kimi dr çok aceleci oluyor kimiside çok agirdan oluyor35 e girdim cnm bn bugün beklenen tarihe 15inden sonra dedi doktor o Yüzden öle çıkıyor haftam
Kontrolden geldim..
Pipili hala ters ... Net de yine 100 lere dayanan sancilar dikti. Dr israrla dogurmuyorsun dedi gelerek :)
Yine yatis tavsiyelerine bulundu.. Bebegin dönmesi için sürekli dinlen ve soluna yat dedi...
Pipili 3700 gr olmuş maasallah subhanallah..
Bu arada bugün bizim 4. Senemiz bitti.5 senemize giriyoruz.. Kp ve yavruyu da alip yemeğe gidicez .. 10 günlük stresten sonra bugün rahat bir nefes alabildim hamdolsun..
Makarna yemiyorsam açım canm ben, tost yoksa ben yaşamıyorum : pnasil ac kalabildin kartayda. Benim karnim doymustu. Ac kalmamak ana kural aslinda
Benm kan grubum 0 :)Bir de kan grubuna göre diyet var. Mesela a grubunun mide asiti azmış o yüzden et protein bunları daha geç sindirirmiş ama 0 grubunun mide asiti fazlaymış eti çok çabuk sindirirmiş.
Oluyor bende , bayadır var henüz doğurmadım :)Kızlar kasıklarımda çok az böle inceden sızı giriyor erken doğum falan değildir herlde dimi sizde de oluyor mu
Hehe makarnayi ben de cok ozlemistim. Ama tost ekmk vs icimi kaldiriyordu. Cikolatanin adi bile cekmiyordu. Hep bu kilo aldirici seylerin bagimlilik yapma huyu var ya kurtulmustum bagimliliktan. Hamilelikte hep cikolata yedim iki gun yemesem gozum.donuyor. Kizi da bagimli yaptim kendim.gibi. Yediklerimiz ilerdeki damak.tadini etkiliyormus bebeklerin.Makarna yemiyorsam açım canm ben, tost yoksa ben yaşamıyorum : p
Manda yoğurdu yedim ben:) Doğumu geciktirio dedi bi kadın :))) sende mi yedin acaba (Not: bnmki dursun yerinde)vallaa ben beklerim burdaa epey
sancı var ama başka hiç bişey yok
benim kadar sancısı çıkanların bi iki günde arttı ve doğurdu
ben hala yerimde sayıyorum
ne rahim ağzım varmış
Kızlar kasıklarımda çok az böle inceden sızı giriyor erken doğum falan değildir herlde dimi sizde de oluyor mu
Ben de yiyorum hamileliğin yüzü suyu hürmetine :))) çiklat :))Hehe makarnayi ben de cok ozlemistim. Ama tost ekmk vs icimi kaldiriyordu. Cikolatanin adi bile cekmiyordu. Hep bu kilo aldirici seylerin bagimlilik yapma huyu var ya kurtulmustum bagimliliktan. Hamilelikte hep cikolata yedim iki gun yemesem gozum.donuyor. Kizi da bagimli yaptim kendim.gibi. Yediklerimiz ilerdeki damak.tadini etkiliyormus bebeklerin.
Ne uzun yazdim he. Hep sıkıntidan
Penguen e bağladım ben aynen , arkamda biri varsa dikkat ediyorum cok komik cunku (disk kayması fln da var bende cok eğlencelik bi ortam içindeyimBenim alt taraf felç,valla acıyor gibi bişey,küçük adımlar atıyorum,sizlerdede var mı?
herkes kim kizzz
ciliz olmaz emziririsin sokarsin agzina memeyi 1 ayda tosun gibi olur : ))
EVET ama aksama kadar degılde 1-2 saat gıdıp gelebılırsem oyle yapıcam.
Manda yoğurdu yedim ben:) Doğumu geciktirio dedi bi kadın :))) sende mi yedin acaba (Not: bnmki dursun yerinde)
Penguen e bağladım ben aynen , arkamda biri varsa dikkat ediyorum cok komik cunku (disk kayması fln da var bende cok eğlencelik bi ortam içindeyim)
Yorma kendini basit bişey yap ya da dışardan iste canım bnm halin yoksa üstüne gitmemek lazım
Bizde geldik kontrolden cok moralim bozuk kasinti icin bisey yapamam dedi yine ya sadece bi cildiyeci tavsiyebetti ona git dedi offf off igne icin erken dedi vuramam simdi dedi 9 subatada gun verdi nerdeyse 1 aydir bas asagi benim kiz allah normal dogum yapacaklara nasipnetsin benim sezo ama 1 aydir ayni pozisyonda duruyo sipa 35+5 iz 3 kilo 49 cm olmus kizcembana gelince nasil oluyosa 3 haftasa 3 kilo almisim 24 kilo toplamda alarak 94bkiloya ulasmis bukunuyorum su 20 gunde kilo almasam bari ya
Bi de bole bi hava atma şekli varmış , ben 4.5 kg doğurdu sen 5 kg doğurdun die=) ne kde çok salak varmış ben de onu keşfettim son dönemde . 3 kg ideal olanı değil mi? Benm arkadaşımın bebeği 2.450 idi maşallah şimdi palakcanKV,akraba eş dost
sanki kendileri 5 kg çocuk doğurdu ya
Oy atom karınca mi oldun sen =) uzat bacakları artık çok fazla hak etme durumu oluşmuşCherish bunu yazdıktan sonra bi enerji geldi,bi kuru bi fırın yemeği çorba tatlı ve ekmek pisirdim iyi mi. Ama onların bilasiklarini yikq mutfağı tekrardan sil süpür derken bu saat oldu cay demledim kendime keyif yapayım bari biraz bacaklarım sizladi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?