2015 Şubat Anneleri

Yorma kendini basit bişey yap ya da dışardan iste canım bnm halin yoksa üstüne gitmemek lazım
Canım herşeyi yapmak istiyor bir yandan da hicbi şey yapmak istemiyorum çok halsizim neden boyle oldum yine hic bilmiyorum.aksama ne yemek yapicam onu bile bilmiyorum..çok geç kaldım hazır olmalıydı şimdiye

Canım takviminde 12 Şubat diyor. Sezeryan bile olsa 12 Şubat'ta olmaz mıymış? Niye on gün önce?

Aynen canim hepimizin bebisleri saglikla gelsin insallah..

Ay herkes oyle deyince inanmaya basladim :)) ama alakasi yoktur ya sanmiyorum. Cocugun yapisiyla alakali tamamen. Ama seninki de tam hareketli yaslarinda oyun caginda :)
evet iste bende onu diyorum ben simdi oglum çok hateketli hiperaktif derecesinde desem iftira atmis olurum çocuguma :))
hem doktorlar hareketli olmayan çocuk saglikli deildir diyolar , bizde kendi çapimizda hoplayip zipliyoruz iste :)

Ogluma hmileyken eylul annelerinde baska siteye kacmayan arkadaslarla burdan birbirimizi arkadas eklemistik. Sadece arkadaslarin gorecegi foto album yapmistik. Hem birbirimizi hem bebekleri goruyorduk iyiydi. Biz de yapsak mi? Sitenin sistemi degismedi di mi album ayarlari vs duruyor yine

Cnm sana sorayım bide senin işk doğumun normaldi . İğneyi ne zaman bırakacağını nasıl anladınız ne zaman bıraktırdı doktor. Sezeryan olunca tamam gün veriyorlar ama normal doğumda nerden bilicen zamanını

Kizlar bazilarinizin enerjisini gorunce valla kiskaniyorum ua ben cok tembel oldum coook.. bulasiklari makineye dizmeye bile useniyorum. Yemek yapmak zulum gibi geliyor. Yattigim yerden kalkasim yok, canim hic bir sey yapmak istemiyor resmen bunalima girmis gibi oldum ya.

Bu sizdeki enerji bana da gelir mi acaba ilerleyen zamanlarda :/

Reactions: zyc
Tam 40 hafta dolana kadar kullandm 40+3 te dogum yaptim. Elimdeki igneler o gun bitti dr da yenisini yazmayalim artik dedi. Ama bnim pihtilasma faktorum var. Senin tedbir olarak kullandiysan erken birak diyen dr oluyor o zaman. Duydum baskalarindan

Aynı şeyleri düşünüyorum biliyor musun? Dr sezeryan için gün belirleriz iki gün önceden iğneyi bırakırsın dedi. Ama ya bebek doğum poZisyonuna dönerse o zaman normal olmak istiycem. Peki be zaman bırakıcaz iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…