2015 Şubat Anneleri

35 e girdim cnm bn bugün beklenen tarihe 15inden sonra dedi doktor o Yüzden öle çıkıyor haftam
kimi dr çok aceleci oluyor kimiside çok agirdan oluyor
15 i senin 40 haftayin bitmis tarihi,37 den sonra gelince sorun olmazki yani kuvez vs gibi bi sorun olmaz ( insallah tabi gelmesin içerde kalsin da ama gelirsede basimizin ustund eyeri var : )

Iki hafta once doktor kontrolum vardi tam 4 hafta oldu gidemedim cok mooralim bozuldu doktor smeliyat olmus 2 haftadir erteliyorkardi en don yaron randevium vardi onun icinde borsz once aradilar saat 9.30 randevuyu saat 12:00 almak isroyolar artik yeter dedim bu ne ya 36 haftamda doktor mu degistiricem zaten buna yeni basladim

Maşallah size

Makarna yemiyorsam açım canm ben, tost yoksa ben yaşamıyorum : p
Hehe makarnayi ben de cok ozlemistim. Ama tost ekmk vs icimi kaldiriyordu. Cikolatanin adi bile cekmiyordu. Hep bu kilo aldirici seylerin bagimlilik yapma huyu var ya kurtulmustum bagimliliktan. Hamilelikte hep cikolata yedim iki gun yemesem gozum.donuyor. Kizi da bagimli yaptim kendim.gibi. Yediklerimiz ilerdeki damak.tadini etkiliyormus bebeklerin.
Ne uzun yazdim he. Hep sıkıntidan

vallaa ben beklerim burdaa epey
sancı var ama başka hiç bişey yok
benim kadar sancısı çıkanların bi iki günde arttı ve doğurdu
ben hala yerimde sayıyorum
ne rahim ağzım varmış
Manda yoğurdu yedim ben:) Doğumu geciktirio dedi bi kadın :))) sende mi yedin acaba (Not: bnmki dursun yerinde)

Kızlar kasıklarımda çok az böle inceden sızı giriyor erken doğum falan değildir herlde dimi sizde de oluyor mu

Benim alt taraf felç,valla acıyor gibi bişey,küçük adımlar atıyorum,sizlerdede var mı?

Ben de yiyorum hamileliğin yüzü suyu hürmetine :))) çiklat :))

Benim alt taraf felç,valla acıyor gibi bişey,küçük adımlar atıyorum,sizlerdede var mı?
Penguen e bağladım ben aynen , arkamda biri varsa dikkat ediyorum cok komik cunku (disk kayması fln da var bende cok eğlencelik bi ortam içindeyim )

Manda yoğurdu yedim ben:) Doğumu geciktirio dedi bi kadın :))) sende mi yedin acaba (Not: bnmki dursun yerinde)

şaka yapıyor olmalısın
yemedim yemedim
geçen yemeğe gittik , orda eşim daha faydalı die manda yoğurdu istedi
ondan öncede annemle yedim bir iki kere
ondan benimki nazlandı aferin bana

Penguen e bağladım ben aynen , arkamda biri varsa dikkat ediyorum cok komik cunku (disk kayması fln da var bende cok eğlencelik bi ortam içindeyim )

korkmaya başladım,Allahtan yarın kontrolümüz var ...

Bizde geldik kontrolden cok moralim bozuk kasinti icin bisey yapamam dedi yine ya sadece bi cildiyeci tavsiyebetti ona git dedi offf off igne icin erken dedi vuramam simdi dedi 9 subatada gun verdi nerdeyse 1 aydir bas asagi benim kiz allah normal dogum yapacaklara nasipnetsin benim sezo ama 1 aydir ayni pozisyonda duruyo sipa 35+5 iz 3 kilo 49 cm olmus kizcem bana gelince nasil oluyosa 3 haftasa 3 kilo almisim 24 kilo toplamda alarak 94bkiloya ulasmis bukunuyorum su 20 gunde kilo almasam bari ya

Yorma kendini basit bişey yap ya da dışardan iste canım bnm halin yoksa üstüne gitmemek lazım

Cherish bunu yazdıktan sonra bi enerji geldi,bi kuru bi fırın yemeği çorba tatlı ve ekmek pisirdim iyi mi . Ama onların bilasiklarini yikq mutfağı tekrardan sil süpür derken bu saat oldu cay demledim kendime keyif yapayım bari biraz bacaklarım sizladi resmen

Şansa bak ben normal istiyorum ama bebeğim ters sen sezeryan olacaksın bebegin pozisyona girmis

KV,akraba eş dost
sanki kendileri 5 kg çocuk doğurdu ya
Bi de bole bi hava atma şekli varmış , ben 4.5 kg doğurdu sen 5 kg doğurdun die=) ne kde çok salak varmış ben de onu keşfettim son dönemde . 3 kg ideal olanı değil mi? Benm arkadaşımın bebeği 2.450 idi maşallah şimdi palakcan

Oy atom karınca mi oldun sen =) uzat bacakları artık çok fazla hak etme durumu oluşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…