mesela şu an durumum normal doğumu gösteriyor doktor bırak diyor ama içim rahat etmiyor zaten az kaldı şu kutuyu da bitireyim ondan sonra bakıcam ama psikolojik olarak ta etkilenicem bu kez de bırakınca
Negatif pozitif diye ayrım varmı canım ?Bir de kan grubuna göre diyet var. Mesela a grubunun mide asiti azmış o yüzden et protein bunları daha geç sindirirmiş ama 0 grubunun mide asiti fazlaymış eti çok çabuk sindirirmiş.
Hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin iyi ki varsiniz.
EVET ama aksama kadar degılde 1-2 saat gıdıp gelebılırsem oyle yapıcam.Sonra napcan ise mi gitcen
Nedense hamileler etrafında kıyaslama timi gibi insanlar birikiyor. ben 9 aydır şu kadar kilo aldım, bebek boyu benim zamanımda şu kadardı seninki kısaymış, minyon bi kızın olacak, çatlakların olacak ki ( olmadı zorla kendimi çatlatacam sanki) benim bebeğimin kilosu şu boyu bu, seninki azmış kilosu ama alır alır inşallah (diyip güya tesellli ediyorlar) bu tip insanlarla konuşmamak lazım konuşmak zorunda kalıncada dinlememek lazım ama işte burnunun dibine giriyorlar demiBi de calisiyosun sen daha da zordur allah yardimcin olsun.. yaninda yardim eden birinin olmasi guzel ama.
Herhalde yapi meselesi. Bana da diyolar ben hamileyken hoplayip ziplardim. Sinir oluyorum ya herkes bir olmak zorunda sanki.. bu insanlar hamileleri resmen kotu hissettirmek icin ugrasiyor sanki.
Negatif pozitif diye ayrım varmı canım ?
Hayrli cumalar canlar. Bugün hic keyfim yok dun hamileligimde hic yapmadığım biseyi yaptim saatlerce katıla katıla agladimgönlümü cok incittiler cok gücüme gitti unutmaya takilmamaya çalışıyorum ama cok mutsuzum bugün. Esimin destegini varligini herzamankinden cok arıyorum bugun yanimda
Benim de hic yok yaa.hava güneşli olsa az buçuk canlaniyom da hava pusluyken hepten enerjim çekiliyor.Kizlar bazilarinizin enerjisini gorunce valla kiskaniyorum ua ben cok tembel oldum coook.. bulasiklari makineye dizmeye bile useniyorum. Yemek yapmak zulum gibi geliyor. Yattigim yerden kalkasim yok, canim hic bir sey yapmak istemiyor resmen bunalima girmis gibi oldum ya.
Bu sizdeki enerji bana da gelir mi acaba ilerleyen zamanlarda :/
En azından bi boşalma yasamisindir.son günlerin stresini atmissindir içinden.doğuma açık daha rahatlamış gidersin.ağlamak iyidir.artik bazı şeylere de kulağını da gönlünü de kapatıcan.yapacak bi şey yok.doğumdan sonra niye uzun kaliyon.Hayrli cumalar canlar. Bugün hic keyfim yok dun hamileligimde hic yapmadığım biseyi yaptim saatlerce katıla katıla agladimgönlümü cok incittiler cok gücüme gitti unutmaya takilmamaya çalışıyorum ama cok mutsuzum bugün. Esimin destegini varligini herzamankinden cok arıyorum bugun yanimda
Sen de iyi ki varsın. İçini ferah tut canım sıkılırsan kızınca bebişinle azıcık dolaş istanbulda görüyorsdir di mi? Ankara'da sizin geldiğiniz zaman yapan kar hala duruyor.
Nedense hamileler etrafında kıyaslama timi gibi insanlar birikiyor. ben 9 aydır şu kadar kilo aldım, bebek boyu benim zamanımda şu kadardı seninki kısaymış, minyon bi kızın olacak, çatlakların olacak ki ( olmadı zorla kendimi çatlatacam sanki) benim bebeğimin kilosu şu boyu bu, seninki azmış kilosu ama alır alır inşallah (diyip güya tesellli ediyorlar) bu tip insanlarla konuşmamak lazım konuşmak zorunda kalıncada dinlememek lazım ama işte burnunun dibine giriyorlar demineyse az kaldı bebeklerimizi kucağımıza alınca bunların hepsini unutucaz inşallah...
Bazen insan engel olamıyor agliyor evet ama gecti bitti de kimseyi de takma kafana. Esinlede kavusursunuz kızlarin var yaninda gerisi bos... Hamileligi gormezden gelip seni kirmaktan cekinmeyen kisileri umursama sende, ben oyle yapiyorum. Belki coguna garip gelir ama ben annemi her gun arardim kiyamazdim hic ama ben aramasam 1 ay aklina gelmem hamilelik boyunca hic bir destegi olmadi bana aksine her gorusmemizde yasadigi olumsuzluklar yuzunden bana dert yandi durdu hep artik kaldiramiyorum cekemiyorum ve aramiyorum cunku bana su an iyi gelmiyor uzak duruyorum napiyim. Ben annemi oldugu gibi kabul esiyorum ama bu donem ruh saglihim acisindan uzak olmak en iyisi...Kusura bakma yzdim da yazdim...
Benim de hic yok yaa.hava güneşli olsa az buçuk canlaniyom da hava pusluyken hepten enerjim çekiliyor.
En azından bi boşalma yasamisindir.son günlerin stresini atmissindir içinden.doğuma açık daha rahatlamış gidersin.ağlamak iyidir.artik bazı şeylere de kulağını da gönlünü de kapatıcan.yapacak bi şey yok.doğumdan sonra niye uzun kaliyon.
İşte son halimizsevgiler teyzeler
Kontrolden geldim..
Pipili hala ters ... Net de yine 100 lere dayanan sancilar dikti. Dr israrla dogurmuyorsun dedi gelerek :)
Yine yatis tavsiyelerine bulundu.. Bebegin dönmesi için sürekli dinlen ve soluna yat dedi...
Pipili 3700 gr olmuş maasallah subhanallah..
Bu arada bugün bizim 4. Senemiz bitti.5 senemize giriyoruz.. Kp ve yavruyu da alip yemeğe gidicez .. 10 günlük stresten sonra bugün rahat bir nefes alabildim hamdolsun..
Ay sekerlik resmen ya bayiliyom boyle pirtlayip gitmis gobuslere cok sevimli geliyor gözüme maşallah
iliKontrolden geldim..
Pipili hala ters ... Net de yine 100 lere dayanan sancilar dikti. Dr israrla dogurmuyorsun dedi gelerek :)
Yine yatis tavsiyelerine bulundu.. Bebegin dönmesi için sürekli dinlen ve soluna yat dedi...
Bu arada bugün bizim 4. Senemiz bitti.5 senemize giriyoruz.. Kp ve yavruyu da alip yemeğe gidicez .. 10 günlük stresten sonra bugün rahat bir nefes alabildim hamdolsun..
Bulutlu hava herkes herseye karsmasa çıkıcam da o da pek mumkun olmuyo bazen belki yarin fuara giderim anne cocuk fuari baslamis burda. Soguk mu o zamanki kadar ankara. Ayin 23nden sonra cok cetin kıs geliyimus haberde dediler yine
bizim ulkedeki kadar her konuda fikir yorum sahibi olan baska.bi millet yoktur zaten. Kimse durcagi susacagi yeri biomiyor ki herkes herseyi hak goruyor
Supiffff doğurmasam mı ne yapsam bu akşam görümcemde bunlar iyi günleriniz ömür boyu uyku yok artık diyor bende yok artık daha neler dedim... gerçi Allah sağlık versin en azından hamilelik nasıl geçecek onu bileceğiz ilki büyüyünce ikincisi teker yuvar büyür...
Abi :) ama krese gitmemek icin kok sokturuyo. Gecen o agladi ben agladim,sinirlerim bozuldu.maasalllah canim buyuumus kuçuk ablamiz :)
Masallah tosun pasa. Dogmaya hazir buyumus artik. Ama niye donmuyor yahu. Dön pipili dönKontrolden geldim..
hastane kiziyor istemiyor de. Ebemiz cagirmayin dedi de. Dogum olunca ararsin olmaz miDogum icin ne kadar az kisi o kadar sağlıklı ortam demisti egitimde ebemiz ki hakikaten de öyle insanlar gerginliğini stresini yansitiyor seni de geriyor. Ben de bu dogumda sadece esimi istiyorum ama herkesn bi hayali plani varmis teker teker dökülüyor millet. Kimi oda suslmye geliomus kimi muhabbet edip kapida beklmye kimi izlemeye hey yarabbim sanki böyle bir talepte bulunduk komedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?