2015 Şubat Anneleri

Ya hani diyorlar ya bebek karninda cok hareketliyse dogdugunda da oyle olur. Bu kocakari lafi mi yoksa gercek mi ya?

Gercekse ben yandim. Ciktiginda bildigin kareteci olcak bu kiz. On dakika durmaz mi bi bebek yaa O_O

Bence Dogru bi laf Benim kizim öyle cünki Cok hareketliydi karnimda, ben hep diyodum bu Cok Hareketli diye millet abarttigimi düsünüyodu dogunca hak verdiler. Masallah 1 aylikken üstündeki yorgani aciyodu ayaklariyla. 4 aylikken kucagimda dönüp duruyodu simdide Cok hateketli masallah. Karnimdakide öyle bakalim ikisi biraraya gelince nolcak. :))

Saglikli olsunlar da artik katlaniriz enerjilerine napicaz :)

Allah bagislasin ikisini de canim :)

Kızlar bu Dr bana akıntı için vagi-hex vermiş sabah akşam 1 vajinal tablet yazıyo ama bu saatten sonra bebeğe zarar verir mi diye kullanmaya başlayamadım fikri olan varmı yazabilirseniz

Hmm.. Karatay daha cazip gbi

:))) benim iki numarada çok hareketliydi buda oyle
ama oglum her çocuk gibi hareket edoiyor bence digerlerinden fazlasi yok
bu ara koltukdan koltuga kendini atip ayakalrini havaya atmayi seviyor :))) 5 yasinda ama onuda unutmayalim :)))
5 yaş çocukluğun ergenliğidir canım. Çok zordur baş etmek. Anaokulunda değerler eğitimi verirken tecrübe etmiştim. Ve bi kitaptada rast gelmiştim. Aynen öyleler.

Kızlar bu Dr bana akıntı için vagi-hex vermiş sabah akşam 1 vajinal tablet yazıyo ama bu saatten sonra bebeğe zarar verir mi diye kullanmaya başlayamadım fikri olan varmı yazabilirseniz
ben de 2 hafta önce mantar için ilacı o şekilde kullandım şimdilik bi sorun olmadı canım hatta mantardan kurtuldum.önce dr söylemeyeyim kendiliğinden geçer dedim geçmeyince söyledim o da hemen tedavi edelim yoksa normal doğumda dikişin olursa zarar verir dedi.yani demem o ki kullandığında faydasını görürsün muhakkak dr da verdiğine göre için rahat olsun canım :)

Bi gün enerjik bi gün bitkinim canım. Bende bi tuhafım yani

bende senin gibiyim izne ayrılmayı 4 gözle bekliyorum resmen gün sayıyorum eve gidince ilk işim biraz uyumak yoksa sersem gibi dolaşıyorum Allahtan annem benim yanımdada iş yapmıyorum bir tanıdığımızda 4. katta oturuyor. enerjisinden merdiven inip çıkıyormuş yani bünyeden bünyeye değişiyor sanırım

Hayrli cumalar canlar. Bugün hic keyfim yok dun hamileligimde hic yapmadığım biseyi yaptim saatlerce katıla katıla agladim gönlümü cok incittiler cok gücüme gitti unutmaya takilmamaya çalışıyorum ama cok mutsuzum bugün. Esimin destegini varligini herzamankinden cok arıyorum bugun yanimda

Bi de calisiyosun sen daha da zordur allah yardimcin olsun.. yaninda yardim eden birinin olmasi guzel ama.

Herhalde yapi meselesi. Bana da diyolar ben hamileyken hoplayip ziplardim. Sinir oluyorum ya herkes bir olmak zorunda sanki.. bu insanlar hamileleri resmen kotu hissettirmek icin ugrasiyor sanki.

Sen uzuldugunde o da uzuluyor biluyosun ama engel olamiyor insan haklisin.. kim kirdiysa kalbini cezasini bulur sen icini ferah tut.. uzmememeye calis kendini saril sevdiklerine allaha dua et icine ferahlik verir..

Hiç kontrol etmedi sadece yoğun olduğu için verdi bakmadığı için tedirgin oldum bende

Ah canim benim insanin evi gibisi yok. Ama kuzun icin gldin normal dogurabilmek deneyebilmek icin. Bunu sadece istanbulda deneyebildigimiz saglik sistemi utansin.
Aglamis rahatlamissindir gonlune ferahlik versin allah

Ben kullandım geçtiğimiz hafta ve antibiyotiklerin getirmediği akıntıyı geçirdi. Eğer doktorun uygun gördüyse kullan bence

Sen uzuldugunde o da uzuluyor biluyosun ama engel olamiyor insan haklisin.. kim kirdiysa kalbini cezasini bulur sen icini ferah tut.. uzmememeye calis kendini saril sevdiklerine allaha dua et icine ferahlik verir..

Biliyorum o yuzden kendimi toprlmya casiyorum dua ettim zaten bugun bolca biraZ ferahladim sukur

nasil ac kalabildin kartayda. Benim karnim doymustu. Ac kalmamak ana kural aslinda

emzrrken dukan yapamam bu defa karatay denerm basta ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…