Hayrli cumalar canlar. Bugün hic keyfim yok dun hamileligimde hic yapmadığım biseyi yaptim saatlerce katıla katıla agladimgönlümü cok incittiler cok gücüme gitti unutmaya takilmamaya çalışıyorum ama cok mutsuzum bugün. Esimin destegini varligini herzamankinden cok arıyorum bugun yanimda
mesela şu an durumum normal doğumu gösteriyor doktor bırak diyor ama içim rahat etmiyor zaten az kaldı şu kutuyu da bitireyim ondan sonra bakıcam ama psikolojik olarak ta etkilenicem bu kez de bırakıncaAynı şeyleri düşünüyorum biliyor musun? Dr sezeryan için gün belirleriz iki gün önceden iğneyi bırakırsın dedi. Ama ya bebek doğum poZisyonuna dönerse o zaman normal olmak istiycem. Peki be zaman bırakıcaz iğneyi
noldu sana, işte istanbuldasın gönlüne göre doktor buldun herşey istediğin gibi bunları düşün diğer insanlar da eminim seni üzmek istemiyordur ama herkeste anlayışlı olamıyor ki canım ya ayrıca eşinde bir telefon kadar uzakta arayıp insanları çekiştirebilirsin yada sadece sevginizi paylaşabilirsinHayrli cumalar canlar. Bugün hic keyfim yok dun hamileligimde hic yapmadığım biseyi yaptim saatlerce katıla katıla agladimgönlümü cok incittiler cok gücüme gitti unutmaya takilmamaya çalışıyorum ama cok mutsuzum bugün. Esimin destegini varligini herzamankinden cok arıyorum bugun yanimda
Ah canim benim insanin evi gibisi yok. Ama kuzun icin gldin normal dogurabilmek deneyebilmek icin. Bunu sadece istanbulda deneyebildigimiz saglik sistemi utansin.
Aglamis rahatlamissindir gonlune ferahlik versin allah
Hayrli cumalar canlar. Bugün hic keyfim yok dun hamileligimde hic yapmadığım biseyi yaptim saatlerce katıla katıla agladimgönlümü cok incittiler cok gücüme gitti unutmaya takilmamaya çalışıyorum ama cok mutsuzum bugün. Esimin destegini varligini herzamankinden cok arıyorum bugun yanimda
Nolduki cnm ? Yazdında ben mi okumadım acaba. Ailenle mi ilgili? Ailenle ilgiliyse şunu söliyim hepimiz öyleyiz insan evlenince bir aile kurunca ailende sana eskisi gibi olamıyor sende onlara karşı herkes kendi ailesini düşünmeye başlıyor kimse senden farklı değil boşa üzme kendiniHayrli cumalar canlar. Bugün hic keyfim yok dun hamileligimde hic yapmadığım biseyi yaptim saatlerce katıla katıla agladimgönlümü cok incittiler cok gücüme gitti unutmaya takilmamaya çalışıyorum ama cok mutsuzum bugün. Esimin destegini varligini herzamankinden cok arıyorum bugun yanimda
ben hala aynıyım izne çıkmama 1 hafta var her sabah bebişi de koşturuyorum içerideValla bende anlamadım bi ben salakmışım at gibi koşturup gittim işe
Bazen mersin bu kadar mı kötü diyorumherşey daha güzel olucak diye istanbula gittin ama anladığım kadarıyla birtürlü istediğin gibi olmuyor ne oldu ailenden biri mi bişey söyledi. Onların sözleri de gerçekten insanı çok üzer eşin gelicek inşallah canım çalışmaları lazım onların da. Bak benim eşim 25ine kadar iş seyahatlerinde olucak. Allah korusun Allah bebişler gelirken onların da yanımızda olmasını sağlasın inşallah.
noldu sana, işte istanbuldasın gönlüne göre doktor buldun herşey istediğin gibi bunları düşün diğer insanlar da eminim seni üzmek istemiyordur ama herkeste anlayışlı olamıyor ki canım ya ayrıca eşinde bir telefon kadar uzakta arayıp insanları çekiştirebilirsin yada sadece sevginizi paylaşabilirsin
Hayırlı cumalar kızlar bende Şubat annesiyim nasipse çok uzun zamandır takip edemiyorum burayı 1 2 cm acikligim var bir haftadır kızım ne kadar bekler sizce :)
Kuzu ben de geceleri Ağlıyorum aynen ..gerginlik var endişe var içimizde bence bunların da etkisi çok ..kesinlikle insan biyerden sonra hicbiyere sigamiyormus sigdiramiyomus kendinj onu anladim. Kuzum icin sabrettm zaten yoksa dk durmazdim buralarda rabbim hayrlisini versn saglikla dogsun kavusalim bitecek hepsi
Bu sefer doya doya emzirirsin insallah....emziremedim 8 ay kadar yari meme yari mama gittik ama nedeni kucagima alamamam, sezeryan falan degil daha hastanede yasamis oldugum gelin kaynana stresi diyelim :) olacagi varmis
baska bi belirtin biseyin olmus muydu canim. Nasıl ogrendin acikligi sanci nisan bisey oldu mu oncesnde. Tesaduf mu ogrendin acikligi
Bende yapıp yapıp pişman oluyorum yavrum büyümiycek diye. Kalkıp evi silip süpüresim var zor tutuyorum kendimi. Dün banyoyu duşa kabini ovdum kollarım ağrıyo. Ama iş gözüme batıyo işte.Bana o enerji hic ugramiyor uzun zamandir. Insallah gecer ya bir suru isim var
Kontrolden geldim..
Pipili hala ters ... Net de yine 100 lere dayanan sancilar dikti. Dr israrla dogurmuyorsun dedi gelerek :)
Yine yatis tavsiyelerine bulundu.. Bebegin dönmesi için sürekli dinlen ve soluna yat dedi...
Pipili 3700 gr olmuş maasallah subhanallah..
Bu arada bugün bizim 4. Senemiz bitti.5 senemize giriyoruz.. Kp ve yavruyu da alip yemeğe gidicez .. 10 günlük stresten sonra bugün rahat bir nefes alabildim hamdolsun..
nasil ac kalabildin kartayda. Benim karnim doymustu. Ac kalmamak ana kural aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?