Nedir o bahsettiğiniz şey ?
Senin kaç kilo fazlan var ? Toplam ne kadar kilo vermek istiyorsun ?Insallah canim ya Bende takiyorum kiloyu bakalim.
DUKAN diyeti deneyimlerimiz diye grup var hepımız bırden orayı basarız.Diyet grubu kurarsak ben ktılırım valla hiçde taviz vermem çabucak zayıflamak için
Senin kaç kilo fazlan var ? Toplam ne kadar kilo vermek istiyorsun ?
evet yorum okumaDIM ama guzeldır mutlaka.Maşallah ne güzel rüya. Hayırlara vesile olsun inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?